Şimdi Ara

EN TİPSİZ ARABA... (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.223
Cevap
1
Favori
381.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: karagulcity

acaba merak ediyorum cityyi çok tipsiz bulanlar beğendikleri aracın özelliklerini saayabilirler mi*yeni civici beğenmeyenin aklına şaşarım asfaltı ağlatacak araba

bu adam arabadan anlıyor helal olsun yeni civice laf atanın aklında tahta noksan olabilir mi
  • chevrolet spark
    dacia logan
    samara sedan
    alfa 145
  • bu konuda kimse ssangyong2un eline su dökemez.
     EN TİPSİZ ARABA...
    rodius
     EN TİPSİZ ARABA...
    rexton
     EN TİPSİZ ARABA...
    musso
     EN TİPSİZ ARABA...
    korando

• bende bişey söliyim sana bu araba kadar şirin başka bitane daha göstersene bana şu anda piyasada olan.hayalimdeki ara. 67kızmızı mustang sona 2.olarak yeşil bi 1303vosvos vede 3.sü kırmızı bi micra.başkada bişey istemiyorum.dacia solenzolar kadar garip vede güvensizini araba görmedim.bi kazasını gördüm astraya çarpmıştı astrada bir çizik bile olmadığını düşünyorum ama dacianın durumu nasıldı bilmiyorum.motor yerde kapılar sıkışmış cam patlamış.bi defa aynısı bizim başımızda geldi astrayla ani fren yaptık durduk ama arkadaki kartal duramadı ta ortaladı ve arkadan bi geçirdiki noldunu anlamadık.ama biim tamponda çatlak bile yok .ufak bikaç çizik var zaten onlada boya koruma sırasında kapandı.ama kartalın önüde resmenhavaya kalkmıştı tampon falan yoktu yerinde.bu astranın sağlamlığındadan kaynaklanabilir ama dacia solenzolar hakkaten kötü be
    quote:

Orjinalden alıntı: mustafakilic

Micrası olanlar kızmasın ama arabaya benzetemediğim modellerden biri de Nissan micra...
     EN TİPSİZ ARABA...

• fiat bis :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: jeandan Type-R

quote:

Orjinalden alıntı: karagulcity

acaba merak ediyorum cityyi çok tipsiz bulanlar beğendikleri aracın özelliklerini saayabilirler mi*yeni civici beğenmeyenin aklına şaşarım asfaltı ağlatacak araba

bu adam arabadan anlıyor helal olsun yeni civice laf atanın aklında tahta noksan olabilir mi

Yada o arabayı begeninin aklında tahta noksan olabilrmi? yada tahta olmayabilir mi diim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseaz -- 14 Nisan 2006; 15:42:26 >

• Kimileri Çok Sever Ama Benim de Favorim Micra

quote:

Orjinalden alıntı: mustafakilic

Micrası olanlar kızmasın ama arabaya benzetemediğim modellerden biri de Nissan micra...
     EN TİPSİZ ARABA...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadiragdas -- 14 Nisan 2006; 15:50:08 >

• Honda city hakikaten de civic sedan'ın yandan yemişi gibi. Hoşuma gitmedi.
    Micra, c2, yaris, smart fourfour, mini cooper gibi el kadar otomobilleri ise oldum olası beğenememişimdir. Özellikle cooper'dan tiksiniyorum. Retro modernmiş te bilmemneymiş... Gideceğim 1960'tan kalma gibi gözüken küçücük bir arabaya o kadar para vereceğim ha? Tikky'ler binsin cooper'a yakışıyor onlara. Citroen ise bir türlü adam gibi bir dizayn yapamadı. Peugeot'nun yakışıklı tasarımları yok hiçbir fransızda. Zaten hız göstergesi orta konsolda olan bir araç baştan kaybediyor benim gözümde. Megane II HB ise aynen toledo gibi güzel bir ön, kötü bir arka tasarıma sahip. BMW'lerin 1 serisi kusura bakmayın ama birtarafıma benziyor, BMW demeye bin şahit ister. Aynı şey Mercedes-Benz A serisi için de geçerli. Focus'ların ise sedanlarını beğenmiyorum.

Ama hatchback mkII bir Focus'a laf edene cevabım hazır 3. stop lambasının altında: (gözleri görmüyor bu arkadaşların diye büyük bıraktım resmin boyutunu)

EN TİPSİZ ARABA...

• 307cc yi unuttunuz galiba bi araba bu kadar mı orantısız ve tipsiz olur...-yeni cıkacak civic de bi harika-
  • nedense bazı arkadaşların reno ya garezi war yaw reno size ne yaptı renonun warsa 1 2 tane tipsiz arabası war bazı markaların tipi güzel olan arabası yok hala reno tipsizmiş bazıları at gözlüğünü çıkarıp yerine yakın gözlüğü taksın ondan sonrada reno ya baksın
  • Tipsizlik denince aklıma ilk önce Renolar geliyor nedense hele Megane lerin ilk çıkanları bunun tasarımcısını kesin kovmuşlardır sonradan hele o twingolar yokmu bi böcek var adını söylemiyeyim ona benziyor zaten bu böcek tipi araçların çoğu tipsiz..Neyse sonradan çıkan araçlarda reno düzeltti biraz olayı.. Clio güzel araç ama tip yok kullananlar iyi olduğunu söylüyor Renoların arka Stpları ve ön far tasarımları bi rezalet Eski Brodway deki güzellik clioda bile yok :) hele o brodway lerin yeni nesil olanları allahım ya bu kadar kötü görünümlü arka stopmu olur ( araca arkadan bakınca sanki maskeli baloya giden şaklabana benzetiyorum )

Reno sevenler kızmasın Türkiye şartlarının en iyi arabaları Renolar ve Tofaşlardı ama Tiop konusunda reno bana göre baya bi sınıfta kalır...yukarıda birileri Tofaş 124 tipsiz demiş ( tofaş arabaları modifiye etmek için hala yarışıyor millet reklamdaki GITT ı görmedinizmi ne yapsan yakışıyor arabaya :)

• Yav kardeşim benm olmayan araba tipsizdir. Olay budur yanii
  • ya arkadaşlar herkes ford ka yı unuttu heralde bazen görüyorum micraya kötü diyenler önce daha kötüleri söylesin bence, city için civicin yandan yemiş ifadesini kullanan arkadaş kalitesini belli ediyor zaten bu cümlesiyle bence ona cevap yazmayın, atış serbest sanıyor garibim
  • bence clio symbol
    en tipsizi
    bide twingo diye bir araba vardı oda tipsizdi
  • arkadaşlar aranızda saab hastası varmı??
  • he var var çok seviyorum hayalimin arabası
  • Citroenin eski modelleri hani şu durunca yere oturan ve arka çamurluğun tekeri yarıya kadar kapattığı m odeller. Birde bu modellere takla attırabilene yenisi veriyorlar gibi bir geyik vardı milletin dilinde. Acaba deneyen varmıdır?
  • quote:

Orjinalden alıntı: OtoTurk

Citroenin eski modelleri hani şu durunca yere oturan ve arka çamurluğun tekeri yarıya kadar kapattığı m odeller. Birde bu modellere takla attırabilene yenisi veriyorlar gibi bir geyik vardı milletin dilinde. Acaba deneyen varmıdır?

Ben o arabanın devrilmediğini bizzat gözümle gördüm şahit oldum :) bakan herkes şok olmuştu İstanbul Tuzlada aydınlı köyünü bilenleriniz varsa bundan 15 yıl kadar önce gördüm köyün girişinde keskin bir viraj var bilenler hatırlayacaktır o viraja son hızla dalmıştı Citroen millet şimdi takla atacak derken araba kasmadan yoluna devam etmişti bakan herkes deyim yerindeyse ağzı açık kalmıştı

• peki arkadaşlar citröenin hangi modeliydi bu şimndi piyasada görebilirmiyiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: desiya

bizim başımızda geldi astrayla ani fren yaptık durduk ama arkadaki kartal duramadı ta ortaladı ve arkadan bi geçirdiki noldunu anlamadık.ama biim tamponda çatlak bile yok .ufak bikaç çizik var zaten onlada boya koruma sırasında kapandı.ama kartalın önüde resmenhavaya kalkmıştı tampon falan yoktu yerinde.bu astranın sağlamlığındadan kaynaklanabilir ama dacia solenzolar hakkaten kötü be
    8D

bizim başımızada aynısı geldi astrayla fren yaptık arkadaki kartal geldi bize wurdu kartalın ön taraf parçalandı bizim tamponda kartalın kırılan farları yüzünden bi kaç çizik war

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunerrus -- 15 Nisan 2006; 20:45:23 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.