Bildirim
EN TİPSİZ ARABA... (57. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
-
Bence TATA VİSTA -
Tipsiz ama 2 sanrufu var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Destdestron
Forumun en sevdiğim konularından bir tanesi.
Bende bombayı kuruyorum arkadaşlar.Neyse başlayalım.
bmw 316i compact
Bu arabanın tasarımcısı galiba engelliydi.Araçta öyle bir tip var.Geçen bi tanıdık almıştı.Bmw aldım diye hava atıyordu utanmadan.
Mercedes Benz W210 Kasalar
Yok arkadaş mercedesleri severim.Ama bu kasa tam bir rezaletti.Şimdi fazla kötülemiyim ama mercedes'e yakışmayan bir kasa.Babam'ın eski arabası(220) zorla sattırdım.Mercedes bincem diye tenekeye biniyordu.Ayrıca güvelik 0.Kasa uzun ve genişlik olarak kısa olduğu için kazalarda çok kötü hasar alıyor.
Bmw Z3
Yine bir bmw hatası.Tip olarak gerçekten kötü.Yada bana öyle geliyor bilmiyorum.Birde utanmadan james bond'a kullandırmışlar.Bond heralde benim kafadan ki araba filmde fazla gözükmedi.
Volkswagen Passat B3
Tam bir rezalet volkswagen'e yakışmayacak türden.Zaten VW, b5 kasalardan sonra adam gibi araba çıkartamadı.
Fiat Palio.
Kendi aracım olsa içine bomba koyup ihbar ederim öyle bir tipi var.Zaten fiat niye araba üretir anlamam.
bu mercedes e tipsiz demek agir olmus, bircoklari icin mercedes in en begenilen kasalarindandir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.
bmw 316i compact
Ben bu aracı ilk gördüğümde Astra HB nin eski kasasına makyaj yapmışlar sanmıştım. -
tabiki honda city :) -
-
@T.Blackeye. ayıp hepiniz kör olursunuz böyle araç tipsiz olur mu miskibi araba bir önceki kasa 3 serisi neydi öyle diyenler vardı onlara karşıyım önceki kasada güzel bu .1serisi harika birde bmvnin en çirkin aracı şu an 3 serisi koyun foruma anket bakalım istiyorsanız. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kutu149
@T.Blackeye. ayıp hepiniz kör olursunuz böyle araç tipsiz olur mu miskibi araba bir önceki kasa 3 serisi neydi öyle diyenler vardı onlara karşıyım önceki kasada güzel bu .1serisi harika birde bmvnin en çirkin aracı şu an 3 serisi koyun foruma anket bakalım istiyorsanız.
Bana göre en kötü Bmwlerden biri. Bir türlü ısınamadım şu araca. 3 serisi hakkındaki düşüncelerinizin tam tersini düşünüyorum. 3 serisi her zaman güzel tasarımlara sahipti hala da öyle -
kesinlikle bu -
genel olarak toyotaların tip çok zayıf. -
quote:
bmw 316i compact
Bu arabanın tasarımcısı galiba engelliydi.Araçta öyle bir tip var.Geçen bi tanıdık almıştı.Bmw aldım diye hava atıyordu utanmadan.
Yok arkadaş mercedesleri severim.Ama bu kasa tam bir rezaletti.Şimdi fazla kötülemiyim ama mercedes'e yakışmayan bir kasa.Babam'ın eski arabası(220) zorla sattırdım.Mercedes bincem diye tenekeye biniyordu.Ayrıca güvelik 0.Kasa uzun ve genişlik olarak kısa olduğu için kazalarda çok kötü hasar alıyor.
Bmw Z3
Yine bir bmw hatası.Tip olarak gerçekten kötü.Yada bana öyle geliyor bilmiyorum.Birde utanmadan james bond'a kullandırmışlar.Bond heralde benim kafadan ki araba filmde fazla gözükmedi.
Volkswagen Passat B3
Tam bir rezalet volkswagen'e yakışmayacak türden.Zaten VW, b5 kasalardan sonra adam gibi araba çıkartamadı.
Fiat Palio.
Kendi aracım olsa içine bomba koyup ihbar ederim öyle bir tipi var.Zaten fiat niye araba üretir anlamam.
w210 mercedesin efsane kasalarından ilk 3 tedir ayrıca w220 ye teneke güvenlik sıfır demek şaka gibi senin otomobilden felan anladığın yok.
-
quote:
Orijinalden alıntı: taggest
quote:
bmw 316i compact
Bmw Z3
Volkswagen Passat B3
Fiat Palio.
w210 mercedesin efsane kasalarından ilk 3 tedir ayrıca w220 ye teneke güvenlik sıfır demek şaka gibi senin otomobilden felan anladığın yok.
Tamam tipi benim hosuma gitmiyor. Ama kazalarda cok basarisiz. Git birkac video izle.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Offret
Hyundai matrix ten güzel bencemarkası ne bunun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: rahimavci
quote:
fiat multipla
-
quote:
Orijinalden alıntı: rbyygt2
quote:
Orijinalden alıntı: rahimavci
quote:
fiat multipla
1 tane satılmış oda resimdeki herhalde
-
-
türkçe dublajyny merak ettim neneler altlaryna saldyr herhalde :)))
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X