Şimdi Ara

EN TEMİZ SESLİ EV SİNEMA?? UFF SON TOPİC OLSUN ARTIKKK!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    incelemelerim sonucu limiti yükselttim
    logitech Z5500 birazdaha multimedya ve pc için gibi geldi.
    Bose Acuitimass10 yanında da yamaha receiver(modeline karar veremedim) uygun gibi, ya da daha ucuzu, bu receiverın yanına JBL 200.5 düşündüm..
    hangi receiver daha iyi olur? ayrıca ben divxplayerı Tv ye, reciverı da divx playera hoparlörleri de receivera mı bağlıycam??
    dolby digital-prologic vs..decode işlemini recevier mı yapıcak yoksa daha önce divxplayer mı yapıcak?? offf

• ne kadar paran var ona göre güzel bir set söliyim
  • hi-fi hakkında herşey başlığındaki konuya yazsaydın keşke. orda daha çok yardım alırsın
  • oraya da yazarız.. :)
    Zombie abi limit pek fazla yok, bi kere alıcam şu sistemi çünkü,
    tabii çok abartmadan örneğin acuitimas 16 değil 10 alabilirim :)
    yani sadece ev sinema hoparlör sistemi için;
    2milyar ayırabilirim..
    tukarda yazdıklarım kötü mü? tavsiye lütfen??
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZomBies

ne kadar paran var ona göre güzel bir set söliyim

Bende böyle bir set almak istiyorum.Benim 3 milyar param var.Bana ne önerirsin ZomBies?
  • PC toplar gibi toplama bir sisteme gerek var mı,
    neyse daha yukarıdaki sorulara cwp yokken :P
  • quote:

Bende böyle bir set almak istiyorum.Benim 3 milyar param var.Bana ne önerirsin ZomBies?

+1

bide sombiesin imazaya bak

MSI P4 TİTANİUM AGP 12X/İNTEL P4 3.40MHZ/AMD 64 CHİP/LG CD RW/PHİLİP DVD COMBO/MSI NVİDİA GEFORCE 256MB 64-BİT/CREATİVE SOUND BLASTER AUDİGY VALUE 2/SAMSUNG HT-P1200 5.1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: YILMAZKAN

quote:

+1

bide sombiesin imazaya bak

MSI P4 TİTANİUM AGP 12X/İNTEL P4 3.40MHZ/AMD 64 CHİP/LG CD RW/PHİLİP DVD COMBO/MSI NVİDİA GEFORCE 256MB 64-BİT/CREATİVE SOUND BLASTER AUDİGY VALUE 2/SAMSUNG HT-P1200 5.1

+1benim de dikkatimi çekmişti..

• komik olanın ne olduğunu söyleyin bizde gülelim??
    philips yerine philip yazmış bumudur?
  • quote:

Orjinalden alıntı: KillForYou!

quote:

Benim sistemime benzer hazır bir sistem var onu öneriyim sana. Ama 5 milyarı bulur (Parçaları en ucuz şekilde bulur ve sisitemi kendin kurarsan). Dışarıdan biri kurarsa fiyat baya artar. Ama sinema sistemi gerçek. Verdiğim linktekine benziyor benimki. Prof. bir sistem. Bendeki kolonlar EAW, subwoofer da EAW. Receiver Denon. Anfim Denon. Bu tür bazı farklılıklar var. Şiddetle öneririm. Toplam 1120 wattlık ev sistemi.

2 – HT4V THX® Vertical LCR Main Speaker
    1 – HT4H Horizontal L, C, R Speaker
    2 – HTPS400 1000 Watt, 12" (300mm), THX®-Powered Subwoofer
    4 – S2A Dipole-Radiating THX® Ambient Surround Loudspeaker
    1 – SDP-5 THX® Ultra 2® Surround Processor/System Controller
    1 – SDEC-2500A THX® Digital Equalizer
    1 – S7150 7 x 160 Watt THX® Power Amplifier

http://www.jblsynthesis.com/products/system_overview.aspx?prod=SYN-HT4-L7&Language=ENG&Country=US&Region=USA

Asimetrik (Ses, ışık, görüntü sistemleri) gibi bu sistemleri yapan şirketler var. Onlarla konuşabilirsin. Onlar EAW kullanıyorlar genelde. EAW kolonlar ve sublar çok sağlam. Belki duymuşsundur. Asimetiriğin de linkini veriyim:

http://www.asimetrik.com.tr/

• quote:

Orjinalden alıntı: tibi

komik olanın ne olduğunu söyleyin bizde gülelim??
    philips yerine philip yazmış bumudur?

AGP12x
    İNTEL P4 3.40MHZ/AMD 64 CHİP
    256MB 64-BİT

bunları ilk defa duyuyorum
  • ya yanlış yazmış ya kandırmışlar yada sallamış ama tam sallıyamamış
    neyse düzeltir ya
  • turitsky tşkkürler(bir de nickini dogru yazabilsem
    ama bu fazla pro bir sistem oldu,ayrıca cok pahalı.
    Bose ler hakkında ne düşünüyosun, yanına yamaha bir receiver ile?
    ya da bana bir yamaha receiver modeli söylermisin? yanına JBL 200.5 koysam..
    zombie, abicim naptın sen o ne yaa!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Turetskiy_Muj

quote:

Orjinalden alıntı: KillForYou!

quote:

Benim sistemime benzer hazır bir sistem var onu öneriyim sana. Ama 5 milyarı bulur (Parçaları en ucuz şekilde bulur ve sisitemi kendin kurarsan). Dışarıdan biri kurarsa fiyat baya artar. Ama sinema sistemi gerçek. Verdiğim linktekine benziyor benimki. Prof. bir sistem. Bendeki kolonlar EAW, subwoofer da EAW. Receiver Denon. Anfim Denon. Bu tür bazı farklılıklar var. Şiddetle öneririm. Toplam 1120 wattlık ev sistemi.

2 � HT4V THX® Vertical LCR Main Speaker
    1 � HT4H Horizontal L, C, R Speaker
    2 � HTPS400 1000 Watt, 12" (300mm), THX®-Powered Subwoofer
    4 � S2A Dipole-Radiating THX® Ambient Surround Loudspeaker
    1 � SDP-5 THX® Ultra 2® Surround Processor/System Controller
    1 � SDEC-2500A THX® Digital Equalizer
    1 � S7150 7 x 160 Watt THX® Power Amplifier

http://www.jblsynthesis.com/products/system_overview.aspx?prod=SYN-HT4-L7&Language=ENG&Country=US&Region=USA

Asimetrik (Ses, ışık, görüntü sistemleri) gibi bu sistemleri yapan şirketler var. Onlarla konuşabilirsin. Onlar EAW kullanıyorlar genelde. EAW kolonlar ve sublar çok sağlam. Belki duymuşsundur. Asimetiriğin de linkini veriyim:

http://www.asimetrik.com.tr/

Hocam teşekkür ederim ama ben öneriyi sırf arkadaşın bu konudan anlamadığını belirtmek için istemiştim.Yoksa böyle bir öneriye ihtiyacım yok.Yinede üşenmeyip bir öneride bulunduğun için teşekkür ederim.

• hehe...
    :)
    zombieye cwp hakkı dogdu ama ortalarda yok!
    benim sorulara cwp aliyim ben...!?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kebap2

hehe...
    :)
    zombieye cwp hakkı dogdu ama ortalarda yok!
    benim sorulara cwp aliyim ben...!?

hemen bi fake ile gelir...sonrada bu zombies kim oluyo ya der....
  • halka cwp yok yaa,,
    arkadaşlar..
  • quote:

turitsky tşkkürler(bir de nickini dogru yazabilsem

Bose hakkında forumda baya konu vardır. Sağlam markadır.

Yamaha receiver hiç kullanmadım. Ama şu vereceğim 7.1 destekli receiver senin işini görür: YAMAHA RX-V750. Fiyatı 500 doları geçmez. Buna 7.1e kadar sistem bağlayabilirsin. Dolby Digital® • DTS ES® • Dolby Pro Logic II • DTS Neo:6 • Dolby Pro Logic • DTS 96/24 destekler.

Onun yanına JBL SCS 200.5 5.1 Surroundsystem koysan güzel olur ama söylediğim Yamaha receiver yanında biraz hafif kalır. Yanına daha güçlü birşey koyabilirsin. Bu şekilde bile gayet güzel ses alırsın.

Daha önce Marantz receiver kullandım. Şu anda da Denon kullanıyorum. Bu yüzden de Yamaha tecrübem yok.

• bose'leri hiçbir hi-fi'ci beğenmiyor , anladığım birşey değil de nedense çok antipati var milletten hatta açılımının "buy other sound equipments" olduğunu söyleyenler bile var , istanbul'da pek çok mekanda (lokanta vb tarzda , yani müziğin ön planda olduğu yerler değil) bose kullanılıyor ve çıkan ses multimedya hoparlörlerden çıkan ses benziyor , yani dediğim gibi hi-fi deneyimim 0 gibi birşey ama adını sanını bilmeden bir kaç yerde hi-fi sistemleri dinledim (evde kurulanlar bunlar ) yani bose onlar gibi keyif veremiyor , ama cıstak cıstak parçalar dinleyeceksen uygunlar bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Turetskiy_Muj

quote:

turitsky tşkkürler(bir de nickini dogru yazabilsem

Bose hakkında forumda baya konu vardır. Sağlam markadır.

Yamaha receiver hiç kullanmadım. Ama şu vereceğim 7.1 destekli receiver senin işini görür: YAMAHA RX-V750. Fiyatı 500 doları geçmez. Buna 7.1e kadar sistem bağlayabilirsin. Dolby Digital® � DTS ES® � Dolby Pro Logic II � DTS Neo:6 � Dolby Pro Logic � DTS 96/24 destekler.

Onun yanına JBL SCS 200.5 5.1 Surroundsystem koysan güzel olur ama söylediğim Yamaha receiver yanında biraz hafif kalır. Yanına daha güçlü birşey koyabilirsin. Bu şekilde bile gayet güzel ses alırsın.

Daha önce Marantz receiver kullandım. Şu anda da Denon kullanıyorum. Bu yüzden de Yamaha tecrübem yok.

O bahsettiğin rx 750 fiyatı yurt dışı fiyatı.Türkiye'de 1000$ dan aşağı alamazsın o anfiyi.Ayrıca önerdiğin sistemler Hi-Fİ dan çok pro sistemlere kaçıyor.Önerdiğin JBL set pek Hi-Fi için değil.Farklı modellere, farklı markalara yönelinmeli bütçe dahilinde.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.