Şimdi Ara

EN TEMİZ İPHONE 2G 8GB İDDAA EDİYORUM BUNDAN TEMİZİ YOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 EN TEMİZ İPHONE 2G 8GB İDDAA EDİYORUM BUNDAN TEMİZİ YOK
    SELAM ARKADAŞLAR KULLANMAKTA OLDUĞUM TERTEMİZ PİYASADA DAHİ GÖREMEYECEĞİNİZ TEMİZLİKTE ORGİNAL İPHONE 2G 8GB SATIYORUM.

PİYASADA BULUNAN AÇILMIŞ KASASI DEĞİŞMİŞ ÖLÜ PİXELLİ EKRANI DEĞİŞMİŞ CİHAZLARLA KIYASLAMAYINIZ TERTEMİZDİR NE AÇILMIŞ NE TAMİR GÖRMÜŞ NE ÖLÜ PİXELİ VARDIR RESİMLERDENDE ANLAŞILACAĞI ÜZERE TERTEMİZ CİHAZDIR.VE KASASINDAKİ İMEİ İLE CİHAZIN İÇİNDEKİ İMEİ UYMAKTADIR .PİYASADA AÇILMIŞ KASASI DEĞİŞTİRİLMİŞ SIFIR NİYETİNE SATILAN MİLLETİ KANDIRILMAYA ÇALIŞILAN 2G LER İLE KIYASLAMAYINIZ.

EKRANI TERTEMİZ ALINDIĞINDAN BERİ EKRAN KORUYUCU İLE KULLANILDI VE EKRAN KORUYUCU ÇOK KALİTELİ ASLA TELEFONUN EKRAN RENGİNDEN ÖDÜN VERMEYEN BİR KORUYUCUDUR.

ARKA KASASI RESİMLERDE GÖRÜLECEĞİ ÜZERE TERTEMİZDİR.

CİHAZIN YAZILIMSAL ÖZELLİKLERİNE GELİCEK OLURSAK CİHAZDA WHİTED0OR 5.2.1 YAZILIMI YÜKLÜDÜR.BU YAZILIM İLE BERABER İOS 5 ÖZELLİKLERİ GELMİŞ OLUP MULTİ TASKİNG ÇOKLU UYGULAMA AÇMA CİHAZIN ARKA PLAN DEĞİŞTİRME KASMADAN YAPABİLMEKTE VE BİRÇOK ÖZELLİK GELMİŞTİR.CİHAZIN RAM MİKTARI ARTTIRILMIŞ OLUP NORMALDE 50 MB İKEN 80 MB BOŞ ALANA ÇIKTI.AYRICA JAİLBREAK VE CİHAZIN AĞZINA KADAR UYGULAMA İLE DOLUDUR.CYDİA SON SÜRÜM VE BÜTÜN SOURCLAR YÜKLÜDÜR.

FACEBOOK TWİTTER İCLOUD WHATSAPP LİG TV RADYO İŞ BANKASI GİBİ GÜNCEL UYGULAMALAR YÜKLÜDÜR .VE 10 NUMARA KASMADAN ÇALIŞMAKTADIR.OYUN AÇIP ARDINDAN NETE GİREBİLMEKTESİNİZ.

CİHAZIN ŞARJI FULL KULLANIMDA 1 GÜN GİTMEKTEDİR.

AKSESUARLARA GELİCEK OLURSAK CİHAZIN AKSESUARLARI FULLDUR.

ORGİNAL İPHONE 2G KULAKLIĞI TERTEMİZ
    ORGİNAL DATA KABLOSU
    ORGİNAL ŞARJ ALETİ
    KUTUSU KULLANIM KİTAPÇIKLARI HERŞEYİ DURUYOR YALNIZ İĞNESİ MEVCUT DEĞİL.
    1 ADET EKRAN KORUYUCU VERECEĞİM

FİYATA GELİRSEK 300 TL PAZARLIKSIZ İPHONE 3GS İLE TAKAS OLUR ÜZERİNE VERİRİM. İYİ GÜNLER DİLERİM.

Fiyat : 300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Bu kadar temiz cihaza fiyat normal.Hayırlı satışlar
  • eyvallah kardeşim sağolasın iphone hastalarına gidicek bir cihaz . :)
  • hocam iyide antikayı çok az kişi talep eder..
  • antika dediğin cihaz çoğu cihazdan daha stabil çalışıyor. ;)
  • Bu stabillik yüzünden ve maddiyatsızlıktan bu 2g yi alacağım sonunda :D
  • pm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone x saçma bir sorun
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ÜRÜN 'selmanfindik' nick'li arkadaşa satılmıştır ürünle ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imate -- 28 Ekim 2012; 18:30:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.