Şimdi Ara

En sorunsuz Xiaomi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar son zamanlarda lg g3 ümün miladı dolması ile yeni telefon arayışına girdim. Xiaomi almak istiyorum ama mi5s ve mi5s plus da baya bi kullanıcı sıkıntısı varmış Dokunmatik, Parmak izi okuyucu ve ses te sıkıntılar oluyormuş Şuan mi note 2 düşünüyorum onda bi sıkıntı var mı ? Veya sizin önereceğiniz beni uzun süre götürebilecek sıkıntısız bi model ?



  • bire bir aynı soruyu benim içinde geçerlidir bende g3üm bozuldu bunlarıdan birisini alıcam ama ne yapmamlıyım
  • Note 2 güzel cihaz, yerine mi 6da alınabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: LieWoneR

    mi 6 alabilirsinizhttp://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-6-ithalatci-garantili-p-HBV0000063R9S?utm_source=affiliate&utm_medium=go&utm_campaign=cpa&utm_content=63&utm_term=kategori-genel&wt_af=go.domain.kategori-genel.cpa

    ama sorunsuz ve yazılımı oturmuş istiyor ve param o kadar yok derseniz redmi note 4x alabilirsiniz

    Para sıkıntısı yok ama sorunsuz oturmuş bi telefon istiyorum.




  • Mi5 prime olabilir

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mi 5 64gb al hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayet net bir soruya bir sürü farklı yanıt cıkmış.
    Tabiki herkes aynı düşüncede olacak değil ancak konu teknik olunca biraz aklın yolu bir olmalı değil mi?
    Benimde aynı derdim var Xoami alacağım bazı sıkıntılar duyuyoruz okuyoruz . Sıkıntısız olan model hangisidir acaba?

    Şu ana kadar yapılan yorumlar mevcut kafa karışıklığını arttırdı..Zaman ayırıp yazıyorsunuz haksızlıkta etmek istemem emeğinize sağlık yine de.
  • Ben de aynı soruyla yola çıktım. Çünkü telefonu gün içerisinde işimde vs. aktif olarak kullanıyorum. Yani yan yattı çamura battı işimi görmedi dediğim anda ben o telefonu alır kırarım.

    Uzun bir karar verme sürecinin ardından fiyatına göre sunduğu donanımı da değerlendirince mi5'de karar kıldım. Gördüğüm yorumlar kadarıyla yazılım anlamında en günceli Mi5, hata yok mu elbette var. Ama sürüm güncellemelerini hemen yapmayıp bekleme lüksünüz var çünkü çok hızlı ve sık bir şekilde güncelleme alıyor. Mesela telefonu bu gün satın aldım ama android 7'ye güncellemedim. O sürüm oturduğu zaman yapmayı düşünüyorum. Fakat Mi5s alsaydım acaba stabil sürüm ne zaman gelir diye yine uzun uzun bekleyecektim. Verdiği donanım da fiyatına göre gayet kabul edilebilir seviyede.

    Redmi serisi de uzaktan hoş görünüyor ancak yazılım anlamında genelde ikinci planda kalıyorlar. Yazılım neden bu kadar önemli diyecek olabilirsiniz. Telefonun verdiği saçma bir hata o an işimi yapmamı engelliyorsa o telefon benim için bir şey ifade etmiyordur. Ama global beta var gayet iyi dediğinizi de duyar gibiyim. Elbette iyidir. Ama adı üzerinde "BETA" yarın ne olacağı belli değil. Bundan önceki telefonum Nexus 5'di çeşit çeşit rom krenel denemiş biriyim. Bu tür şeylerle o zamanlar keyif alarak uğraşıyordum ancak artık ne uğraşacak vakti bulabiliyorum, ne de uğraşmak istiyorum. Alt tarafı bir telefon ve işimi görmesi için kullanıyorum. Uzaya roket göndermiyorum ama gündelik işlerimi yaparken de ilginç sorunlar yaşmak istemiyorum.

    Beğenmediğim iki yön var. İnanılmaz kaygan bir telefon kılıftan nefret ettiğim halde kılıf takmak zorunda kalacağım gibi duruyor. Bir diğeri de kulaklık çıkışı. Öyle aman aman bir şey beklemeyin. Kulaklıktan verdiği ses pek bir şeye benzemiyor.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.