Şimdi Ara

En sorunlu Alman oto sıralaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu konuda 2009 da benzer bir konu açılmış ama kilitlenmiş ben Opel corsa araç sahibi olarak konuyu tekrardan buraya acmak istedim 2000 model corsa b Aracim var aldığım gunden beri başımı ağrıtıyor su eksiltiyor bulamıyoruz 70 bin km de motor adamlar su emiyor olabilir durup dururken hararet etmeden su buharlasiyor kaçak da yok anlamadım gitti vb sorunlar yani bu konuda beni baya üzdü

Benim sıralamam: en az sorunludan en sorunluya

1-Mercedes
    2-BMW
    3-Audi
    4-VW
    5-Opel

Opel forumlarına bakıyorum herkeste Bi sıkıntı adam sıfır almış Bi dünya sıkıntı sayıyor. Bende bu listedeki kanaat oluştu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neferzade -- 19 Haziran 2011; 9:08:08 >

• Ford, Alman mı oldu?
  • Ford-Alman??????????!!!!!!!!!!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***
    Ford-Alman??????????!!!!!!!!!!!!!

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=24809771&p=1

Bu linkte tartisması var ama ben Alman olarak biliyorum yaniliyorda olabilirim

Yukardaki linkten bir alıntı
    quote:

Erdm24
    16 Temmuz 2008; 9:29:12
    Ford'un Patent'i Amerikanlara aittir...Motoru Fransız'lar üretmiştir. 2-3 araçta ortak kullanılır...Psa Motor denir buna...
    Diğer Tüm Parçalar'ı Alman'dır...Ve Genel olarak Alman Malı denir
    Aynı şey Opel içinde geçerli...Bazı noktalı dışardan gelmekte geri kalanları ise hep Alman Malı'dıro

Ford'u listeden çıkardım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neferzade -- 19 Haziran 2011; 3:22:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: polimex

Arkadaşlar bu konuda 2009 da benzer bir konu açılmış ama kilitlenmiş ben Opel corsa araç sahibi olarak konuyu tekrardan buraya acmak istedim 2000 model corsa b Aracim var aldığım gunden beri başımı ağrıtıyor su eksiltiyor bulamıyoruz 70 bin km de motor adamlar su emiyor olabilir durup dururken hararet etmeden su buharlasiyor kaçak da yok anlamadım gitti vb sorunlar yani bu konuda beni baya üzdü

Benim sıralamam: en az sorunludan en sorumluya

1-Mercedes
    2-BMW
    3-Audi
    4-VW
    5-Opel

Opel forumlarına bakıyorum herkeste Bi sıkıntı adam sıfır almış Bi dünya sıkıntı sayıyor. Bende bu listedeki kanaat oluştu

• quote:

Orijinalden alıntı: Metalurjist

quote:

Arkadaşlar bu konuda 2009 da benzer bir konu açılmış ama kilitlenmiş ben Opel corsa araç sahibi olarak konuyu tekrardan buraya acmak istedim 2000 model corsa b Aracim var aldığım gunden beri başımı ağrıtıyor su eksiltiyor bulamıyoruz 70 bin km de motor adamlar su emiyor olabilir durup dururken hararet etmeden su buharlasiyor kaçak da yok anlamadım gitti vb sorunlar yani bu konuda beni baya üzdü

1-Mercedes
    2-BMW
    3-Audi
    4-VW
    5-Opel

Digerleri sorumsuzmus, basina buyrukmus

• quote:

Orijinalden alıntı: Abzurt Teori

quote:

Orijinalden alıntı: Metalurjist

quote:

1-Mercedes
    2-BMW
    3-Audi
    4-VW
    5-Opel

Digerleri sorumsuzmus, basina buyrukmus

Mercekle inceleyip yazım hatası arıyorsunuz galiba Pc den değil iphondan foruma girdiğim için yazdığım yazılarda çogu kelimeyi benim yazdığımın aksine otomatik kendi atıyor. Buda yazım hatalarına sebep oluyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çözülemeyen su eksiltme olayının benzerine tanık olmuştum, çözüm klima tesisatından gelmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Details
    çözülemeyen su eksiltme olayının benzerine tanık olmuştum, çözüm klima tesisatından gelmişti.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=49985167

Sorunla ilgili bu topici açmıştım hala sorun devam ediyor yarın dağıtacaklar inşallah hallolur
  • Valla 2011 corsa alalı 2 ay oldu memnunuz tabi geri kalanı zaman göstererecek
    Bide bu tür şeyler fabrikasyon,veya kullanımla alakalı sorunlar
  • Opel İnsignia da en az arıza çıkartan otomobil seçilmişti geçen sene. Eski modelleri daha sorunlu olabilir ama yenilerinde bunu düzeltiyorlar sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: numan75
    Valla 2011 corsa alalı 2 ay oldu memnunuz tabi geri kalanı zaman göstererecek
    Bide bu tür şeyler fabrikasyon,veya kullanımla alakalı sorunlar

İnşallah hiç sıkıntı yaşamazsınız. Bilmiyorum forumlarda okuduklarım ve arabam beni Opel den ciddi anlamda soğuttu
  • allahı var o açıdan aracımdan çok memnunum.normal servislerini zamanında yaptırdım onun dışında bana en ufak masrafı olmadı.

edüt : opel corsa d 2010

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.K. -- 19 Haziran 2011; 10:08:19 >
  • Avrupa'daki Ford'lar Alman ve biraz da İngiliz menşeilidir. Amerika'dan bu kadar iyi yol tutan ufak motorlu araç zor çıkar.

Ayrıca benim senin sıralaman, sorunu sorumluluğu olmaz. Bilimsel araştırmalar yapılır, istatistikler gözönüne alınır ve yeterli bilgiye ulaşıldıktan sonra sıralama yapılabilir. Tabi bu sayı da arzıa sayısı değil de arıza yüzdesi olarak gözönüne alınmalıdır. 1 milyon tane satan Golf'ün 10 bin tanesinde arıza çıkmasıyla 200 bin tane üretilen BMW 5 GT'deki 10 bin tane arıza Golf'ün daha çok bozulduğunu da göstermez.
  • opel artık sorunlu falan değil gm ürettikten sonra 2010 yılı için D sınıfında en az arza cıkartan araç secildi insignia
  • Benim sokağımda sadece 3 Tane Astra H var
    1 Tane VW polo var.
    Mercedes ile BMW hiç yok.

Şimdi Opel çok arıza çıkarıyor demek çokta mantıklı olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

Benim sokağımda sadece 3 Tane Astra H var
    1 Tane VW polo var.
    Mercedes ile BMW hiç yok.

Şimdi Opel çok arıza çıkarıyor demek çokta mantıklı olmaz.

Bence yanlış bir mantık Türkiyede çok varsa çok arıza çıkartacak diye birşey yok sağlam mı sağlam ona birşey demiyorum ama sağlam olması sorunsuz olması anlamınada gelmez bence opel Türkiyede ciddi oranda bir müşteri potansiyeli olan birmarka ama bazen gerçekten can sıkıcı olabiliyor mekanik sorunlar vs Yetkili servisi desen o başka bir sorun ağır bakım için gittim yetkili servise 2000 lira fatura çıkarttı gittim ağır bakımını dışırada özel bir servise 850 ya yaptım yani bu oldumu şimdi

Kanaatimce opel insanımızın gözünde fazlasıyla büyütülmüş bir marka dizel motorları fiatınki ile aynı bildiğim kadarıyla her ikisini de gm veriyor benzinli motoru bi Renault, Honda, Toyota kadar ekonomik değil ikinci arabamda tercihim opel olmayacak büyük ihtimalle

• Diğer markalarda fiyat konusunda Opelden çok geri kalır yanı yok. Opel sorunsuzda demiyorum ama arıza sayısını satış adadedine bölmek gerekli diyorum daha objektif bir test için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musch-lee

opel artık sorunlu falan değil gm ürettikten sonra 2010 yılı için D sınıfında en az arza cıkartan araç secildi insignia

onu gelin bir de bana sorun ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: can bora

quote:

Orijinalden alıntı: musch-lee

opel artık sorunlu falan değil gm ürettikten sonra 2010 yılı için D sınıfında en az arza cıkartan araç secildi insignia

onu gelin bir de bana sorun ...

Bu konuda muzdarip olan bir arkadaşımız daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neferzade -- 20 Haziran 2011; 9:58:52 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.