Şimdi Ara

EN SONUNDA WOW'A BAŞLADIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Artık bende bir wow oyuncusu oldum , hep aklımdaydı girip şu methedilen 9 milyon oyuncusu olan wow dünyasını görmek. 2 gün Gold bilgisayardan 2 li dvd olan paketi 85 Tl vererek aldım ve bilgisayarıma kurdum 2 günde patch leri indirmekle geçti , sonra pvp yazan yerden human mage açtım şu an lvl 8 daha yolun başındayım az çok online oyun bilgim var. (4 yılım Ko oynayarak geçti 1.500 Usd ( preminum , cash ve GB ) para harcamışım toplamda ve geriye dönüp baktığımda çok pişmanım keşke çevreme ihtiyacı olanlara harcasaydım diye pişmanlık duyuyorum .)

Şu an iş yerinden yazıyorum ..

1-Görevleri ingilizcem fazla ii değil görevleri Türkce ye çeviren oyun içi bir patch veya program
    mevcutmu ?
    2-Mage açtım (human) itemleri nerden nasıl daha çabuk toparlayabilirim Guilde giremedim henüz..

3-Meslek olarak neyi önerebilirsiniz..

4-Daha çabuk exp alıp lvl atlama önerileriniz neler olabilir , bide oyun parası ..:)

5-Şimdilik aklıma gelenler bunlar grafikler hoşuma gitti umarım bu oyunda 12,29 Euro dışında para harcamam ..

donanım ailesinden cevap yazan ve yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürlerimi ilertim...

• 1-türkçe çeviren yo kda görevleri göstern bi addon var adı "questhelper"
    2-şu an itemın hiç bi değeri yok görewleri yap sürekli
    3-tailor enchanter olabilir
    4-oyalanmadan sürekli görewleri yap
    5-bişi değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erc4nk
    Yeni başladığınız için bir guilde alınmanız guild açısından mantıksız olacaktır. O yüzden sosyal ilişkilerinizi kullanarak guild bukmanız gerekmekte. Misal: Donanımhaber forumları. Bu arada yenisiniz o yüzden mutlaka ve mutlaka Türk guildi bulun kendinize. Baktınız umduuğunuzu bulamadınız. Server değiştirin. Sizin için guild çok önemli.
    Meslek ben önermem çünkü yenisiniz ve hızla level atlamak isterseniz level hıznızı kesecektir. Meslek olarak ise her zaman ilk karakterlere toplama meslekleri öneririm. Mining + herbalism gibi
    Daha çok exp için quest yapmanızı öneririm.
    Şu anda değil de level13 sonrasında zindanlara girmeniz güzel olur. Oyunu daha iyi öğrenirsiniz. İtemleriniz daha iyi olur. Fakat aşağılanmayı da göze alın.
    Aylık 13euro dışında isterseniz para harcayıp gold da alabilirsiniz fakat zaman harcayarak yine gold toplayabilirsiniz. Yasal değildir ama. Bu arada diğer oyunlardaki gibi değildir wow. Ayda 100m da harcasanız 13euro harcayandan bir farkınız yok.

• öncelikle hoş geldin..

görevleri türkceye ceviren bir addon yok.. ama tritone hocamın dedigi gibi görevlerd istenilen malzemelerin yerini gösteren bu sayede ingilizce bilmeende rahat rahat görev yapmanı saglayan eklentiler var..

İtemların level 80 olmadan hiç bir önemi yok.. level 10a item kasarsın 15 olunca kötü olurlar.. bu yüzden hiç kasma.. sana daha cok int+sta veren itemlara aban düsük levellerde.. ilerde spell power, hit, crit veren itemlardan toplayacaksın..

meslek mutlaka sec, mutlaka toplama meslegi olsun.. mining en saglam toplama meslegidir.. görev yaparken yolunun üstündeki madenleri toplasan bile para sıkıntısı çekmezsin..

daha cabuk exp almak için sana verilen dungean görevlerini mutlaka al 3-4 tane olunca LFG ve trade kanalından bulacagın partylerle zindanlara girip görevleri tamamla.. başlangıç için en az 1 level alırsın bu sayede..

iyi eglenceler..

• Cevaplayan herkese sonsuz teşekkürler , emekle dönemindeyim düşe kalka öğreniyorum oyunu şu an sıkıntım görev yerlerine yürüyerek gitmek şu binek hayvan olayları kaç lvl da açılıyor level 11 oldu yeni büyüler öğrenmem lazım vs.vs. şehirde inn bankamı buldum itemleri oraya koyuyorum öldürdüğüm yaratıklardan çıkan herşeyide satıyorum para lazım ..
    Ko dan daha zevkli gelmeye başladı bana çok inanılmaz bir dünya artık eğlence zamanı ...
  • 30 lvl de binek alabiliyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erc4nk

Cevaplayan herkese sonsuz teşekkürler , emekle dönemindeyim düşe kalka öğreniyorum oyunu şu an sıkıntım görev yerlerine yürüyerek gitmek şu binek hayvan olayları kaç lvl da açılıyor level 11 oldu yeni büyüler öğrenmem lazım vs.vs. şehirde inn bankamı buldum itemleri oraya koyuyorum öldürdüğüm yaratıklardan çıkan herşeyide satıyorum para lazım ..
    Ko dan daha zevkli gelmeye başladı bana çok inanılmaz bir dünya artık eğlence zamanı ...

hangi realmdesin?
    baslangicta sana bi can suyu lazım :P zor olue ööle copperlari lootlayarak..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eğer karakterini senin tipine benzeyen bir tip açtıysan (Gerek ruh hali gerek tip Bkz:Orc Ayı gibi yaşıyanlara hitab eder,Night elf Yüce kişiliklere,Blood Elfde intikam isteyenlere,Ben tauren seçtim:)
    Karakterinle bütünleşirsin..Oyun sana farklı gelir..kaptırırsın kendini görevleri falan eğlenerek yaparsın..Off varya hesabımı dondurmasaydım şimdiye Warlock umu 80 lemiştim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Exadusthebest

Eğer karakterini senin tipine benzeyen bir tip açtıysan (Gerek ruh hali gerek tip Bkz:Orc Ayı gibi yaşıyanlara hitab eder,Night elf Yüce kişiliklere,Blood Elfde intikam isteyenlere,Ben tauren seçtim:)
    Karakterinle bütünleşirsin..Oyun sana farklı gelir..kaptırırsın kendini görevleri falan eğlenerek yaparsın..Off varya hesabımı dondurmasaydım şimdiye Warlock umu 80 lemiştim

Tipini görmek isterdim :D Tahminim var ama dilim varmıyor.
  • Bkz:Orc Ayı gibi yaşıyanlara hitab eder

Abi 2 yıl orc warriorla oynadım. Hem ayı hemde barbar olmam lazım dı senin tabirle. İlahi sabah sabah güldürdün.
  • Orc oynamak için gerçek hayatta ayı gibi yaşamak lazımsa herhalde tauren için geviş getirmek, gnome için zibidi olmak, bloodelf için striptizci olmak gerek:D
    Birde ırklardan çıkıp sınıflara bakacak olursak roguelerin gerçek hayatta kapkaççı hırsız yada sahtekar olmasına dikkat edelim.
    Druid oynayan adamın kesin hayvanın önde yürüyeni olması lazım.
    imamhatipliler priest açar şeklinde uzar bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moffaka -- 11 Nisan 2009; 18:30:03 >
  • o zmn undeadide ölü seviciler açıyor
  • undead mezarcılar,adli tıpta otopsi yapan doktorlar vb kişiler açıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.