Şimdi Ara

EN SONUNDA İSTANBUL BİLİŞİMDEN LG 32 LH 7000 TV ALDIM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yaklaşık 6 aydır bir araştırma içinde iken en son kararımı vererek İstanbul Bilişimden LG LH 7000 100 HZ lcd tv yi aldım.Aslında Samsun bir tv almayı çok istiyordum.Marka bende takıntı yapmıştı.Ama her markanın kendine özgü bir özelliği oluyor.Arkadaşların çoğunluğu Samsung lcd tv ler yansıma yapıyor çok parlak diyorlardı.Gerçektende öyle buldum.Tes etme imkanım oldu.32 B653 samsung tv almak üzereyken yaptığım test sonucunda geri vaz geçtim.Ama samsunglarda iyi bir tv .Sadece eksik yanı çok parlak olması.İstanbul bilişimden LG 32 LH 7000 Modelini 119x12=1428 TL ye 12 taksitle aldım.Çok güzel bir tv çıktı.İstanbul bilişimde bulunan ve hiç bir yardımlarını esirgemeyen Ufuk bey'e burdan teşekkür ederim.



  • alınmış alınmıştır,olay karar verme anında bitiyor zaten,iyi günlerde kullanın
  • Formda beni teknik bilgileriyle yönlendiren ve kıymetli bilgilerini benden esirgemeyen arkadaşlara sonsuz teşekkürler.
  • Hayırlı olsun. LG sağlam bir markadır.
  • lg lcd lerde ses sorunu olduğunu duydum. Sizin aldığınız 7000 modelinde böyle bir şeye rastladınız mı yani sesi daha az çıkıyor şeklinde. Ben de bu modelden almak istiyorum da.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: remziav

    lg lcd lerde ses sorunu olduğunu duydum. Sizin aldığınız 7000 modelinde böyle bir şeye rastladınız mı yani sesi daha az çıkıyor şeklinde. Ben de bu modelden almak istiyorum da.


    Netses II özelliği var. onu açarsanız ses yükseliyor. Fakat Netses II aktif olunca TrusurroundXT özelliği pasif oluyor. TV yayınlarında Netses II yi aktif edin. DVD seyrederken Pasif edin. TrusurroundXT aktif edin.

    TV nin sesinde bir sorun yok.
  • Arkadaşım öncelikle tv ni güle güle kullanmanı dilerim.Sırf denemek için, İstanbul Bilşime televizyondan memnun kalmadığınızı iade veya değişim talep ettiğinizi söyleyin bakalım neolacak.Ben kendi yaşadıklarımı linkte anlattım .Malını satana kadar gülen,burada teşekkür ettiğiniz o yardımsever insanlardan birini bulabilecekmisiniz bakalım.
    http://forum.donanimhaber.com/m_37514888/tm.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gun35ay -- 17 Şubat 2010; 1:50:54 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gun35ay

    Arkadaşım öncelikle tv ni güle güle kullanmanı dilerim.Sırf denemek için, İstanbul Bilşime televizyondan memnun kalmadığınızı iade veya değişim talep ettiğinizi söyleyin bakalım neolacak.Ben kendi yaşadıklarımı linkte anlattım .Malını satana kadar gülen,burada teşekkür ettiğiniz o yardımsever insanlardan birini bulabilecekmisiniz bakalım.
    http://forum.donanimhaber.com/m_37514888/tm.htm

    Valla bilmiyorum Tv de sorun çıkmadı şu ana kadar.Kendim kurulumunu yaptım bilmediğim yada keşfedemediğim bir çok özelliği vardır sanırım.Ama yavaş yavaş öğreneceğim.Birde elektronik eşyada şans faktörü çok önemli.Bazı kişilerde bakıyorsun en kaliteli en iyi marka arıza yapabiliyor.Ben bir örnek vereyim benim eski Hundai tüplü Tv vardı.O kadar net görüntü vardı ki ben başka tv tanımam bunun yanında.Dediğim gibi şans işi bunlar.Şimdilik tv de sorun çıkmadığından İstanbul Bilişimi bekleyip göreceğiz.Saygılarla........




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.