Şimdi Ara

En Sonunda Bitti ama.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Rica ederim hocam, hayırlı olsun şimdiden sistemin son hali güzel olmuş

    O bütçe için SAMSUNG P2250 iyi seçim olur, uzun süre kullanılan bileşenlerin başında geliyor, kaliteli bir ekran her zaman daha iyidir, açıkçası ben çok pişman oldum dandirik bir ekran alarak

    3 tane k.kartına (Axess, Bonus, World) direk 12 ay peşin fiyatına alabilirsin; 400 TL : 12 ay = 33.33 TL

    http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=83908&ad=SAMSUNG-P2250-21.5--1920X1080-50000:1-DVi-Monitorler

    Bulduğum en iyi ödeme şekli bu oldu.




  • Hocam P2250 nin fiyatı tam asansör oldu. 2 haftadır bakıyorum 360 a iki kere gedi tekrar çıktı. Ben de o iki fırsatı da teptim. Monitör gerçekten çok iyi ama keşke bu kararı onceden verebilseydim.
  • Hocam bir de bu anakart kutusundan montaj vidası çıkması geremiyor mu? 4 sata 1 ide kablo var sadece kutuda.
  • Şuan için 400 TL bütçe ayırdın dimi LCD için, yanlış anlamadım umarım, bu durumda fiyat inip çıksa da önemli olan ödeme koşulun, yani vadeli alırsan vade farkı almayan yerden temin etmeye bakıcan şuan için önemli kıstas bu olur, tabi taksitli alırsan.

    Ekleme: Anakart montaj vidası kasadan çıkıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 12 Mayıs 2010; 14:04:49 >
  • Akasa Freedoom Xone Kasayı 600W luk OCZ veya HIGH POWER modellerinden al derim sisteme yeterli gelir + fiyat düşmüş olur.
  • LG Flatron w2243s 22 inç Analog Tavsiye ederim fiyatıda uygun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ONUR_345241

    Akasa Freedoom Xone Kasayı 600W luk OCZ veya HIGH POWER modellerinden al derim sisteme yeterli gelir + fiyat düşmüş olur.

    Öneri için teşekkürle ama parçaları aldım sadece ekran kaldı. PSU ya gelince Modüler kablolu en eygun PSU 650 absolute. Gereksiz harcama diye düşünmüyorum hocam. Zaten 1 yıl sonra iyi bi ekran kartı alırım sisteme. O zaman gelince neyin ne kadar yakacağı belli olmaz şimdiden ama bu gidişle ekran kartlarının watt değerleri yükselir gibime geliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LEON-X

    Şuan için 400 TL bütçe ayırdın dimi LCD için, yanlış anlamadım umarım, bu durumda fiyat inip çıksa da önemli olan ödeme koşulun, yani vadeli alırsan vade farkı almayan yerden temin etmeye bakıcan şuan için önemli kıstas bu olur, tabi taksitli alırsan.

    Ekleme: Anakart montaj vidası kasadan çıkıyor.

    Hocam 400tlye zorlamayı düşünüyorum iyi bir şey olsun diye. Kart axess ve 12 taksitli almayı düşünüyorum. Ucuzcu.com dan aratınca 380 e filan bazı siteler çıkıyo ama hepsini ilk defa duyuyorum. Eksen de 12 taksitli fiyatı 392tl. Onlarla da telefonda görüsüp pixsel testi isticem ama teli açmadılar bi türlü
  • 400tlyi biraz esnetebilirsen, 23" samsung p2350, 475tl civarına p2430h bakabilirsin. Son modelin üstelik hdmi çıkışı var.
  • Öncelikle Nihat Bey'e ve forumda yardımcı olan butun arkadaşlara teşekkürler.
    CPU i5-750
    MB Gigabyte P55A UD3R
    GPU ASUS 5770
    RAM A-Data 2*2 GB CL7
    HDD WD Cavier Black 32mb 500gb
    DVD LGNS50
    PSU High Power Absolute 650W
    Kasa Akasa Freedoom Xone
    LCD Samsung P2250 Monitör

    Evet arkadaşlar sonunda sistem toplandı. Birkaç parça eksik gelince kuracağım. İnşallah bir sıkıntı olmaz. Belirtmeden geçemeyeceğim bu forum bizler için velinimet sayılır. Herkese tekrar teşekkür ederim.
  • Pc yi topladım windows kurulu değil işlemci sıcaklığı biostan 45 c gösteriyor. Normal mi arkadaşlar?
  • Hayırlı olsun hocam güle güle kullan sistemini

    Isı derecesi stok fana göre normal sayılır anlık değişebilir bu değer, içinin rahat etmesi için fan montajına bir bak istersen tam oturup oturmadığına filan.
  • Teşekkürle hocam. Fanı biraz zorladım ama bu mandalların yönü nereye doğru çevirilirse sıkıştırıyor onu çozemedim. Bir de macun sürmedim üstünde var dediler. Bu arada A-data ramleri sorunsuz gördü. Görüntüleri de baya afili. Hocam bi soru daha sorucam kusura bakma. Bu sata güç kablosunu hdd ye taktım. Aynı kabloda 2 tane daha uc var. Uzatıp onlardan birini dvd ye taksam sorun olur mu. Fanlarda öyle yaptım. Bi fanı pwr fan a diğer fanı sys1 fan a taktım. sys2 fan diye bir bölme daha var ama orası 4 pinli. Ne olduğunu anlamadım. Doğru bağlamış mıyım?
  • Fan bağlantıları doğru, sata power molexinin diğer ucunu optiğe verebilirsin sorun olmaz.

    Fanın sıkıştırma ayaklarının üzerinde OK işareti var OK önüne göre düz tornavida ile sıkıştırabilirsin, ancak dikkat et çok kasma, sadece sıkıştığından emin ols yeterli.
  • hocam yan kapak açıkken 42-45 arasında seyretti. Bugun montajı tamamladım kapağı takınca düşer gibi geliyor sıcaklık. İlgin için çok teşekkür ederim. Seçtiğin parçalar gerçekten çok uyumlu. Ram alacaklara a-data cl7 yi krsinlikle tavsiye ederim. Bir de high power absolute gerçekten çok sessizmiş.
  • Hayırlı olsun kardeş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ONUR_345241

    Hayırlı olsun kardeş

    teşekkürler
  • Arkadaşlar imzamdaki sistemde ara sıra donma oluyor. Win7 64 bit yüklü. Mouse bazen olur olmaz takılarak hareket ediyor. Sistem yük altında değilken. Sorun donanım mı yazılım mı yoksa bios ayarlarından mı? (Biosu güncelledim yine devam ediyor.)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Serrhat_tan23

    Arkadaşlar imzamdaki sistemde ara sıra donma oluyor. Win7 64 bit yüklü. Mouse bazen olur olmaz takılarak hareket ediyor. Sistem yük altında değilken. Sorun donanım mı yazılım mı yoksa bios ayarlarından mı? (Biosu güncelledim yine devam ediyor.)


    aynı sorun bende de vardı çok ilginç ya.. win7 den mi acaba?

    konu başlığım :http://forum.donanimhaber.com/m_39355238/mpage_1/f_/key_//tm.htm
  •  En Sonunda Bitti ama..

     En Sonunda Bitti ama..

    Ramler cl7 ama galiba timingi 9 gözüküyor sorun bundan olabilir mi?




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.