10uncu sınıftaydım lisede bir kız vardı C şubesinde, kıza karşı bir özel çekimim yoktu ama arkadaş grubumda herkesin sevgilisi olduğu için sap gezmek koyuyordu, arkadaş bahsetti kızdan bunu ben sana ayarlarım vs. diye. Ben de güvendim buna kızın eski sevgilisi olduğunu öğrendim bu onu hala seviyormuş eski sevgilisine bir gün yemekhane çıkışından karşıdan gelirken omuz attım hayırdır diyince bu kıza yaklaşmayacaksın dedi çocuk korktu birşey demeden gitti. Gel zaman git zaman bizim hayırsız arkadaş kıza benden bahsetti. Beni gaza getirdi oğlum bu kız da seni seviyor diye. Ben de gaza geldim kıza söyle okul çıkışında yalnız buluşalım dedim. Okul çıkışı olunca kız geldi biz ikimiz konuşurken okuldan çıkan herkes bize bakıyordu. Buna hal hatır falan sordum bir yere gidip oturalım mı dedim istemedi ilk golü yedim, yürüyelim o zaman senle birşey konuşmak istiyorum dedim ona da hayır dedi, ben de battı balık yan gider hesabı madem buluşmayı ayarladık başladım konuşmaya, ondan hoşlandığımı söyledim kız terslemedi ama eski sevgilime karşı hala birşeyler hissediyorum dedi. Ondan sonrasını hatırlamıyorum bende contalar yandı. O gün bugündür daha bir kıza açılmadım, açılsam da benim beğendiğim tiplerin bana bakacağını düşünmüyorum. Kendi hayatıma, işime odaklanıyorum. Bu da böyle bir hikayemdir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi William0 -- 13 Temmuz 2021; 1:30:0 > |
Bildirim