Şimdi Ara

en son nekadar extre niz geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sürekli bur tarz konuar açılıyor, genelde de sidik yarışı oluyor ya en son ne aldınız şunu aldım bilmem kaça nasıl tarzı konular açılıyor bende merak ettim bi extre leri görelim ozaman bakalım kim nekadar harcıyor. ss li olursa daha iyi olur
    ss i konu ss li olsun diye koydum öle hava atmak filan değil zaten aylık gelirim 800 tl
     en son nekadar extre niz geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metaform81 -- 10 Kasım 2011; 19:26:37 >

• En çok harcama yaptığım karta 2000TL ekstre geldi..
  • 35 - 65
  • 600tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOOKİE -- 10 Kasım 2011; 13:02:29 >
  • 0. Çünkü kredi kartı kullanmıyorum.
  • Kredi kartını çöpe at tavsiye ederim.
    Bu arada gelir düzeyin çok düşük, fazla kullanma kartı.
  • Extre nedir la hangi dilde var boyle bi kelime?Neyse,toplam borcum 350 lira falan,limit 500 zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Daha şimdi ödedim 133 lira.

Kart: İş'te Üniversiteli
  • quote:

Orijinalden alıntı: LINKIN PARK

Daha şimdi ödedim 133 lira.

Bende 140tl bastım krediden bana birşey kalmadı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgh0gy-

quote:

Orijinalden alıntı: LINKIN PARK

Daha şimdi ödedim 133 lira.

Bende 140tl bastım krediden bana birşey kalmadı .

Öğrenci olmak ev geçindirmekten zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobile prof.

Kredi kartını çöpe at tavsiye ederim.
    Bu arada gelir düzeyin çok düşük, fazla kullanma kartı.

teşekkür ederim
    zaten 4 tane idi kmh ları saymazsak . diğer kmh. hesaplarını ve 3 kartı kapattırdım.yalnızca bu kaldı. bunuda kullanmak zorundayım sistem ona zorluyor insanı işim gereği kullanıyorum.
  • 24.780 TL..
  • 3.800 tl,Finans Gold kart,limiti 60.000 tl.
  • 1.400 TL limitli garanti flexi ve eşimin kullanması için çıkartmış olduğum bonus karta toplam 427 TL extre geldi bu ay faturalarımı kredi kartı ile ödemek zorunda kalmasaydım yine bu kadar gelmezdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: toyyl

3.800 tl,Finans Gold kart,limiti 60.000 tl.

masallah ciddi bir limitmis merak ediyorumda o limitle araba almak istersen nasıl bir prosedür uygulanıyor kredi kartıyla araba alımı oluyor mu? . bu arada sanal kart kullanıyorum param oldukca harcamayı tercih ederim borc oldumu stres yapıyorum rahatım yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turexx -- 10 Kasım 2011; 14:22:43 >
  • en son 5900 TL geldi , bu ay da 3000 lira kadar ödemem gelecek tahminen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turexx

quote:

Orijinalden alıntı: toyyl

3.800 tl,Finans Gold kart,limiti 60.000 tl.

masallah ciddi bir limitmis merak ediyorumda o limitle araba almak istersen nasıl bir prosedür uygulanıyor kredi kartıyla araba alımı oluyor mu? . bu arada sanal kart kullanıyorum param oldukca harcamayı tercih ederim borc oldumu stres yapıyorum rahatım yani

Vallaha aslında kk ile alımda banka kredisinden daha kolay oluyor,kefil,dosya parası ve prosedür olmuyor ama bankaların genel anlamda 12 ay vadeli kredisinden daha pahalı oluyor. Galericilerin peşin fiyatına taksitle satma şansları yok,illaki fazi biniyor.

Araba alırken düşünmüştüm ve galeriye hesaplattırmıştım,esasında bankadan biraz daha pahalıya geliyordu ama karttan çektir,aracı al ve çık olduğundan kullağa hoş geliyordu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.