Evet arkadaşlar. |
En son ne zaman kavga/tartışma yaşadınız ?

-
-
Birkaç hafta önce Cumhurbaşkanı aradı, efendim doğalgaz bulduk 900 milyar metreküp ne yapalım dedi. Dedim ki ateşe verin, patlatın orayı harem kurcam. Başladı anlatmaya neymiş ülke için çok değerliymiş, bu gazla öyle yapılabilirmiş böyle yapılabilirmiş dedim başlarım ülkeye harem haftaya hazır olsun, Barbara'yı da özellikle istedim. Dedi ki Barbara class kadın efendim ikna etmemiz mümkün değil dedim iyi o zaman 600 milyarı patlatın harem yapın kalanla Barbara'yı ikna edin. Böyle işte.
-
3 gün önce trafikte.
Şehir içinde giderken, önümdeki arabanın önündeki herif, arkasındakilerin ne kadar yakın takip ettiğine bakmadan, yaya geçidinde 2 tane kız gördü diye "zank" diye frene bastı.
Önümdeki adam zor durdu, bende zor durdum, benim arkamdaki adam da zor durdu.
Yani araç kullananlar bilir, hani bazı kekolar vardır, sadece yolda kız gördüğünde yol verir, ve en büyük zevkleri bu kızlar yoldan geçerken .ıçlarına bakmaktır.
Ani frenlemeden sonra önümdeki aracın önüne, sıkıntılı adama baktım, ve yol verdiğini gördüm. (Trafik sıkışık, takip mesafesi şehir içinde 1 metreye düşmüş, gidilen hız 15-20)
Neyse bu eleman aniden durunca, bizde zincirleme kaza atlattığımız için kornaya asıldım. Cidden sinirlerim bozuldu.
Neyse 50-100 metre ilerledik, ışıklarda durduk.
Bu herif ışıklarda camı açtı, dediği laf şu "sen mi ötüyon?"
Şaşkınlıkla açtım camı iyice, "evet ben ötüyom ? sen mi zank diye duruyon akan trafikte?" dedim.
Neyse, bu arkadaşın adı Ö olsun, bende B olayım.
Ö: Sen bana arkadan korna çalamazsın (bu arada bu arkadaşın yazıların hepsini kürt şivesi ile okuyun.)
B: Neden çalamayayım? Hatalıysan çalarım, hatalısında.
(Camdan cama bağırıyoruz birbirimize)
Bu arkadaş sağa çekti, konuşmaya devam ediyor, baktım ışıklar yandı, bende dur orda işareti yaparak bende sağa çektim. (Evet, yapmamalıydım, kekoyla keko olduk..)
Adama indim hala güzel bir üslüpla anlatmaya çalışıyorum;
B: Bak dostum, akan trafikte arkana bakmadan zang diye fren yapamazsın. Arkada 3 araç birbirimize giriyorduk. Hatalısın, o yüzden korna çaldım. Ayrıca korna ne için var ? Hadi herkes yoluna gitsin, gerek yok tartışmaya dedim.
Ö: Sen bana korna çalamazsın. Takip mesafesi var, takip mesafesine uysaydınız, takip mesafesi... diye tutturdu herif.
(Tabii bunu söylerken yine malum şive ile söylüyor, diyor ki; "takip mesafesine uyacakSIN", hani ben güzel güzel konuşuyorum, bu herif belki de şivesi ve cehaleti yüzünden böyle konuşuyor.)
B: Hata yaparsan çokta güzel korna çalarım, arkada hepimiz takip mesafesine uyuyoruz, ben önümdeki aracı 4-5 metre ile takip ediyordum, sen herkesin kalktığı anda arkana vermeden yol veriyorsun, tabi ki korna yersin dedim.
Ö: Sen bana korna çalamazsın, suçlu sensin arkamdan korna çalamazsın LAN..
(Farkındayım arkadaşlar, hani herif sadece 3 cümle kullanıyor, cidden böyle ama. Maymundan 2 dakika önce doğmuş primat. En bide Lanlı lunlu konuşunca tepem attı, gözüm karardı.)
Neyse arkamdan korna çalamazsın derken;
Hani futbolcular kavga etmeden önce göğüs göğüse değdirir ya, o olayı yapmaya başladı bu keko bana.
Bildiğin herifin yüzüyle benim yüzüm arasında 3-4 cm var, birbirimizi itekliyoruz göğüsle. Bu herif devam ettirdi iyice.
Dayanamadım ittirdim önce, sonra da çaktım ağzına bir tane. Yani ilk yumruğu ben atmış oldum, ama herif te provakenin a. koydu.. Yani güzelce konuştukça, sanki kavgadan korkuyor izlenimi verdim herhalde.
Velhasıl, ilk yumruğu atınca, herif hiç beklemiyordu herhalde. Yere düşer gibi oldu, arabaya tutundu, 3-4 saniye kendine gelemedi, ve "lan sen bana nasıl vurursun bakışı attı.
Sonra bildiğin çekiştire çekiştire kavga etmeye çalışıyor. Üzerimde gömlek var, gömleği çekerek, sanki sarılırcasına kavga ediyor, karnıma karnıma vuruyor.
Belime sarıldığı ve ful belden çalıştığı için bende kafasına vuruyorum, sırtına vuruyorum.
Neyse ettiğimiz kavga sadece 40-50 saniye sürmüştür. Sonra sağdan soldan koşturup ayırdılar bizi.
Bu herif te ayırmalarını bekliyormuş sanki.
Neyse, övünmek gibi olmasın arkadaşlar konu, karşımdaki kekonun, kürdün önde gideniydi.
Pişmanlıklarım :
-Ben böyle bir kekoluk yapmazdım, galiba bende kötü günümdeydim.
-İlk vuran taraf olmak
İyiki yapmışım dediklerim :
-Bu herifle o gün ben kavga etmeseydim, başkası kavga edecekti. Ve belki başkası kendini benim kadar savunamayacaktı, yada o adamın canını benim kadar yakamayacaktı.
Ve bu keko sürekli böyle devam edecekti.
Ama şuan eminim ki ; bu herif arkasına bakmadan birdaha hayvan gibi durmaz. Özellikle 2 tane kız görüp yol verecem de, .ıçını izleyecem diye :)
Kavgayı ayırırlarken adama sadece şunu dedim: "Kiminle ne konuştuğuna dikkat edecekSİN"
Neyse ayrıdılar, bizim milletimiz de öküz gibi tutuyor kavgayı. Herif arkama geçmiş beni .ker gibi sarılıyor. İtekleye itekleye arabaya götürdüler beni de, kekoyuda, bu keko kendince "sen bittin olum" bakışı atıyor arabaya binerken, sadece kafamı salladım.
Yani arkadaşlar, bu canlılar grup olmadıkça gazdan ibaret. Tek başlarına adam gibi kavga etmeyi de bilmiyorlar. Bende öyle çok kavga eden birisi değilim, 27 yaşındayım şimdiye kadar 4-5 kavga etmişimdir, ve bunların çoğu benim yüzümden değildi.
Ama en azından çekiştirmiyoruz değil mi? Buradan 4 harflilere selam olsun, yumruk atmayı bilmiyorsan kimseye dayılanma.
Şanslıydım, çünkü bu tipler genelde kavgayı kaybetmeyi göze alamayıp yanlarında kesici alet te taşır. Belkide çok merkezi bir yerde olduğumuz için bıçak falan çıkarmadı.
Yine de bıçak olsa bile o saatten sonra kaçacağımı düşünmüyorum, yani benim gibi tatlı bir adamı bile böyle delirtecek herifler var.
Bu da böyle bir anı oldu işte bana. Sanırım benimde çok işim vardı o gün, bu çipli ehliyetlere geçmeye çalışıyordum, pasaport işlemleri, randevuları vs. bayağı stresliydim.
-
İnsanlar zorluyor azizim yoksa bizde sessiz sakin insanlar kavga yada tartışma çıkarmak istemiyoruz.
-
3 tane ergen kızla tartışma yaşadım. Kavga olmadan olay ne tatlıya bağlandı ne büyük bir hadise yaşandı. Millete laf atıyorlar uyarıncada şikayet ediyorlar güvenliğe. Saygı yok insanlarda.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X