Şimdi Ara

En Son Ne Zaman Format Attınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim neredeyse 1.5 yıl olacak, normalde 3 ayda 1 format atardım.

baslat – calistir – cmd – açılan ekrana : systeminfo yazip enter e basin. Format zamanı İlk Yükleme Tarihi başlığı yanındadır.

• 1.5 yılda leş olur pc be

bu hdd deki 11.12.2012 diğer hdd 2010 olması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bluescream_ -- 26 Nisan 2013; 11:49:03 >
  • Ben sık sık atıyordum ama sınavlar yuzunden acmama ızın vermıyorlar kurban bayramından berı format atmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ketçaplı Pilav -- 26 Nisan 2013; 11:52:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • artık format atmaktan hoşlanmıyorum bunun yerine advanced system care 6 ccleaner'ı aktif kullanıyorum ve 2 tane antifirüs yüklü çanavar gibi
  • @_bluescream_

Dostum düzenli olarak temizlik yapıyorum, registry kayıtlarını temizlemek falan filan bayağı iyi geliyor. Açılışı falan da çok hızlı bilgisayarın şu an.
  • bilgisayarı aldığımdan beri hiç format atmadım.sanırım 2 yıl oldu
  • 4 ay olmustur ugrasmak zor geliyor
    edit 1 yıl 1 ay olmuş lan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şekilsiniz ya -- 26 Nisan 2013; 20:38:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu bir hata mı?
    4 hafta önce açıldı
    Bu ne biçim bir sorun??
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1 saat falan oldu heralde
  • 1 hafta once

• 2011 yılının şubat ayı formatlamıştık en son
  • yaptığın işlemleri pm yada buraya yazarmısın şu sıralar iyice şişti gene bilgisayar. sırf çizim programları yüzünden format atmıyorum kurması tam bir işkece 1 haftada anca topluyorum format attımmı her seferinde recovery alacam diyorum yalan oluyor

ben genelde kapamıyorum bilgisayarı uyku gibi bir mod var 3 saniyede masaüstü geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bluescream_ -- 26 Nisan 2013; 12:08:58 >
  • İlk Yükleme Tarihi: 16.11.2012, 15:37:52' miş
  • quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

yaptığın işlemleri pm yada buraya yazarmısın şu sıralar iyice şişti gene bilgisayar. sırf çizim programları yüzünden format atmıyorum kurması tam bir işkece 1 haftada anca topluyorum format attımmı her seferinde recovery alacam diyorum yalan oluyor

ben genelde kapamıyorum bilgisayarı uyku gibi bir mod var 3 saniyede masaüstü geliyor

Ashampoo Winoptimizer kur dostum, ayrıca virüs programı kullanma. Microsoft Essential olsa yeterli
  • yükseltme de format sayılıyor. normalde hepsini silip format atmam 2 sene falan olmuştur.
    windows 8 e yükseltmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anadolu Parsı -- 26 Nisan 2013; 13:42:42 >
  • 3 ay oluyo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yarın atıcam mesela
  • 2012 haziran üşeniyorum atmaya herşeyi tekrar yükle falan uzun mesele
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.