Şimdi Ara

En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız (4791. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
100.697
Cevap
615
Favori
4.051.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 47894790479147924793
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • John Wick 2 (2017)

    7/10

    İlk filmde ki duygusallığı verememişler ikinci filme baştan aşağı sadece aksiyon biraz abartılmış,yine de kötü bir film değil kesinlike...




  •  En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız


    Ladyboy diye adlandırabileceğimiz kişilerin yaşam öyküsünü de işleyerek ortaya güzel bir potpori çıkıyor. Yine kadın karakterlerin hegemonyasında geçen yapım, anne ve oğul ilişkisini merkezine alarak ilerliyor. Muhafazakarlığın da nabzı yoklanıyor, hayatın sillesini tatmış kişilerinde. Ancak ortak noktaları; kadın dayanışması altında birleşiyor olmaları. Ek olarak filmin sonunda yönetmen Pedro Almodovar kendi annesi dahil, neredeyse tüm kadınlara seslendiği için sağlam diyaloglar sahnelerin içine yedirilmiş vaziyette. Yalnız burada yönetmenin bazı zorlamalarla senaryo dahilinde birkaç büyük yanlışa düşmesi yapım adına hatrı sayılır falsolardan.

    Bunların dışında bir annenin, oğluna olan bağlılığı dahilinde neler yapabileceği harika işlenmiş. Artı olarak film adına pozitif olan bir şey daha var ki, sahnede ulaşılamaz olarak gördüğümüz tiplemeleri canlandıran kişilerin aslında gerçekteki 'biz'lerden daha acınası durumda oldukları. Aslında çoğu insan içinde yazar, ressam, bilim adamı barındırabilir. Buna ulaşılıp ulaşılamayacağı ise Agrado'nun sözünde yatıyor:

    - Çünkü insan ne kadar farklı olursa hayalindeki kendine o kadar yaklaşır.

    Tuhaftır ki filmdeki travesti Agrado'nun bu monologları, gerçek hayattan alınmadır.


    Filmde hatalar/yanlışlar ise ilk sahnede Esteban'ın, Huma'ya bağırmıyor olması fakat bunun tekrarında Huma olayı anımsarken Huma diye bağırıyor. Bana göre en büyük hataysa aidsli bir çocuğun hiçbir yasa, kanun sayılmadan dünyaya gelmesi. Öylesine geçiştirilecek şeylerden de değil.


    Her şey bir yana, izlenesi ve arabesk melodilerin eşlik ettiği sahnelerde bol bol duygulanacağız türden gösterim.


    7.5/10




  •  En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

    Wonder Woman


    Açık ara dc nin izlediğim en kötü filmi ! Çoğu abartı puan ve beğeni hayran kjitlesinden gelmekte diye düşünüyorum , comicsleri bilmem sinematik evrenini yorumlarsam eğer

    Filmdeki girişteki wonder womanın kökenini nereden geldiğini ve nasıl öğrenim gördüğnü anlatan sahneler geçmişte kanal 7 kuşağı filmlrinin sahnelerini aratamayacak cinstendi fazlasıyla sığ ve detayı olmayan bir anlatımdı sanırım , amazon kadınlarının olduğu sahneler heralde bu kadar sakil çekilebilirdi diye düşünüyorum , filmdeki asıl villain karakter aresin ise heralde snaırım çok aranmış , bir villain karakter heralde bu kadar kötüden uzak olabilirdi , filmin havası geniş kitlelere değilde çocuk seyircilere hitap ediyormuş gibi bir havası vardı , zaten bunu filmin sürekli size sevgiyi ve doğru yolu göstermesini ve sıfırdan dünyaya gelen bir kadının tüm kötülükleri olumlu karşılayanlara olumsuz gözle bakmasını anlatımı ise bunu bayağı bir doğruluyor gibiydi , yapmayın etmeyin diyorum , sinema süper kahraman filmlerinde ne filmler gördü ! ordan oraya savrulan evlerin arabaların ,yenilik getirmeyip eskiyi ısıtıp klişeleştirilerek öne koyulup tek elle binaların evlerin düşmana forlatıldığı ordan oraya savrulan insanlarla aksiyon yaratılıp belirli bir sona ulaşan bir film olmuş sadece , fantastik filmde gerçek mantık aramıyoruz tabki ama fanmtastik filmlerinin o epik yönünü bunca basit sahnelerle süslemişler olmamış
    5/10

     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

    Transformers : The Last Knight


    Tamamen ticari kaygı ile yapılan üçleme olarak kalıp bitmesi gereken serinin batırılmış halde ortaya çıkan 5.filmi !

    Nerde o eski transformers havası nerde şimdiki film ! Filmde autobotların ve ve diğer robotların kendi halinde komedi unsuru olarak sunulup bunun üzerinden aksiyon fantastik filmi dğeilmişçesine tamamen eğlencelik gülüp eğlenmelik film haline çevirilen bu filmi yapıp seriyi batıran michael bay bence prestijlik konusunu tekrar düşünmeli !

    Bir seri anca bu kadar batırılşırdı , film o kadar kendi serisine aykırıu çekilmiş ki ne sahneler tanıdık nede işlenişler , farklı bir film izliyormuşçasına izledim sanki filmi sanki transformers değilde bir film ile beraber çekilmiş bir ortak yapım gibiydi , eski filmlerinin kalitesini baya söndüren bir film olmuş ne yaızk ki , konuda zaten iyi ve kötünün savaşını olabildiğince klişe biçimde işleyip bitirmişler , efekt olarak son yarım saat aksiyon ve tempo olsada o baştan sona dinamik tempoyu bu filmde kullanmamışlar diğer serilerden gerçekten çok farklı ve son derece kaliteyi bozan izle unut filmi olmuş yinede karar sizin
    5/10




  • Body of Lies (2008)

    7/10

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huncback of Notre-Dame (1996)



    7/10



    Şarkıları begenmedim, zaten filmin ilk yarısından sonra şarkı kalmadı. Hikaye romana baya bagli gidiyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nocturnal Animals (2016)

    5/10

    Daha güzel bir hikaye beklerdim. Hikayesi tatmin etmedi açıkçası.
  • Darkdexterness kullanıcısına yanıt
    Wonder Woman o kadar mi kötü?

    İzlemeyi dusunuyordum ama izlemesem de hafizamda "harika kadin" olarak kalsa daha mi iyi olur acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Öner

    Wonder Woman o kadar mi kötü?

    İzlemeyi dusunuyordum ama izlemesem de hafizamda "harika kadin" olarak kalsa daha mi iyi olur acaba?

    Guzel espri :)

    Hocam ben filmde klasik süper kahraman filminden farklı bişey görmeedim , yani muadilleri avangers, thor , winter soldier vs gibi filmlerin epikliği dinamikliği sürükleyiciliği ile kıyaslka bakılırsa filmin kötü olduğu bence anlaşılır yani film açık açık vasat !

    yani Batman vs superman ile suicide squad kalitesindeydi ve bana kalırsa ikisindende kötü çünkü filmde epiklik çok zayıf villain karakter çok zayıf , sahneleri vasat ve çocukfilmine hitap eden komiklikte , değişiklik zaten aramıyorumda gerek sahneleri gerek işlenişi çok vasattı yani sizi heyecanlandıran hiçbirşey yok filme dair , kötü karakteri arayıp yenmek işsteyen bir kadının o karakteri arayış hikayesi ve finaldeki karşılaşma sadece ama sizi o karşılaşmayı seyirciye merak ettirecek veya gaza getirecek epiklikte değil gayette sıradan işlenilmiş , oldu ve bitti o kadar yani bana göre kısaca basit !

    ama yinede karar sizin :)

    gal gadot a gelirsek kadın çok güzel ama ben yinede o rolü giyemediğini düşünüyorum




  • Operasyon Valkyrie

    9/10
    Klişelere, romantizme girmeden belgesel niteliğinde bir film olmuş.

    Edit: Tom Cruise'un esini oynayan abla GOT'taki Melisandre'ymis.



    http://www.imdb.com/title/tt0985699/?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkalen Fosfataz -- 5 Temmuz 2017; 1:11:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız


    Clint Eastwood'un yine milliyetçi propagandasını konuşturduğu filmlerden. İyi yönetmen olduğu aşikar ancak düşünce sistemi bakımından sınıfta kalıyor. Yorum getirebilmek için öncelikle filmde efsane diye yedirdikleri Chris Kyle'ın kim olduğuna bakmak lazım. Kendisi aslında tam bir ölüm makinesi ve filmde gösterildiği gibi bir can için bin kere düşünen karakterle alakası yok. Bunun yerine zevkine öldürmeyi tercih etmiş. Filmin sonunda da kendisine özel olarak düzenlenen cenaze töreninden bolca görüntü sunulmakta. En can alıcı nokta, kendi kendilerine uydurdukları ikiz kulelerin saldırıya uğrama anını gösterip insanların topraklarını işgal etme görüntülerini gururla sunmaları. Ortadoğu'nun topraklarını savunması hatalıyken, Amerikan askerinin oraya gidip kelle avcılığı yapması nedense mantıklı, bunun yanında da kahramanca oluyor. Hediye paketi edasında öyle bir sunuyorlar ki, dünyada neler olup bittiğini bilmeyen insan filmi izlese göğsüne ABD rozeti yerleştirmek ister.

    Bu bağlamdan sıyrılıp, objektif çerçevede yaklaşmaya çalıştığımızda ise Clint Eastwood'un diğer yapımlarına nazaran pek başarılı olamadığı görülmekte. Hikaye inanılmaz hızlı ilerlerken, yersiz ve sık şekilde yer değiştiren askeriye dönemi/sosyal hayat zamanlaması filmi batıran etkenlerden. Bradley Cooper'ın vasat persormansından bahsetmek bile istemiyorum. Karakter rolünü kaldıramayacağı belliyken neden Bradley Cooper anlayan beri gelebilir. Film adına tek avantaj askerlerin savaş psikolojisinin sosyal hayatı ne denli iyi etkilediği ve çatışma sahneleri. Keskin nişancı merkezli olması konuya belli yerlerde farklı yaklaşım getiriyor.

    Propaganda sanatın içine yerleştirilince gerçekten de mide bulandırıyor.


    3/10




  • Das Boot (1981)



    Ben 208 dk olan versiyonu izledim. Bir de 293 dk olan Director's Cut varmış, onu izlesem artık koltuğa yapisacaktim. Denizaltinda yasamanin nasil bir his oldugunu, surekli tetikte olmanin önemini anliyorsunuz. Oyuncularin goreve çıkarkenki hali ile filmin sonlarına dogru halleri arasındaki fark, o değişim cok iyi anlatılmış. İdeolojik hiçbir öge yok filmde. Zaten oyle kahramanliklar, ucup kacmalar da yok. Gercek savas var.



    8/10



    Gereksiz bakısmalı sahneleri çıkarıp iki bucuk saat civari olsa cok daha iyi olurmus

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wonder Women
    8/10

    Batman v Superman ve Suicide squad adlı rezilliklerden sonra adam akıllı bir iş çıkarmışlar diyebilirim.
  • foruma yorum atmak uzay bilmi haline geldi artık.
    http://www.imdb.com/title/tt4287320/

    emma watson için izledim ama filmde fena deyil izleniyor teknolojik filmleri seviyorsanız izleyin,artık bu yöne doğru gidiyoruz gibi,ingilterede zaten bu duruma girilmiş durumda her sokağı caddeyi izleniyor 7/24




  •  En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

    Kadrosu çok güzel. Konsept çok güzel. İlk başlarda sarıyor ama o akıcılığı belli bir süre sonra kaybediyor.

    6/10



     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

    Muazzamdı. Akıyor. Daha fazla söylenecek bir söz yok.

    9.5/10



     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

    Bu da çok güzeldi. İlk film daha iyiydi ama

    8/10



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgsfanboy -- 6 Temmuz 2017; 16:32:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Contratiempo

    İMDB 8/10

    İspanyol suç/gerilim katil kim temalı filmi
    bu aralar izlediğim en güzel filmlerden biriydi en başından sonuna kadar sıkmıyor ve merak ettiriyor.Özellikle içinde ters köşe yapan şaşırtan filmleri sevenler varsa mutlaka öneririm
  • Argo (2012)



    Niye bilmiyorum ama cok uğraşılmış izlenimi verdi film. Özellikle filmin sonundaki gercek fotograflar/film benzerliklerini gorunce şaşırdım. John Goodman ve Alan Arkin ikilisi de filmin mizahi yanını saglamislar. Tempo hic düşmeden, acaba ne olacak diye izliyorsunuz. (Benim gibi gercekte ne olduğunu bilmiyorsaniz tabi)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız


    Neredeyse tüm sahnelerinde kırmızı renk bulunan, 2016 yapımı İspanyol draması. Orjinal senaryosu İngilizce olarak yazılıyor. Ve hatta Meryl Streep'e öncülük etmesi için yaklaşılıyor. Pedro ve Agustín Almodóvar Kanada'ya gittiğinde yönetmen öykünün İspanya'da çekilmesini uygun buluyor ve serüven gerçekleşiyor. Ava tarafından filmde yapılan figürinleri hepsi Miquel Navarro eseri. Richard Serra tablosunun da bolca sunulması, entelektüel açıdan da izleyenlere selam niteliğinde.

    Öyküleyici anlatımla ilerlemesi bir romanın sayfalarını çeviriyor havası veriyor. Zamanla eskiyen yüzlerle birlikte değişen oyuncular önceki tiplemelerle çok iyi benzerlik sağlar halde. Bu da filmin içinde inandırıcılığı üst noktaya taşımış. Sadece zamanda bir gezintiye çıkarmakla kalmayıp, sürekli mekan değişimine gittiği için hayli akıcı. 'Öylesine' gerçekleştirilen eylemler çok ciddi sonuçlar doğuruyor hikayede. Yönetmenin alışılmış tarzıyla beraber kaderin merkez olması gözle börülen bir nitelik kazandırıyor. Ancak hikayenin anlatım tarzından dolayı çokça soru sordurup; bunların hiçbirine karşılık veremiyor olması, tatminkarlık açısından pek de sağlam olmadığı gözleniyor. Genel olarak basit olan hikaye, karakterlerin davranış biçimleri bakımından yer yer sarsıcı.


    Bu hayatta ne yaşatırsanız, onu yaşarsınız. Benim filmden çıkarttığım anlam budur. Karısı bitkisel hayatta olan Xoan, Julieta ile birliktelik yaşıyor. Aynı Julieta bu durumu bilmesine rağmen, babasının evine gittiğinde annesi yatalak haldeyken eve hizmetçi alan ve yalnızlığını dolduran babasını yargılıyor. Antia, üç aylık inzivaya çekilip ortadan yok olurken annesinin acılarını düşünmez. Yıllar sonra filmin sonunda çocuğunun öldüğünü söylediğinde Julieta'nın acısını anlar. Bu iki durum aslında tüm insanlık için acıklıdır. Çünkü bizler de tıpkı filmdeki karakterler gibi aynaya bakmak yerine sürekli yargılamayı tercih ederiz. Marian gibi yersiz dedikodularla kötü sonuçlara sebebiyet verenler de vardır, başına buyruk olanlar da. Ava gibi aldatılmaya ortak olup multipl skleroz olanı da vardır, trende ya da herhangi bir yerde yüzüne bakmadığımız insanın ölüme sebep olanlar da.

    Aslında her şey o adamın hikayesi gibidir. Karşılama, sevecenlik ve hoşgörü. Bizler, belki de hikayenin başında kocasının o olduğunu düşünürken ölümüyle sarsılırız. İlişkiye bizler olur verirken Julieta ise yaşayacağı acı dolu hayatındaki gibi umursamaz ve acı çeker. Tıpkı Xoan'nın balığa çıkacağını duymasına rağmen umursamadığı gibi.


    Kısacası basit bir hikaye olsa da yılların insanı nasıl değiştirdiğini görünce sizlerde acı dolu yolculuğa eşlik edersiniz.


    7/10




  • Edge of Tomorrow



    Time loop filmi, video oyunu oynar gibi izliyorsunuz filmi. Ikinci filmde ne anlatacaklar merak ediyorum.



    9/10

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

    9/10

    Bu efsane filmi izlemekte geç kalmışım. Sonu tüyler ürperticiydi. 3 saat de olsa sıkılmadan izledim.
    Aşk sahneleri biraz bayıcıydı sadece.
  • 
Sayfa: önceki 47894790479147924793
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.