Şimdi Ara

En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız (4793. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Inferioress , Inferioress Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
100.697
Cevap
615
Favori
4.051.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 47914792479347944795
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu arada bu konuya bir süredir uğramıyordum son sayfaları okuduğumda biraz üzüldüm açıkçası. Konunun adı 'En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız' ancak konuda bazı yorumlarda film adı yazılıp puan verilip geçilmiş. Bence ideal bir mesajda afiş-puan-yorum 3'lüsü olmalı ancak afiş olmasa da en azından kısaca bir yorum eklenmeli. Çünkü bu konuyu okuyan kişiler -ben de dahil- buradan izleyeceğimiz filmler keşfedebiliyoruz veya izlediğimiz filmler hakkında karşılıklı fikir belirtebiliyoruz bunlar da o 'yorumlar' sayesinde oluyor.



    Ben mesela şu konuda en çok Ed Wood nickli arkadaşımızın incelemelerini beğeniyorum çünkü filmi sadece izlemekle kalmayıp o film hakkında bulduğu veya kendi farkettiği değerli şeylere de yazılarında yer veriyor, fazlasıyla bir emek var ortada. Hepimiz öyle yapamasak bile bir iki kelime karalamamız gerek diye düşünüyorum. Yazı birazcık uzun oldu sanırsam, kusura bakmayın sadece görüşümü belirtmek istedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Armageddon (1998)

    8/10



    Bir Hollywood klişesi ile başlıyor film. İlk göktaşı parçaları dünyada baskavye kalmamış gibi New York'a düşüyor.



    Bruce Willis ve ekibi çok eğlenceli olmuş, ne olduğu anlaşılmayan patlama sahnelerindense onlara daha çok zaman ayırsalar daha güzel olurmuş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız



    Nolan için biraz vasat kalmış bir film ama sırf uykusuz gözleriyle Al pacino ve muhteşem Alaska manzaraları için bile izlenir.



    7.5/10

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ohol Oula

    http://m.imdb.com/title/tt0266987/



    4/10



    http://m.imdb.com/title/tt0364517/?ref=m_nv_sr_1



    2/10





    Bu filme nasıl 2 puan verdin duygusuz musun :'(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ariana Grande kullanıcısına yanıt
    Bilakis duygusal bir beyim. Lakin filmdeki fantastik ögeler, gereksiz inatlaşmalar cidden çok iticiydi. Marion aşkım var diye izledim ama cidden berbattı.



    Tek güzel yanı,

    Memelerdi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ohol Oula

    Bilakis duygusal bir beyim. Lakin filmdeki fantastik ögeler, gereksiz inatlaşmalar cidden çok iticiydi. Marion aşkım var diye izledim ama cidden berbattı.



    Tek güzel yanı,

    Memelerdi..

    O konuda haklısın tabii

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız


    Harikulade tek mekan filmi. Evliliğe, ilişkilere ve kesinlikle telefonların hayata olan etkisine karşı kafa yormayı sağlıyor. Masadaki yedi kişinin birbirleriyle olan diyalogları son derece doyurucu. Adeta tiyatro oyunundan alıntı gibi, yavaşça ilerleyen ancak her adımında daha da vurucu olmayı başaran yapısı var. Konu son derece hakiki. Bunun üzerine yaratılan sahneler, arkadaşların birbirleriyle olan sürpriz durumları insanı şaşırtıyor. Kısacası seyir zevkini üst noktada tutmayı başaran bir İtalyan yapımı.


    Dolunay imgesi filme çok güzel yerleştirilmiş. Filmin sonunda dolunay yok olduktan sonra oyunun oynanmadığını öğrenmemiz, hem realistik açıdan bir tutarlık sağlıyor hem de seyirciye sürpriz oluyor.

    En kişilikli karakter Rocco. Kızıyla olan diyalogları, yaklaşımı tek kelimeyle şahane. Sakladığı tek şey belli süredir terapiste gidiyor oluşu. O da zaten evliliğinde kendi açısından pozitif etki yarattığı için kötü sır diyemeyiz.

    İkinci masum karakterimiz homoseksüel Peppe. Evet belki arkadaşlarından büyük bir şey saklıyor ancak verilen tepkilere bakınca çok da haksız olmadığını görüyoruz. Adamı maçlarına bile kaleci eksikliği varsa alıyorlar. Böyle insanlara yüreğim sızlıyor.

    Gelelim, Bianca'ya. Aslında eski sevgilisiyle konuşuyor olması ilişki açısından pek etik değil fakat bunu da iyi niyetinden yaptığından ötürü pek de kusur göremiyorum.

    Lele, çoğu erkeğin yaptığı gibi yine bir kadın tarafından whatsapp üzerinden tatmin ediliyor. Carlotta ise yine aynı şekilde facebook'tan tanımadığı birine fotoğraflar gönderiyor. Filmin başında külodunu çıkarması eminim herkesi meraka sürüklemiştir.

    Eva ise terapist olmanın verdiği özgüvenle yürüyor. Oyunu teklif eden kişi de o. Çünkü telefonundan gelebilecek tehdit yok. Yaptığı şey zaten Cosimo'da saklı. Berbat bir anne olması da negatif özelliklerinden. Göğüs büyütme olayını ise beğenmediği için değil, tamamen Cosimo için yaptırıyor. Hatırlanırsa bir sahnede Bianca, dövmeli ve büyük göğüslü kadınlarla işi olmaz demişti. Ama fazlasıyla var.

    En beteri ise Cosimo. Zaten eğer karakterin girişi sevişme sahnesiyle yapılırsa onda büyük falsolar mevcuttur. Gelene vurmuş gidene vurmuş. Suratına bile tükürmem.


    Yemek masası aslında hepimizin az da olsa çevremizdeki karakterlerden oluşmakta. Bu bağlamda mutlaka izlenmesi gerektiğini düşünenlerdenim. Kaçırılmaması gereken yapımlardan.


    8.5/10




  •  En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız


    8/10



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Incredibles -- 15 Temmuz 2017; 6:51:3 >
  • Basic Instinct (1992)

     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız


    7,9/10

    Michael Douglas ve Sharon Stone çok uyumlu olmuşlar. Film cinayet-dedektif türü bu sebeple de senaryosu çok sürükleyici ve merak ettiriyor son sahneye kadar. Beklediğimden çok daha iyi buldum filmi. Bu arada Sharon Stone'un izlediğim ilk filmiydi bu zamana kadar neler kaçırmışım dedirtti, olağanüstü güzelliği ve çok tatlı bir gülüşü var.


    Good Morning Vietnam (1987)

     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız


    7,7/10

    Bir filmde Robin Williams varsa tek başına filme seviye atlattırıyor. Vietnam Savaşı döneminde geçen filmde Robin Williams askeri bir birlikte radyo yayını yapan eski bir havacı rolünde. Filmin konusu biraz basit olsa da izlerken bir yandan güldürüp eğlendirirken bir yandan da savaş ile ilgili göndermeleriyle insanlığımızı sorgulatıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andy Selva -- 15 Temmuz 2017; 13:31:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  •  En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız


    Gösterime girdiği gün beklentiyi alt sınırda tutarak gittim, üstünlüğü ele almayan eksik noktaları dahil etmezsek başarılı, oturaklı bir kahraman filmi.

    Yönetmen Jon Watts'ın film üzerinde kaliteli bir kompozisyon ve planı var. Bittikten sonra boşta kalıp senaryoyu havada bırakan bir tane bile açık yok. Şurayı da atladı, şurası ne alaka diyemiyorsun. Güncel filmlerin kalitesizlik nedeni kurgusal uyumsuzluklar ve ucuz senaryolarken, Spider Man de hepsinin sorunsuz halledilmesi üzerinde uğraşılmış, rahat çekilen bir film olduğunu ispatlıyor. Yazarları tebrik etmek lazım.

    Süre boyunca film ile uyumsuz detaylar arasında başta kostümün rezilliğinden bahsetmek gerekiyor. Ne zaman göstermeye başlasalar salonda kanser oldum. Civil War'daki hali, lens özelliğiyle kalmalıydı. Yapay zekası, 84641521320 çeşit güncellemesi, yol haritası, dronu, yok etme modu karakter külliyatıyla uyuşmayan ve nedensiz sahnelere sebep oldu.

    Yüz milyonuncu Ben Amca ölümü tekrarına düşmek istemediklerinden Stark'ı akıl hocası rolüne getirmişler ve karakterle uyumsuz sahnelerin devamına yol açıyor. Gereksiz bir kostüm aldı diye her hareketi için izin istemesi, evladı gibi fırça yemesi vs bütünlüğü bozuyor ve baş role aykırı. Parker orijinal senaryodaki gibi kendi kostümünü yaparak Spider Man olsaydı bu hataların hepsinden sıyrılabilirdi yönetmen. Okuldaki şişko eleman ve trailer da gösterdiği için rahat söylüyorum, yazarın yaptığı en büyük yanlışlardan kimliğini bilmesi de etkiliyor filmi. Kostümdeki gibi gereksiz sahnelerden başka işe yaramamış. Keaton'ın oyunculuğu, filmdeki yeri ahtapottan sonra arkaplanı en dolu kötü adam olsa da o mazotla çalışan G.I.Joe zırhlı Vulture olmayacaktı.

    CGI diğer Marvel prodüksiyonlarına göre biraz aşağı, onu da kamera tekniğiyle kurtardıkları için hiç sırıtmıyor. Çekim kalitesini ve tekniği başarılı sahnelerin önünü açıyor. Aksiyon gayet iyi, Vulturela dövüşlerinde yerde üstünken havada ağ kullanamama dezavantajını göstermelerini zekice buldum.

    Yönetmen ikinci yarının sonlarında ultra kalite bir sahne çekip bütün filmi ayrı bir yere taşıdı. Özellikle değinmek istiyorum en fazla beğendiğim sahne burası. Herhalde devam filmlerini de çekmek istiyor, gelecek açısından büyük beklenti verdi yönetmen o sahneyle. İzleyen anlamıştır hangi sahne olduğunu. Tom Holland 90'lar da değiştirilen Spider Man'e göre bence de en iyi Parker. 80'deki olgun, fotoğrafçı olan yok. Normal yaşantısı da odasına kadar bayağı gösteriliyor. Okuldaki halleri, bilim derslerinde formülden vs ne kadar anladığı, pratik zekası sahne sahne mevcut. Planlar bozulmazsa karakteri her filmde kademe atlatıp olgunlaştıracaklarsa çok iyi. MiLF Halaya sayfalarca şiir yazılır, aşığız kendisine.

    Söylediğim gibi genel hatlarıyla başarılı bir film. En iyi Spider Man mi? Hayır. Marvel filmleri içinde ilk üçe, dörde oynayacak potansiyel var.

     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 15 Temmuz 2017; 17:46:51 >




  • Örümcek adam eve dönüş. 6/10 izlediğim en kötü örümcek adam filmi idi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Korku Seansı
  • Bu seriyi severek izliyorum. 10/8

     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı saçma sahneler olsada, idare eder. 10/6

     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

    Dün akşam filmin konusunu ve fragmanın 30 saniyesini izleyince, hafta sonu için güzel bir film olduğunu anladım. Mısırları da patlatıp, kola ile keyifli bir gece oldu.

    Filmin konusu
    annesi intihar eden, babası ise çocuğunu hiç araştırmayan 7 yaşında kendisine dayısı tarafından bakılan bir "deha". Büyük annesi ise annesinin doğumunda yaptığı hatalardan dolayı uzak duran fakat çocuğun deha olduğunu duyunca eğitimi ve velayeti için çaba harcayan bir kadın.


    Zaman zaman gözleri dolduran bir film. Bir çocuğun ailesi için ne kadar önem taşıdığı, kullanılan kelimelerin ne kadar önemli olduğunu gösteren bir film olmuş.

    9/10





  • Biraz önce izledim. Özellikle belirtmek isterim ki ailece izlenecek bir film değil. Konusunu yaşanmış olaydan alması daha etkileyici geldi.

    10/8

    -2 puan gay ilişki nedeniyle.

     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spider Man Homecoming izledim. 6/10 Çok güzel değildi bence. Iron Man çok çok az idi sahnelerde ama güzel olmuş öylede. Yoksa film Iron Spider tarzı bir şeye dönüşürdü.

    Tıkla. Destek ol.
  •  En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

    The Fate of the Furious (2017)

    Film mi izliyorum yoksa MythBusters'ın patlama deneylerini mi anlamadım. Serinin temelinden uzak çatara patara bir hollywood filmi olmuş. 7/10



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topalsolucan01 -- 16 Temmuz 2017; 23:35:44 >
  • Klasik Amerikan gençlik filmi. 10/5

     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 47914792479347944795
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.