Şimdi Ara

En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız (4571. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
102.970
Cevap
638
Favori
4.146.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45694570457145724573
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Star Wars: The Force Awakens (2015)

Serinin neredeyse tamamını kapsayan, tüm unsurlara içerisinde yer vermeye çalışan bir film olmuş. Yeni bir serinin başlangıç filmi olduğu için hiç bitmeyen aksiyon sahneleri yok tabi ama yine de gayet doyurucuydu. En eski serideki karakterlere rol verilmiş olmasını beğenmekle birlikte yeni seçilen karakterlerin de yüzlerinin yeni olması, daha önce başka filmlerde pek görünmemiş yüzlerden seçilmiş olması ayrıca hoşuma gitti. devamını heyecanla bekliyorum. 8/10

• Filmin kadrosuna ve yorumlara güvenip izledim.Resmen hayal kırıklığıydı. Puanım 6/10

Film senaryosunda o kadar çok açık vardı ki.Film tam bir balon olmuş.

Sniper eski avukattan tut; meksikalı polisin amaçsız gösterilen sahnelerine kadar boş bir filmdi.Son yarım saatte dayanak noktasını iyi işlemişlerdir diye bekledim.Bizim sniper intikam için kartele kafa tutmuş, polatcılık oynuyor.

Filmin en beğendiğim sahnesi Shane'i tekrar dayak yerken görmekti.

• 8/10
  • son şans (****+*/2)
  • The Martian
     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

Kitaba göre çok çok sönük kalmış
    Kurtarma sahnesi hariç
    bu kadar puan alması şaşırtıcı.
    6,5/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-Y -- 25 Aralık 2015; 22:37:41 >

•  En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

6.5/10

7.5/10
  • Çok güzel

• The Martian 7,8/10
    Oyuncu seçimleri çok kötü olmuş, filme objektif bir yorum yapamadım, özellikle Sean Bean ve Jeff Daniels rezalet.

Star Wars
    Senaryo 7,1/100
    Göresel Efekter ve Sahne 9,5/100
    Filmin sinema arasındaki ilk yarısı mükemmel, ikinci yarısı ise Star Wars III New Hope tekrar izledik. Ana karakterler çok sönük, ne kötü kötü, ne iyi iyi, Amerikan sineması genel mesajı "Kahraman olmanız için süper güçlere gerek yok" işlenmiş subliminal ama Star Wars bu ya... Diğer taraftan gerçek bir X Wing ve Tie Fighter'ı görmek müthiş, zor tuttum kendimi bağırmamak için.

My Life As Dog 8,8/10
    Efsane filmdir, anlatmaya gerek yok, izleyin, güzel bir masal gibi.
  • The Lobster (Yorgos Lanthimos, 2015)

http://www.imdb.com/title/tt3464902/

8/10

Steve Jobs

8.5/10

Öncelikle film biyografik bir film değil. Steve Jobs'ın hayatını izlemek için bu filmi izlemeyin, hayal kırıklığına uğrarsınız. Film 3 farklı dönemi işliyor. Biz filmde Steve Jobs'ın ve çevresindekilerin ( John Scully, Steve Wozniak, Joanna Hoffman ) ürün tanıtımlarında veya çıkan olaylarda yaşadıklarını ve perde arkasını izliyoruz film boyunca. Steve Jobs'ın kızıyla olan ilişkisi de filmin dinamiklerinden biri. 1984 Macintosh tanıtımı ve perde arkasıyla açılan film, 1988 Jobs'ın Apple'dan ayrılışı, Next dönemi ve 1988 Imac tanıtımını işliyor sırasıyla. Filmde popüler olan iPhone, iPod, iPad gibi modellere değenilmemiş. Aaron Sorkin'in yine mükemmel diyalog yazımı, filmin adeta akan temposu, teatral bir havada ilerleyen güçlü bir film olmuş.

Oyunculuklara gelirsek, kolaylıkla diyebilirim ki Michael Fassbender -bence döneminin en iyi oyuncusu- rahatlıkla Oscar adaylığı alır. Çok güçlü bir oyunculuk sergilemiş. 180 sayfalık scriptin hepsini ezberleyip gelmiş ve herkes şaşırmış bu duruma. Çok profesyonel bir aktör. Altın küre ve Oscar'da bu filmle ben de varım diyecektir ki en büyük rakibi The Revenant ile Di Caprio olacaktır. Kate Winslet, Jeff Daniels, Seth Rogen gibi isimler de görevlerini iyi yapmışlar, çok başarılılardı. Her şey çok iyiyse neden 10/10 değil? Filmin sonunu açıkçası çok iyi bulmadım. Bu kadroyla bence daha güçlü bir film çıkarılabilirdi ama şu ana kadar ki en iyi Jobs filmi olduğunu söylemek lazım. ( Ashton Kutcher'lı film parodi gibi kalır bunun yanında.)

izlenmesi gereken filmlerden
  • The Revenant (Alejandro Gonzalez İnarritu, 2015)

http://www.imdb.com/title/tt1663202/

6/10

Filmin sinematografisi, atmosferi ve oyunculukları harika. Fakat senaryo yok ve senaryo yoksa diğerleri harika olsa da bir anlam ifade etmiyor. Filmden beklentim daha yüksekti fragmanından ötürü ama iyi bir film izledim diyemem. Sırf görüntüleri için izlenebilir.

The Hateful Eight (Quentin Tarantino, 2015)

http://www.imdb.com/title/tt3460252/

3/10

Çok kötü bir film. Tarantino filmleri genelde teknik açıdan çok iyi, çerezlik eğlence filmleridir ama bu film o bile değil. Bir sahnede ne olacağını 10 dk önceden anlıyorsunuz ve düşündüğünüz şey hiç sürprize yer bırakmadan gerçekleşiyor. Gereksiz diyaloglardan ise gına geldi. Fazlasıyla geveze, gerilim hissiyatı yaratmayı beceremeyen, kötü bir senaryoya sahip, ucuz bir film. Sinemaya gidip para vermeyin derim bu filme. O 3 puanı da sırf birkaç yerde güldüm diye verdim, yoksa ona bile layık değil. Tarantino'nun yaptığı en büyük hata ise kanımca Hitchcockyen gerilim dediğimiz olaya, bağlı kalmadan bir şeyler yapmaya çalışması. Nasıl Soysuzlar Çetesi'nde veya Django'da bir şeylerden kaygı duyuyorsa seyirci ve diyalogları bu yüzden kulak sivrilterek dinliyorsa, bu film de tuvalete gidip gelseniz de bir şey kaçırmıyorsunuz. Umarım Tarantino sözüne sadık kalır ve bir daha film çekmez.

• Vakit geçirmek için güzel bir film :) 10/6,5
  • Zvizdan (2015)

http://www.imdb.com/title/tt4593108/
    Balkanlardaki iki millet tek aşk temalı filmlerden biri. Üç aşk hikayesi var ama bana sıradan geldi film. Filmin senaryosu size pek bir şey katmıyor.
    6.5/10

Dicaprio farkı işte başka söze gerek varmı? Efsane adamsın sen Leo.Şu ana dek izlediğim tüm filmlerini beğendim.Başyapıtların yönetmeni İnarritu yine muhteşem bir filmle karşımıza çıkıyor. Tamamen karakter üzerinden hareket eden bir film.Yani The Revenant olay hikayesi değil,bir durum hikayesidir.Baştan sonra karakterlerin hal ve hareketleri,tepkileri üzerinde durulmuş.Gerçekten özel bir film olmuş.
    9/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalbimnasılunutsun -- 27 Aralık 2015; 1:14:35 >

• Source Code
    7/10
    Konusu ve oyunculuğu güzel olsa da birşeyler eksik kaldı. Filmi izlerken 10 farklı uzay-zaman filmine benzetmek mümkün.

Mutlu son için zorlamasalar daha güzel olabilirdi.

The Man from U.N.C.L.E.

7.5/10

Kingsman tarzı eğlenceli ve kaliteli bir film güzel oyunculukla da birleşince harika bir film olmuş umarım devamı gelir.

The Usual Suspects
    8.5/10

Güzel hikayeli harika bir filmdi. Kevin Spacey yine döktürmüş #FU2016

Filmin ortasına gelmeden Söze, Verbal demeye başladım ama avukatının yaptığı ufak numara dikkatimi dağıttı
    Sonunu tahmin etmeme rağmen şaşırtan bir film oldu. Sondaki atmosferi de düşününce harika bir final oldu diyebilirim.

Klasik aksiyon filmi tarzında Hitman yapmışlar.Çerezlik izlenir.

6/10

Interstellar'dan sonra, onun yokluğunu aratmayacak kalitede çok iyi bir film olmuş.Son zamanlarda izlediğim en harika filmlerinden biriydi.Görsel efektleri ve atmosferi muazzam , yer yer başka filmlere göndermeleri, bazı eğlenceli sahneleri ve Matt Damon'un oyunculuğu enfesti.Sinemada izlemeyi bazı sebeplerden dolayı kaçırmıştım şu an pişman oldum.

9/10

• Andrei Tarkovsky kullanıcısına yanıt
    Ne sozu hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45694570457145724573
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.