Şimdi Ara

En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız (4146. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
103.007
Cevap
639
Favori
4.148.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 41444145414641474148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

8/10 Gerçekten güzel ve yağ gibi akan bir film ve kesinlikle açken izlemeyin

8/10 İzlemeden önce yorumları okurken abartıyorlar demiştim ancak gerçekten haklı idiler film izlerken gerçekten içinizi ısıtıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: OtostopçuRıfkı

http://www.imdb.com/title/tt0424227/
    Bu filmin çekiminde emeği geçen herkese teşekkür etmek isterdim. Böyle filmlere dünyanın ihtiyacı var.
    9 / 10

Her tavsiye edildiğinde benimde üstüne basarak tavsiye edesim geliyor. Sanat dünyayı değiştiremez ama insanları değiştirebilir. Bunun gibi filmlere ihtiyaç var dediğiniz gibi.

• En yoğun anlatımlı savaş filmlerinden bir tanesi sanırım. Herhangi bir yan senaryo eklemeden direkt olarak olayların içine sürüklüyor izleyiciyi. Kendinizi savaşın içinde hissediyorsunuz adeta. Filmlerde önem verdiğim o atmosferde kusursuzdu. Bazı yerlerde insanın içini acıtan çok kan sahnesi var. Filmin süresi sanki biraz daha kısa tutulabilirmiş zannediyorum ki.

Özellikle filmin sonunda ABD'nin yaptığı aksaklıkların gösterilmesi büyük bir özeleştiri örneği. Hele ki çoğu kimse propagandasız film yapamıyorken bir de bunu sunmak oldukça büyük bir meziyet. 92-95 yılları arası Somali'deki durum çok iyi özetlenmiş. Savaş hangi ırkta ya da hangi coğrafyada olursa olsun çok kötü bir drama. Hele ki bu savaşın kayıpları Somali örneği gibi 300.000 gibi ekstrem sayılara ulaşıyorsa bu daha da akıl almaz bir durum oluyor. En başta Ridley Scott olmak üzere emeği geçen herkese de teşekkür etmek gerekiyor.

Ayrıca filme propaganda diyenler sanırım Pearl Harbor, The Hurt Locker tarzı filmleri izlememişler.

7.6/10

• 7/10
    Bilim-Kurgu filmi ancak gönül isterdi ki, bilimsel konulara az da olsa girsinler.
    Ayrıca yaratılışçıların elinde biçimlenen bir film olmasaydı, varoluşçu düşünce için dönüştürülebilecek bir propaganda olabilirdi.
  • "HER" izleyemediğim sıkıntıdan yarıda bıraktığım film
  • Animal Farm (1954)

En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

Sovyet devrimin metaforik olarak ele alan mükemmel bir taşlama.en yakın zaman da kitabını okuyacağım.

9.5/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patr10felline -- 8 Eylül 2014; 0:34:57 >

•  En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

6/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YEK -- 8 Eylül 2014; 1:46:14 >

• How to Train Your Dragon 2 - Dean DeBlois

''2010 yılında izleyiciyle buluşan 'Ejderhanı Nasıl Eğitirsin' filminin devam filmi olan yapıtta Hiccup ve ejderhasının macera dolu öyküsü, yeni karakterlerle kaldığı yerden devam edecek. Filmin yönetmenliğini ilk filmde olduğu gibi yine Dean DeBlois üstlenirken, Cressida Cowell'in romanından uyarlayan da yine yönetmenin kendisi.''

3/5

• 7.8/10
    Boş vakitte çok iyi gider

• 6/10
  •  En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

8/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geldimmigordun -- 8 Eylül 2014; 3:05:19 >
  • Hocam aslında Contact filmi Carl Sagan'ın romanından uyarlama, senaryosunu da o yazmış. Carl Sagan bir bilim adamı ve agnostik. Yani yaratılışçıların elinde biçimlendirilmiş demek doğru olmaz. Film zaten genel olarak bilim ve din çatışmasını anlatıyor.

Bu arada benim yazdığım listeden seçiyorsun gördüğüm kadarıyla filmleri, umarım hoşuna gidiyorlardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retired guy -- 8 Eylül 2014; 3:53:43 >

• 10/8.6

Bu adamın tarzına hayranım :)

"Sen daha çocuksun aşkın ne anlama geldiğini bilmiyorsun, bende bilmiyorum , hiç kimse neler olduğunu bilmiyorki"

Annie Hall ile birbirine bağlantılı bi flim olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 8 Eylül 2014; 4:43:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

Ayni Yildizin Altinda
    "The Fault in Our Stars"
    http://www.imdb.com/title/tt2582846

Kanserden vefat eden veya bu illete yakalanan bir akrabam yok çok şükür. İnşallah olmazda. Fakat ne zaman böyle bir film izlesem veya farkındalık adına bir fragman - reklam görsem kendimi tutamam hüngür hüngür ağlarım. Neden bilmiyorum. Çok fazla etkileniyorum. Bu filmdede oldukça duygusal sahneler vardı ve bir çok bölümünde kendimi tutamadım. Kaliteli güzel bir film olmuş. Sanki yaşamın değerini gösteriyor. Filmin müziklerinide oldukça beğendim. 10 uzerinden 10 verecektim ama 9 verip, 10 hakkimi ''sona sakladim''

9/10

kesinlikle mükemmeldi. 10 üzerinden 9 veriyorum. imdb de ilk 20 ye girmesi gereken bir film.

• http://m.imdb.com/title/tt2389182/

3/10 izlemeyin

Filmdeki ortamlar: ev bar striptiz klubü ev2 ev3
    Sanırım gelmiş geçmiş en düşük bütçe ile en yüksek imdb puanı alan film

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• En son izlediğim film -zebani saldırısı 3 (S.N)Mercan dedenin yadigarları-

• http://www.imdb.com/title/tt1631867/
    son zamanlarda izlediğim en iyi bilim kurguydu. bir an olsun sıkılmadım
    8.5/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schwifty -- 8 Eylül 2014; 10:35:12 >
  • Gara Keyinen Adamlaa 3
  • 
Sayfa: önceki 41444145414641474148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.