Şimdi Ara

En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız (3835. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
25 Misafir (14 Mobil) - 11 Masaüstü14 Mobil
5 sn
103.275
Cevap
641
Favori
4.159.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 38333834383538363837
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 8.1/10

• 7,5/10

• Güzel senaryo, şimdiye kadar izlediğim en iyi 3d film sadece sandra'nın bazı yerlerde gereksiz yere zar zor cevap vermesi dışında güzel film.

8/10

İlk filme göre efektler kat ve kat güzeldi bazı yerler aşırı karanlıktı buda artık çoğu bilim-kurgu ve fantastik filmde var galiba teknoloji henüz buna çare bulamadı.Bir saçmalık var oda
    tanrıların nasıl öldüğü odin'in karısı tek bıçak darbesiyle ölüyor ama loki koskoca kılıçla ölmüyor bu nasıl iş ?

7.5/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emperor Karl Franz -- 9 Şubat 2014; 23:04:05 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calyente -- 10 Şubat 2014; 16:04:42 >

• 9/10

3D izledim hala başım dönüyor

• 7.5/10

O son neydi öyle arkadaş?!

• 8/10
    Tavsiye ederim, ilginç bir hikaye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgehankalkan -- 10 Şubat 2014; 1:57:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 9

tekrar izledim. konu kafama tam oturdu. evet, yönetmenin başyapıtı. kamera kullanımı, anlatmak istediği konu, yarattığı atmosfer hepsi en üst seviyede. uyuşturucuyu siz almasanız bile hissettirebiliyor seyirciye. zaten çeşitli afyonlarla izlendiğinde filmi yaşayabilir, çok farklı triplere girebilirsiniz.
    bu filmi de herkese tavsiye etmiyorum.

ekşi den ;
    oscar'ın öldükten sonra kitapta anlattığı gibi ruhunun gözünden yaşananları gördüğümüz ve son sahnede alex ve linda'nın bebekleri olarak dünyaya geri döndüğünü düşünmüyorum. hatırlarsanız filmde alex'in bir repliği vardı: insan öldüğü zaman beyni dmt ile aynı maddenin salgılanmasına neden olur. kafası sadece 6 dakika sürer fakat sana saatler gibi gelir. bu replikten yola çıkarak oscar'ın öldükten sonraki sahnelerin tamamının oscar'ın zihninde gerçekleştiğini düşünüyorum. tuvalette vurulduğu anda diyordu "bu bir trip olmalı, vurulmuş olamam. lanet olsun kanıma bakacaklar, uyuşturucu kullandığım ortaya çıkacak". zaten kafasının güzel olmasına veriyor trip yaşıyor hissini. zaten sık sık ölen insanlar değiliz hiçbirimiz, oscar da öyle. ölürkenki hissi nereden bilecek ki, dmt kullanmış olmasına veriyor. halbu ki ölmekte olduğu içi beyninin salgıladığı maddeden dolayı birkaç dakikalık bir tribe giriyor ve tripte gördüklerini&yaşadıklarını biz de ekranda izliyoruz. okumakta olduğu kitaptan ve ölmeden yarım saat içerisinde yaptığı sohbetten ötürü de kafasını reenkarnasyona taktığı için yaşadığı tripte reenkarne olduğunu görüyor. bakın bu tezimi destekleyecek bir noktadan daha bahsedeyim. filmin başında linda hakkında demişti ki "mario ile bir bebeği olursa o bebeği öldürürüm". ölmekteyken yaşadığı tripte o bebeği öldürüyor. nasıl mı? kürtaj yaptırıyor linda'ya, oscar'ın zihninde o bebek öldü. senaristi oscar olan bir hikayede kürtaja kurban gitmesini de onu, yemin ettiği gibi oscar öldürdü olarak yorumlayabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antoine Roquentin -- 11 Şubat 2014; 2:13:20 >

• 7,5/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stanley-Kubrick -- 10 Şubat 2014; 2:11:42 >

• 8.5/10

Her yerde olumsuz yorumlar okudum ama bence film gayet iyiydi.Yani ne bekliyorlar da bu kadar eleştiriyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geldimmigordun -- 10 Şubat 2014; 2:14:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antoine Roquentin

9

tekrar izledim. konu kafama tam oturdu. evet, yönetmenin başyapıtı. kamera kullanımı, anlatmak istediği konu, yarattığı atmosfer hepsi en üst seviyede. uyuşturucuyu siz almasanız bile hissettirebiliyor seyirciye. zaten çeşitli afyonlarla izlendiğinde filmi yaşayabilir, çok farklı triplere girebilirsiniz.
    bu filmi de herkese tavsiye etmiyorum.

ekşi den ;
    oscar'ın öldükten sonra kitapta anlattığı gibi ruhunun gözünden yaşananları gördüğümüz ve son sahnede alex ve linda'nın bebekleri olarak dünyaya geri döndüğünü düşünmüyorum. hatırlarsanız filmde alex'in bir repliği vardı: insan öldüğü zaman beyni dmt ile aynı maddenin salgılanmasına neden olur. kafası sadece 6 dakika sürer fakat sana saatler gibi gelir. bu replikten yola çıkarak oscar'ın öldükten sonraki sahnelerin tamamının oscar'ın zihninde gerçekleştiğini düşünüyorum. tuvalette vurulduğu anda diyordu "bu bir trip olmalı, vurulmuş olamam. lanet olsun kanıma bakacaklar, uyuşturucu kullandığım ortaya çıkacak". zaten kafasının güzel olmasına veriyor trip yaşıyor hissini. zaten sık sık ölen insanlar değiliz hiçbirimiz, oscar da öyle. ölürkenki hissi nereden bilecek ki, dmt kullanmış olmasına veriyor. halbu ki ölmekte olduğu içi beyninin salgıladığı maddeden dolayı birkaç dakikalık bir tribe giriyor ve tripte gördüklerini&yaşadıklarını biz de ekranda izliyoruz. okumakta olduğu kitaptan ve ölmeden yarım saat içerisinde yaptığı sohbetten ötürü de kafasını reenkarnasyona taktığı için yaşadığı tripte reenkarne olduğunu görüyor. bakın bu tezimi destekleyecek bir noktadan daha bahsedeyim. filmin başında linda hakkında demişti ki "mario ile bir bebeği olursa o bebeği öldürürüm". ölmekteyken yaşadığı tripte o bebeği öldürüyor. nasıl mı? kürtaj yaptırıyor linda'ya, oscar'ın zihninde o bebek öldü. senaristi oscar olan bir hikayede kürtaja kurban gitmesini de onu, yemin ettiği gibi oscar öldürdü olarak yorumlayabiliriz.

Özellikle ayna sekansına hasta oldum. CGI ya da her neyse bilemedim ama müthişti. Gözlerini kapadığında ekran kararması bile tam olmuş!
    Bir de buna yakın kamera kullanımlı, 'Frodo' nun (Elijah Wood) bir filmi var, izlemediysen tavsiyem olur; Maniac (2012)http://www.imdb.com/title/tt2103217
    Saygılar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ALTINBAŞAK

pulp fiction => 6.5 (filmin baş yapıt olmasının sebebi ilk defa bu tarz bir anlatımın olmasıymış.Günümüz şartlarında filmden çok şey beklenilmemeli)
    Escape Plan => 8.5 (Gidişat olarak da çok iyiydi ama sonu şahane olmuş.Slyvester amcam yine döktürmüş.)

türk izleyeci zevkini çok iyi özetlemişssin hacı

• 8.5/10
  •  En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

di caprio ya ödülü verin artık.

7.5/10 aslında bu kadar da etmez de yönetmenine, oyuncusuna saygıdan işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geoff Peterson -- 10 Şubat 2014; 6:26:31 >

• 10/7

En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

10/6.5

10/7.5

10/6

• quote:

Orijinalden alıntı: DaLGacI

quote:

Orijinalden alıntı: wolwerine0

Nasıldı hocam size göre?

hapishaneden kaçış temalı güzel bir film.Dustan Huffman olunca da ilgimi çekti film beğendim,özellikle de hapishaneden kaçma pahasına arkadaşını satmaması sahnesi hoşuma gitti

• 8/10
  • gravity
    8
    görsellik çok iyiydi 1080p

red cliff
    normalde 2.25 dk ama 1.45 dkya sıgar malzeme
    sadece başındaki ve sonundaki savaş sahneleri izlense yeter
    6.5

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tutsak imbd 10/8

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 38333834383538363837
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.