Şimdi Ara

En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız (3780. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
103.047
Cevap
639
Favori
4.149.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 37783779378037813782
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: IO

Mükemmel bir plot twist. 8/10

Edit: Benim koyduğum imdbler niye çalışmıyor

www.imdb.com/title/tt1211956/

IMDB yi nasıl oluşturduğunuza bağlı ;)

Ben daha kolay bir yol da buldum:
    Aynen belirttiğiniz gibi linki mesaja yapıştırın ve linkin tümünü seçin. Sonra IMDB butonuna dokunun. Script gerisini hallediyor ;)
    Ama ne olur filmin adını ve verdiğiniz puanı belirtin çünkü bazzen bu linkler mesajlarda görüntülenemiyor.. Biz de hangi filmi konu ettiğinizi bilemiyoruz..
    Saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

bu filmi seviyorum ya, çok eskilerde izlemiş olduğum filmlerden biri olduğu için bendeki yeri ayrıdır.

Gerçekten benim için de öyle.. Zamanının ötesindeki filmlerden...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga_06tr

Yeni bir dizi başladı..bilimkurgu severlere tavsiye ederim... Helix

Battlestar Galactica'nın yaratıcısı Roland D. Moore'u bir defa daha harikalar yaratırken görmek isteyenler bu diziyi merakla bekliyorlar. Ayrıca Contact gibi kendi türünün güzel örneklerinden olan bir yapımın yardımcı yapımcısı Lynda Obst da projenin içinde. Bu kadar da değil, bir başka efsane Lost'un yapımcısı Steven Maeda da onlara destek veriyor. luna - birdizihaber

IMDB=http://www.imdb.com/title/tt2758950/

bende de görünmüyor imdb.... her iki şekilde de yaptım...

• Bayıldım filme kurgusu çok güzeldi 8.5/10
  • scarface i izledim mukemmeldi alpacino okkaey
  • quote:

Orijinalden alıntı: igetsky

scarface i izledim mukemmeldi alpacino okkaey

imdb alıntı fail oldu kusura kalmayın
    Bu arada film Mr.Nobody

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asakiri Mansure -- 14 Ocak 2014; 16:59:32 >

•  En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

http://www.imdb.com/title/tt1509636/
    8

oyuncular çok iyi oynamışlar kamera yokmuşçasına yaşamışlar, müziklerde iyiydi. göçmen inşaat işçlerine de içim gitti . yönetmen dramı gerçekleri göstererek sade bir şekilde çekmiş, duygu sömürüsü yapmadan. bağımsız sinema severler kaçırmasın.

konusu : Claudio, Roma’nın banliyölerinden birinde bir inşaatta çalışmaktadır. Üçüncü çocuklarına hamile olan karısına delice aşıktır. Fakat beklenmedik, üzücü bir olay bu sade ve mutlu düzenini bozar ve kahramanımız hayata tutunma hırsıyla, karşılaştığı haksızlıkla mücadele etmeye girişir.

http://www.youtube.com/watch?v=47LxsKWK3pQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antoine Roquentin -- 16 Ocak 2014; 0:20:07 >

• Arkadaş Fransızlar hapishanede bile beyefendi mi olur.Hapishane dediğinde eğer siyasi mahkumlar değilse daha sert adamlar vardır.
    8.5/10

Yazın yakın kasabada çıraklık yapan köylü çocuklar Recep ve Mehmetin sinema tutkuları ve başlarından geçen olaylar anlatılmış.Samimi bir film.
    8/10

Doğu göreviyle öğretmenliğe başlayan Emre Aydının köylü çocuklarla arasındaki iletişimsizliği,anadilde eğitim sorununu konu alan yarı belgesel tarzında hoş bir film.Deyim yerindeyse yönetmenler kamerayı açık bırakıp gitmişler.Filmin yapılış hikayesi de çok ilginç.Ekonomik sıkıntılar yaşanmış ama bu engeller aşılıp güzel bir film çıkmış ortaya.Görüntü yönetmenliğini de çok beğendim.
    8/10

• Dead Space tasarlanırken geliştirici ekip izlenmedik korku filmi bırakmamıştı. Oyundaki Necromorph'lardan slasher ve guardian bu filmden esinlenme sonucu oluşturulmuş. Film ise hayal kırıklığı, Scary Movie serisindeki korku efektleri 2001 yapımı bir film için oldukça ilkeldi. Konu çok saçma ve işlenmeden sunulmuş gibiydi. İzlediğim en kötü 5 korku filminden biri oldu.

Jeepers Creepers ----- 2/10

• 8,5/10

hayatı sorgulatan film biraz uzun kaçmış ama önerilir

• 7/10

7.5/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geldimmigordun -- 15 Ocak 2014; 11:32:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

bu film bu kadar puanı nasıl almış anlamadım .film bi yeşil duvar önünde 10 günde çekilmiş. ne düzgün konusu var ne senaryosu var . bu ne yav . sinemaya gidecektim iyiki de gitmemişim . filmde beni tek etkileyen nokta dünya görüntüleriydi onun dışında verin bana yerçekimsiz mekan daha iyisini çekerim la resmen balon bir film

5/10

Sorun da zaten orada... Sinemaya gitmeyip netten izleyerek hata yapmışsın!

Bu film sadece sinemada, büyük perdeli bir projeksiyonda ya da devasa ekranlı bir tvde 3d olarak izlenirse keyif verir. Öbür türlü sıradan bir film olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: iztuzu

Dead Space tasarlanırken geliştirici ekip izlenmedik korku filmi bırakmamıştı. Oyundaki Necromorph'lardan slasher ve guardian bu filmden esinlenme sonucu oluşturulmuş. Film ise hayal kırıklığı, Scary Movie serisindeki korku efektleri 2001 yapımı bir film için oldukça ilkeldi. Konu çok saçma ve işlenmeden sunulmuş gibiydi. İzlediğim en kötü 5 korku filminden biri oldu.

Bu filmi 4 yıl önce posta gazetesinin verdiği ücretsiz dvdlerden birinde görüp izlemiştim. Korkunun yanında psikolojik bir tema işlenmeye çalışılmış ama eline yüzüne bulaştırmışlar.

• 5/10

Kalpazanlar (Die Fälscher)

Geçenlerde televizyonda denk gelip izledim. Puanım sadece "Alaman Zekasına" :) Sahte para basıp düşman ülkelerin ekonomisini batırma düşüncesi fena değildi...

Not: Kişisel düşüncemdir, tartışma ortamı yaratmak için yazmıyorum: Yahudi Soykırımı filmlerine de öğğ geldi artık... Sanki savaşta sadece onlar soykırıma uğradı da diğer ölen milyonlarca insan günahkar ve suçluydu...

düzeltme: link düzeltildi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLacKeLDiaBLo -- 14 Ocak 2014; 21:34:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

quote:

Dead Space tasarlanırken geliştirici ekip izlenmedik korku filmi bırakmamıştı. Oyundaki Necromorph'lardan slasher ve guardian bu filmden esinlenme sonucu oluşturulmuş. Film ise hayal kırıklığı, Scary Movie serisindeki korku efektleri 2001 yapımı bir film için oldukça ilkeldi. Konu çok saçma ve işlenmeden sunulmuş gibiydi. İzlediğim en kötü 5 korku filminden biri oldu.

Bu filmi 4 yıl önce posta gazetesinin verdiği ücretsiz dvdlerden birinde görüp izlemiştim. Korkunun yanında psikolojik bir tema işlenmeye çalışılmış ama eline yüzüne bulaştırmışlar.

Forumdaş biri yakın zamanda izleyip beğendiğini bu konuya yazmıştı. Benim de beklentimi arttıran bir yorum oldu fakat yukarıda saydığım temel unsurlardan ötürü filmi beğenmedim. İzlemek adına ikincisini de izleyeceğim, umarım çile dolu dakikalara dönüşmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iztuzu -- 14 Ocak 2014; 22:35:31 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

quote:

Forumdaş biri yakın zamanda izleyip beğendiğini bu konuya yazmıştı. Benim de beklentimi arttıran bir yorum oldu fakat yukarıda saydığım temel unsurlardan ötürü filmi beğenmedim. İzlemek adına ikincisini de izleyeceğim, umarım çile dolu dakikalara dönüşmez.

Aslında fena bir film sayılmaz. O halde bende izleyeyim ikinci filmi. Ne zamandır korku filmi izlemedim.

• 7/10

IRA üyesi Boby Sands'in hayatını anlatan çok güzel bir hapishane filmi.
    Üzücü bir film ama tavsiye ederim.

• Jim Jarmusch'ın tarzı müthiş gerçekten de. Adamın beğenmediğim filmi yok ve dram ve komedi konusunda Night on Earth tavan yapmış. Özellikle Roberto Benigni'nin olduğu kısımda karnınıza ağrılar girebilir.

9/10
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLacKeLDiaBLo

quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

bu film bu kadar puanı nasıl almış anlamadım .film bi yeşil duvar önünde 10 günde çekilmiş. ne düzgün konusu var ne senaryosu var . bu ne yav . sinemaya gidecektim iyiki de gitmemişim . filmde beni tek etkileyen nokta dünya görüntüleriydi onun dışında verin bana yerçekimsiz mekan daha iyisini çekerim la resmen balon bir film

5/10

Sorun da zaten orada... Sinemaya gitmeyip netten izleyerek hata yapmışsın!

Bu film sadece sinemada, büyük perdeli bir projeksiyonda ya da devasa ekranlı bir tvde 3d olarak izlenirse keyif verir. Öbür türlü sıradan bir film olur.

ben zaten görüntü kalitesine veya görselliğine bişey demiyorum ki . film sadece görsellik demekse senin için o zmana diyecegim bişey yok çünkü zevklerimiz farklı . ama film hem görsellik , hem oyunculuk , hem senaryo hem konu demekse bu film bildigin boş beleş bir film anlamına gelir.

• 8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antoine Roquentin -- 16 Ocak 2014; 0:20:21 >
  • 
Sayfa: önceki 37783779378037813782
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.