Şimdi Ara

En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız (3307. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
103.279
Cevap
641
Favori
4.160.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 33053306330733083309
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kavşak 2010

7/10

Güven, bir muhasebe şirketinde şef olarak çalışmaktadır. Mutlu bir evliliği, her şeyden çok sevdiği bir kızı vardır. Kızı da ona çok düşkündür. Güven sıradan bir günün
    ardından şirketten çıkar, otobüse biner. Evinin bulunduğu ıssız sokak boyunca yürür, oturduğu üç katlı apartmanın önüne gelir. Dairesine girer, üstünü çıkarır, yüzünü yıkar, salondaki kanepeye oturur. Salon boştur, ev boştur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

hata değil arkadaşım güneşin gölgelendirme açısına bakar mısın,köprünün kendi gölgesi o

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

hata değil arkadaşım güneşin gölgelendirme açısına bakar mısın,köprünün kendi gölgesi o

• Theodoros Angelopoulos - Taxidi sta Kythira
    http://www.imdb.com/title/tt0088241/

Müzik kullanımı diğer filmlere göre az ve son yarım saat şiirsellikten uzaklaştı.Ama yine de güzel bir filmdi.

8/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Federico Fellini -- 11 Mart 2013; 3:34:45 >

• 7/10

• Süre bakımından biraz sıkıcıydı ama yine de başarılı bir biyografi filmlerinden biri.

7/10
  • Lord of the rings serisi zaten 10/10 hak ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: synchro

quote:

Orijinalden alıntı: icais

SEFİLLER

Dün izledim ama kitabını okumamış olsam bir şey anlamazdım.

Filmde bazı yerler hariç müzikal şekilde olsa tamamda, bunlar gitmiş tamamını müzikal yapmış sonuç oldukça sıkıcı ve insana bir şey katmayan bir yapıt olmuş.

Çok uzun yazmak istemiyorum, Son olarak bunu da görmeyen olmamıştır herhalde filmin her dakikası bir horus gözü, gözümüze sokulmakta zaten.

Puan olarak 3/10

Filmin her karesi diye koyduğun resimlerin hepsi aynı mekan

Filmi izledinmi?

İzlemediysen veya hadi izlediysen bu neyin savunuculuğu?

Mekan çoğu yerde aynı değil, ve bahsettiğim göz filmin ikinci yarından sonrasında full gözükmekte çünkü zaten ikinci yarı tamamen savaşa bağlı olarak geçmekte.

Hemen hemen her sahnede de o gözü göstermeye çalışmışlar.

Neden 3 tane oscar ödülünü film çıktığı gibi aldı sanıyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: topalsolucan01

Les Misérables (2012)

hikayeyi her ne kadar ezbere bilsekte aldığı puan ve devasa oyuncu kadrosuyla izlemeyi zorunlu kılıyordu. gel gelelim hiç ummadığım şekilde bir müzikalle karşılaştım. oysa ki tam da epik atmosferli bir eski dönem filmi izleme havasındaydım. yine de artık bir kere başladım diyerek ve daha önce bir kaç tane müzikal film izlediğimi ve zamanla alışıldığını bildiğimi varsayarak kendimi zorladım ama bir noktadan sonra patlama safhasına geldim ve kapattım.

müzikal filmlerin sıradışılığını seven meraklısı da vardır illaki ama ben şunu kesin olarak söyleyebilirim; müzikal, film ruhuna aykırı. en dehşetli sahnenin bile etkisini balon misali uçuruyor.

Aynen katılıyorum

quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

Desenize 11 gb boşuna indirdim

11GB filmi olur Bilgisayarda izleyeceksen iyice sıkıcı olacaktır.

• Kurozu Zero II (2009)
    İlk filmdeki heyecanı bulamasam da yine hareketli ve oldukça gaza getiriciydi. Serizawa bence Genji'den daha karizmatik bir lider. Ayrıca Rinda-Man konusunda bu filmde hayal kırıklığına uğradım. Izaki, Maki, Mikami brothers ile yine renkli bir film olmuş. Kız kılıklı Ryo'ya uyuz oldum. Döbüş sahneleriyle öne çıkan bir seri. 6,5/10

• 8

8
  • eXistenZ 6/10

The Words 7/10

• quote:

SEFİLLER

Filmde bazı yerler hariç müzikal şekilde olsa tamamda, bunlar gitmiş tamamını müzikal yapmış sonuç oldukça sıkıcı ve insana bir şey katmayan bir yapıt olmuş.

Çok uzun yazmak istemiyorum, Son olarak bunu da görmeyen olmamıştır herhalde filmin her dakikası bir horus gözü, gözümüze sokulmakta zaten.

Puan olarak 3/10

aynı filminde bir kac versiyonu var...fransız ve ingiliz versiyonuda var..ben TRT kanalında 3 bölümlük fransız versiyonunu izlemiştim.gayet güzeldi.müzikaller -heleki dramaysa- sıkıcı olabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

quote:

SEFİLLER

Puan olarak 3/10

aynı filminde bir kac versiyonu var...fransız ve ingiliz versiyonuda var..ben TRT kanalında 3 bölümlük fransız versiyonunu izlemiştim.gayet güzeldi.müzikaller -heleki dramaysa- sıkıcı olabiliyor.

Sefillerin eski bir versiyonu var ama onu izlemedim.

Şuan sinemada olanı bu ve ikinci yarı full olan salon bomboş kaldı, Kitabını hayranlıkla okumasaydım bende sıkılıp çıkardım.

• quote:

müzikal değil ama güzel müzikleri var..eğlenceli bir filmdi.üst mesajda görünce aklıma geldi.şunu bir dene istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

quote:

müzikal değil ama güzel müzikleri var..eğlenceli bir filmdi.üst mesajda görünce aklıma geldi.şunu bir dene istersen.

Müzikal olmaması daha iyi zaten :)

Film için teşekkürler, yorumlarına baktım oldukça olumlu gece izlerim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

neyini anlamadın

• home- xeku- rodina- anavatan

• Fena film değil 6/10

Hikayesi gerçekten çok iyi. 8/10

• 8.5/10 uzun bir film olmasına rağmen nasıl geçtiğini anlamadım. yüzüklerin efendisi tadında bir film olmuş. üçleme olacak olması sevindirici.
  • 
Sayfa: önceki 33053306330733083309
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.