Şimdi Ara

En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız (2747. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
102.972
Cevap
638
Favori
4.146.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27452746274727482749
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 8.3/10

• Baya eğlenceliydi.

7/10
  • Boy A 8/10

The Bucket List 9/10 inanılmaz güldüm ve bazı yerlerde hüzünlendim.İmdb puanı bana göre çok düşük.

Batman Begins 8.5/10

The Dark Knight 8,8/10

• Son derece etkileyici bir filmdi.
  • Safe bu arada hocam bir film vardı adamın uçağı ıssız bir adaya düşüyor yanındada sadece bi top kalıyordu neydi acaba o filin adı ?

• Merakla açtığım bir filmdi ama pek tavsiye edebileceğim söylenemez. Tek bir mekanda 2 insan ve 1 atın 5-6 günlük zaman diliminde yaptıkları anlatılıyor. F.Nietzsche'nin başından geçen bir olaydan yola çıkarak seyirciyi düşündürmek için çekilmiş bir film. Filmi izlemek için değilde düşünmek için açacaksanız tavsiyem
  • quote:

Orijinalden alıntı: «WhiSKy»

Film ilgimi çekti ama kaç puan verdiğini yazmamışsın. Nasıl bir film izlemeye değer mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 7,5/10
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslihnoztrk

quote:

Film ilgimi çekti ama kaç puan verdiğini yazmamışsın. Nasıl bir film izlemeye değer mi?

neresi ilgini çekti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Pink

quote:

quote:

neresi ilgini çekti

Konusu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

Gayet güzel bir fılm. 7/10

• The Road=>8,5/10

Harika bir post apokaliptik film.Her zaman izlediğimiz zombilerin istilasına uğramış dünya yaklaşımından uzak çekilmiş, gerçekçilik konusunda başarıyı yakalayabilmiş bir yapım olmuş.Kitaptan uyarlama olması da benim her zaman üstüne basa basa söylediğim edebiyat ve sinema kardeştir sözünü bir kere daha doğruladı.I am Legend ile benzerlikleri olduğu konusuna gelirsem ,evet benzerlikleri var ama bu filmi I am Legend' ı ezer geçer.Viggo Mortensen gibi kendini sinemaya adamış bir adamın bu filmde rol alması zaten filmi birkaç adım önde başlatıyor.Birde çocuk harika bir performans çıkarınca film daha yukarılara oynamayı başarıyor.Yani demem o ki bu film mutlaka izlenmeli.Yalnız sonlara doğru beni baya kahretti film.Az kalsın çocuk gibi ağlayacaktım.Sizin de başınıza gelirse beni hatırlarsınız.He unutmadan bu film neden bu kadar sürükleyiciydi anlamadım.Normalde mutlaka film izlerken ara veririm bunda vermedim.Herhalde uzun zamandır film izlemediğim için bu filmi daha fazla ilgiyle izledim.

• 9.2/10

9.1/10

Kesinlikle Batman Begins filmi çizgi romanın ta kendisiydi. The Dark Knight keşke serinin 2. filmi olmasaymış. O zaman belki de şuan listede ilk sıradaydı. Neden derseniz 1. film ile alakası yok, çizgi romandan tamamen kopmuşlar. Tamam kabul ediyorum Joker karakteri için bile izlenir ama çizgi romanla bir alakasını göremedim. Batman Begins'i TDK'dan sonra izledim inanın bana keşke izlemeseymişim. Hiçbir bağlantı kuramadım 2. filmle. Dediğim gibi The Dark Knight serinin 2. filmi değilde başlı başına bir film olsaydı inanın Imdb de 1. sıradaydı. Hiç olmasa Begins den bir kaç büyük ayrıntı koysalardı. Keşke Beginsi izlemeseydim TDK gözümde küçüldü.

• yarına hazırım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Pink

quote:

quote:

neresi ilgini çekti

Konusu.

izle hocam eğlenceli filmdir

• quote:

quote:

Ryan Reynolds'in filmlerini izlemekten hep keyif alirim. Sirf onun icin izledim. Konusunda da yazildigi gibi iki yakin arkadas bir sabah bedenleri degismis olarak uyaniyorlar. Film cok cok iyi olmasa da eglenceli bir film. En azindan vakit kaybi degil yani.

• 7/10

Devam filmi tez gelse yahu o savaşı merak ettim şimdi.

• 7.5/10

• Ailesi için gösterdiği çaba çok iyiydi, puanını hakkeden bir filmmiş..
  • 
Sayfa: önceki 27452746274727482749
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.