Şimdi Ara

En sinir olduğum şey GÜNCELLEYEMEMEK!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Msi cx640 notebook'um var.Ekran kartı gt520m yeni güncelleme çıkmış bi yükliyim dedim'' Verde 301.42 '' sürüm yüklendi ama ekran kartı kayboldu.Ne Nvidia denetim masasına giriyor nede ekran kartı gözüküyor.Yardım nasıl yükseltebilirim??

• Driver Sweeper ile silip kurun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infernall

Ekstra programa ne gerek var?
    Öncelikle el ile nivida sitesinden uygun driveri indir.
    Daha sonra bilgisayarıma sağ tıklayıp aygıt yöneticisinden nvidia ekran kartını bulup kaldır diyerek tamamen kaldırın.Denetim masasına girip kalıntı varsa nvidia ile ilgili hepsini kaldırın .Reset isteyecek başlatın tekrardan herşeyi kaldırdıktan sonra.
    İndirdiğiniz driveri kurun.Kurulum sırasında 2nci seçeneği alın,clean setup yada temiz kurulum şeklinde bir seçenek var onu seçin ve kurun.Sonda çıkan nvidia guncellemeleri falan filan onu kabul etmeyin.Driver çıkınca elle kendin indirir kurarsın.

Driversweeper registry kayıtlarına kadar siliyor. Ne gerek var demeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infernall

Ekstra programa ne gerek var?
    Öncelikle el ile nivida sitesinden uygun driveri indir.
    Daha sonra bilgisayarıma sağ tıklayıp aygıt yöneticisinden nvidia ekran kartını bulup kaldır diyerek tamamen kaldırın.Denetim masasına girip kalıntı varsa nvidia ile ilgili hepsini kaldırın .Reset isteyecek başlatın tekrardan herşeyi kaldırdıktan sonra.
    İndirdiğiniz driveri kurun.Kurulum sırasında 2nci seçeneği alın,clean setup yada temiz kurulum şeklinde bir seçenek var onu seçin ve kurun.Sonda çıkan nvidia guncellemeleri falan filan onu kabul etmeyin.Driver çıkınca elle kendin indirir kurarsın.

aynı dediğiniz şeyi 3 kere yaptım yine görmüyor.Hata olarak şöyle yazıyor :

NVIDIA Ekran ayarları kullanılamaz.

Sİsteminizde NVIDIA grafik kartı algılanmadı.

• * Önce bi Driver Sweeper yap.
    * Varsa biostan intel hd graphicisi iptal et.
    * Laptopun sitesinden modelini seçip Download' sekmesinden gerekli olanları indir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://laptopvideo2go.com/drivers
    driverı birde burdan kurmayı dene

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski driver sürümünü kurunca düzeliyor ama ben yenisi varken neden eski sürümü kullanıyım yenisini kullanmak istiyorum..Bios'dan kaynaklandıgını sanıyorum.Biosu nasıl güncellerim. Live uptade 5 de çalışmıyor ....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://forum.donanimhaber.com/m_65522940/mpage_1/f_/key_//tm.htm#65522940

Daha önce bununla ilgili konu açmıştım.Nvdia son zamanlarda Sürücü konusunda epey cozuttu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firat982

http://forum.donanimhaber.com/m_65522940/mpage_1/f_/key_//tm.htm#65522940

Daha önce bununla ilgili konu açmıştım.Nvdia son zamanlarda Sürücü konusunda epey cozuttu..

Hocam aynı sorun işte benimkide Bios güncellemek gerekiyor diye düşünüyorum ama MSi uptade 5 de çalışmıyor bende''bu program sadece MSİ de çalışır'' yazıyor.Tüm bilgisayar karşı bu drivera

• quote:

Orijinalden alıntı: lewel123

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_65522940/mpage_1/f_/key_//tm.htm#65522940

Hocam aynı sorun işte benimkide Bios güncellemek gerekiyor diye düşünüyorum ama MSi uptade 5 de çalışmıyor bende''bu program sadece MSİ de çalışır'' yazıyor.Tüm bilgisayar karşı bu drivera

Garip ya harbi garip bir durum

• quote:

Eski driver sürümünü kurunca düzeliyor ama ben yenisi varken neden eski sürümü kullanıyım yenisini kullanmak istiyorum..Bios'dan kaynaklandıgını sanıyorum.Biosu nasıl güncellerim. Live uptade 5 de çalışmıyor ....

Bu sadece MSI'a has bir durum degil. Optimus ile alakali ve %90 markanin sagladigi suruculer ile calisiyor.
  • Hayır o değilde kesin ve net çözümünü sunanda yok.
  • Artık aygıt yöneticisindede ekran kartı gözükmüyor eski sürümünü yüklemeye çalıştıgımda ise ''Kuruluma devam edilemiyor uyumlu grafik donanım bulunamadı ''yazıyor...Arkadaşlar yardım edin bari eski sürümünü yükliyim...Bi daha nvidia son olsun

• quote:

Artık aygıt yöneticisindede ekran kartı gözükmüyor eski sürümünü yüklemeye çalıştıgımda ise ''Kuruluma devam edilemiyor uyumlu grafik donanım bulunamadı ''yazıyor...Arkadaşlar yardım edin bari eski sürümünü yükliyim...Bi daha nvidia son olsun

tıpa tıp aynısını yaşadım.Tek çözümü var.Sistem geri yükleme yap.Ben 3 gün geriye gittim.Ama çözüldü.Eski sürücüye döndüm.

• quote:

quote:

Artık aygıt yöneticisindede ekran kartı gözükmüyor eski sürümünü yüklemeye çalıştıgımda ise ''Kuruluma devam edilemiyor uyumlu grafik donanım bulunamadı ''yazıyor...Arkadaşlar yardım edin bari eski sürümünü yükliyim...Bi daha nvidia son olsun

tıpa tıp aynısını yaşadım.Tek çözümü var.Sistem geri yükleme yap.Ben 3 gün geriye gittim.Ama çözüldü.Eski sürücüye döndüm.

iki sorununda çözümünü yazmış birisi bakalım deniyorum ihsallah olur...

http://www.enpedi.com/2011/06/whql-nvidia-27533-grafik-kart-surucusu.html

• quote:

quote:

quote:

iki sorununda çözümünü yazmış birisi bakalım deniyorum ihsallah olur...

http://www.enpedi.com/2011/06/whql-nvidia-27533-grafik-kart-surucusu.html

Şu an işyerindeyim.Ancak akşam bakabilirim.Çözersen paylaşmayı unutma hocam..Valla nebiliyim.Ati den sonra ''Sorunsuz sürücü '' diye Nvdia ya geçtik.daha ilk sürücü güncellemesinde Ati'dekinden büyük sorunlarla karşılaştık.Hiç değilse Ati de sorun da sürücü güncellenebiliyordu.Sadece Catalyst programı çalışmıyordu.

• Arkadaşlar notebook larda desktop grafikler gibi nvidia sitesinden indirdiğiniz driverlar calışamayabiliyor.hele çift grafik teknolojisi olan notebook larda bu durum sözkonusu.
    çok kritik bir güncellem olmadıktan sorna ekran kartının driver ını güncellemek sana gözle görülür bir fark yaratmaz.
  • Arkadaşlar uzun sonucu en sonunda ekran kartı olayını eski driveri yükleyerek çözdüm...Ama bu seferde bilgisayar onboard wifi kart'ı görmüyor şaka gibi...Hiçbiyerde yok ne aygıt yöneticisinde gözüküyor nede başka bi yerde sadece atheros ethernet... var..Ama wifi gözükmüyor.Bi yardımcı olun..

wifi kartım : Atheros AR5B95 laptopum MSİ CX640

Aslında pc'ye format atıp en başa dönmek istiyorum ama BİOS'da USB-DİSK gözükmüyor.Sadece pioneer dvd ve hitachi 10002445.... HDD gözüküyor.Tüm seçeneklerdede bu ikisinden başka secenek yok!!!

• Aynı sorun bende de var. Yarın buradaki yazılanları bi denerim. Epey böyle problem yaşayan var sanırım.
  • İşte bu yuzden kimseye çift ekran kartlı laptop önermiyorum. işin içinde intel hd varsa direk uzak dur alma diyorum. Kendimde hiç bir zaman kullanmadım öyle bişey kullanmamda. Pil süresi 1 saat uzasın diye atlamadığımız takla kalmıyor. Onun yerin tek ekran kartı olan laptop alınmalı bence kafanda rahat olur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.