Şimdi Ara

En sevdiğiniz Twitch Yayıncıları Hangileri? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Pankreasına Talibim kullanıcısına yanıt

Her cumartesi İrtibat Mikrofonu'nu kaçırmam. Twitch gibi bir yere göre çok üst seviye bir yayın oluyor.

Konuya yanıt olarak yabancı olarak Hasanabi, Türklerden de Educatedear izliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ölüyen Yürüler -- 10 Ekim 2020; 0:0:8 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Enes batur

Orijinalden alıntı: Ölüyen Yürüler

Her cumartesi İrtibat Mikrofonu'nu kaçırmam. Twitch gibi bir yere göre çok üst seviye bir yayın oluyor.

Konuya yanıt olarak yabancı olarak Hasanabi, Türklerden de Educatedear izliyorum.

İrtibat mikrofonu aşırı keyifli bir program. Cumartesi gelse de izlesem dediğim tek içerik.

Hasanabi iyi hoş da. Aşırı derecede politik yayınlar yapıyor. Bir ara daha azdı,genel konularla ilgili takılırdı. Ama son zamanlarda hiçbir şey anlamadan izlediğim için izlemeyi kestim.

Niko

Otzdarva

Ohtofu

Tanerışık

• Marjinal olmak için değil ama Türk yayıncı izlemiyorum. Zaten çok fazla oyun oynayan birisi değilim. Eskiden oyunumu geliştirmek için dota 2 yayınları izlerdim ama malum tüm iyi oyuncular yabancı. Hala zevkine izliyorum ama yine izlediğim kişiler içinde Türk yok. Arteezy denk getirirsem güzel oluyor onun dışında Gorgc, Mason filan izliyorum.

IRL ya da sadece sohbet için izlediğim tek yayıncı Limmy diye birisi ama o da İskoç olmasa izlemezdim(amerikalı filan olsa dahi izlemezdim evet).

Amaç oyun geliştirmek filan değilse bir insan neden elraen(hadi bu neyse) ya da küfürbaz ergen eğlendiren jahrein gibi neckbeardları izler anlamıyorum. Jahrein izleyen birisi beni aydınlatırsa sevinirim. Hayatımda 1 kere jahrein izledim. Dotanın bir modunu oynuyordu arkadaşlarıyla. Durup dururken ana bacı küfür ediyor. Hayır küfre karşı birisi de değilim ama bunun küfür edişi bildiğin ilkokul çocuğu seviyesinde yersiz ve saçma. Arada youtubeda jahrein x izliyor tarzı videolara denk geliyorum. Bakıyorum epey izlenmiş. Neyse tıklıyorum başlıyorum izlemeye. Adam çok mükemmel tespitler yapacak diye beklerken oturup sadece dümdüz bir videoyu izlemesini izliyorum. Bir de saçma sapan youtube kanalları var twitchistan filan diye bunların derlemesini yapıyor. Ulan bir insan neden bunları izler? Lütfen Jahrein izleyen birisi bana neden izlediğini açıklasın. Bu elemanı 1 kere twitcthde 1 kere de youtubeda izledim ve yeterince sinir oldum.

• Aslında onun tepkileri hoşumuza gidiyor.
    Jahrein aşırı takipçisi değilim ama özellikle Elraenin tayfası bambaşka işte discorddaki ortamı bile kendine özgü.
    Küfür konusunda katılıyorum yerli yersiz etmek acizlik örneği

• Ortharion , tunamelih, burcay (suursuzlar) , jahrein.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.