Bi ara Apachi Serkan vardı ben onu çok beğeniyordum ne oldu acaba. Head Hunter ise tam bir usta adam nakavt için herşeyi yapıyor.Sanki puanla alsa maçı kaybetmiş sayıcak kendisini.
kickbox serkan Yılmaz
quote:
Orjinalden alıntı: fearlesstürk
arkadaşlar patrice örümcek adamla dövüşmek için ringe cıkarken bi şarkı çalıyodu o şarkının ismi neydi cok aradım bulamadım bi yardım edin
Evet bu sarkiyi ben de arıyorum bilen var mı ismini?
Bu görüntüler herşeyi ifade ediyor bence.
quote:
Orjinalden alıntı: c@neer
kickbox serkan Yılmaz
Bence kemik kıran
quote:
Orjinalden alıntı: c@neer
kickbox serkan Yılmaz
Tekniklerinden eski bir tekvandocu olduğunu anlıyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: TRojka
quote:
Orjinalden alıntı: TIGERSHARK
show tv deki tekme boksçuların hepsi hava fiso birkere diz atarken adamın kafasını tutup indirmen yasaktır mahalle kavgası gibi ne kural var ne birşey haker hakem değil figuran turkıyede bunlardan ıyı dovusculer garantı vardır siz en iyisi K-1 izleyin benim favorim Remy Bonjasky bide emekli olan Ernesto Hoost
evet benimde dikkatimi çekti çok fazla boyundan asılma var ve hakem hiç bi uyarıda bulunmuyo..
Sevgili dostum bu cümlelerin bu iş hakkında hiç birşey bilmediğini ortaya koyuyor. Öncelikle, A1(show tv) maçları hakkında haklısın kaliteli müsabıklar yer almıyor. lakin boyundan çekme dediğin hareket orjinal muaythai tekniği olup klinch(kılinç okunur) adı verilen bir tekniktir ve ne A1 de nede K1 de serbest değildir, ancak zaman zaman mücadelelerde kısmen izin verilebilmektedir. Bu teknik sadece muaythai de serbest olup zaman zaman ona da kısıtlamalar getirilmektedir. Türkiyedeki organizasyonlarda kurallar "ben beceremiyorsam yasak" anlayışına dayandığı için sözlerinin bir çoğunda sana katılıyorum. Muaythai ile ilgili en kaliteli bilgilere ulaşacağın adresi ise çok doğru tesbit etmişsin.http://www.camadan.net/ sayfalarında fikir sahibi olman için gerekli hemen hemen herşey yer almakta ve federsayonun İstanbul, Marmara ve Türkiye faaliyetleri ile ilgili haberlerde mümkün olduğunca güncel tutulmaktadır. Bu arada bu konuda bana teknik açıdan yapılabilecek eleştiriler için önceden söyleyeyim, ben muaythai hakem ve antrenörüyüm ve Türkiye'de bu işi en eski yapanlardan biriyim. 20 yıldır yaptığım spor olan muaythai de çok değişiklikler oldu ama bazı şeyler hala aynı. Sğlıcakla kalın.
quote:
Orjinalden alıntı: Vavra22
aynen bunun üstüne adam tanımam bu cuma final maçı var foxta gece mutlaka izleyin
Halen Gürkan Özkan diyorum..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme