Bildirim
En sevdiğiniz java oyunları
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
elmas avcısı-space impact-snake 3 -
en son turkcell den bı oyun ındırdım ucretı ıcın oyundan fazla depındım bılmıyodum 50 kont oldugunu -
Up -
Arkadaşlar nokia tabanlı telefonlar için bedava java oyunu indirebileceğimiz wap sitelerini burada paylaşırsanız herkes faydalanmış olur. Ben böyle bir site bilmiyorum nokia nın kendi sitesinde zaten yüklü olan oyun ve uygulamalar var. bi de bikaç demo oyun koymuş 1-2 kere oynuyosunuz sonra girmiyo oyuna. -
"www.tagtag.com" da arama yap, yuzlerce oyun bulabilirsin ama maalesef cogu dandik oyunlar... -
Arkadaşlar işte bomba.Oyun sevenler ve bu oyunları telefonuna yüklemek isteyenler burdan faydalanabilirler.Yaklaşık 200 küsür oyun, eğer telefonunuz JAVA destekli ise mutlaka çalışıcaktır.Wap üzerinden bağlanıp alamıyorsanız bilgisayar ile .JAD ve .JAR dosyalarını indirip telefona kablo ile atabilirsiniz.Kolay gelsin.
Web sayfası :www.kalo.host.sk
Wap sayfası :http://kalo.host.sk/wap -
Vimpir cok saol, ama oyunlarin bir cogu 3510 icin ve calistirinca üstte kösede minnacik calisiyorlar, 7210 icin de bir site yazarsan, cok minnettar oluruz.. -
onu bilmiyorum ama uyar diye düşünmüştüm tüh beee .... -
baba 3510i icin manYAK saol -
www.handango.com adresinde de çeşitli program ve oyunlar mevcut ama bunlar paralı yolunu biliyorsanız alırsınız.Sevgilerle.... -
bende 7210 culara
http://groups.yahoo.com/group/Nokia7210sTUFF/files/
adresini önereceğim, bu bir group ve dogal olarak yahoo ID gerekiyor, bir cok dosya bulabilirsiniz.. -
dostum bu oyunları ben turkcell ile indireceğim çok fazla yazmaz dimi?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X