Cooler Master centurion 5BS marka kasa aldim, bu aletin power'i maalesef cok sesli, buna bir power ayarlamak istiyorum, icindeki 380W ancak sesten dolayi kullanma taraftari degilim, bu durumda gene 300W in ustunde en sessiz ve en uygun fiyatli urun hangisi var alabilecegim?...
ama pahalı olabilir kabul. amam son kuruşua kadar hakkeder
en sessiz gerçekten sessiz bende bir power arıyorum imzamdaki power biraz sesli ...
tagan sessizlik konusunda gerçekten çok başarılı...
ben 380W TAGAN kullanıyorum...
ilk zamanlar çalışmadığını zannediyordum fanının... /geceyarısı 4 te bile)
elimi arkasına koyunca anlıyordum çalıştığını... bide kulaamı yapıştırırsam PSU ya tamam diyodum galiibaa ses çıkarıyo...
ciddiyim...
gerçi şimdi tozlanma yüzünden biraz ses çıkarıyo amam ben onun gençliini de bilitim
Şu TAGAN'ın ismini, cismini, modelini, fiyatını yazar mısın?
slm arkadaşım, en sessizini istiyorsan paraya kıyıp enermax liberty serisi yada silverstone'nin yeni modellerinden alacaksın!!! (tagan da olabilir ama ben öncelikle silverstone tavsiye ederim) http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=88787&productid=bd700449 benim tavsiyem bu ama illahide ucuz ve sessiz dersen ucuzların en sessizi çalışmayanıdır
ilk mesajda bitane yazdım... (EKSEN bilgisayar online fiyat listesi)
ama benim kullandığım TAGAN 380W... piyasada war mı haala bilemiyorum....
ilk önce tşk ederim arkadaş. fakat imzamdaki power 1400rpm dönüyor ses olarak az fakat beni rahatsız ediyor yani sonuçta fanın dönmesini duyuyorum önemli olan duymuyacağım bir ses ve uzun süreli çalışmalarda dahi ses yapmaması ...
walla bendekine göre konuşayım ben (TAGAN 380W)
çift fan war ve ikinci fan %60 yük sonrası devreye giriyoır..... gerçi çiftte tek de sessiz bir PSU TAGANLAR...osebeple gayet sessiz....
ama dediğim gibi yeni modellerde de çift fan war mı bilemem
ilk önce tşk ederim arkadaş. fakat imzamdaki power 1400rpm dönüyor ses olarak az fakat beni rahatsız ediyor yani sonuçta fanın dönmesini duyuyorum önemli olan duymuyacağım bir ses ve uzun süreli çalışmalarda dahi ses yapmaması ...
arkadaşım zaten TT'nin PSUları iyi değil sadece adı var. sessizlik bakımından üstte tavsiye ettiğim ENERMAXın liberty serisi baya sessiz. silverstone ise onun kadar sessizdir
Kesinlikle imzamdaki PSU ortalama bi PC için rahatlıkla yetiyor ses yok denecek kadar az 12cm fan var devir düşük Soğutma konusunda pek olumlu değilim PSU 38-40derece civarı
dostum bende pegasus psu wardı 380w altında 12cm'Lık fan wardı onu sattım gittim senin aldıın psu'dan aldım..gürültüsünü bende çekemedim,kafam şişiyordu artık..pegasus'u arar olmuştum hem sessizlik hemde değerleri bakımından..kendime şimdi enermax 400w liberty sli aldım çok memnunum wala anlatamam..kabloları falan çıkıyor psu'dan istediin kadar kablo takıyorsun kablo karışıklığı die bişi yok..ama fiyat 155YTL kocpadan aldım en uygun orası weriyor diğer yerlerden 165YTL'den aşağı alamazsın..ucuz olsun diosan forum'Un 2.el kısmından 12cm fanlı pegasus ara
bende de tagan 2 force 580 watt var çift fanlı süper sessiz ama pahalı işte taganda bu tıkla
yada enermaz lıberty serisi
Evet oyle oldu pegasus marka eski powersupply 'imi geri taktim :) cooler master'in icinden cikan alet le soyle bir elle tartinca coolermaster baya agir basti agirlik bakimindan ancak sesi gercekten rahatsiz edici boyutta, sansimiza kasa guzel power sesli cikti, benim eski sistemi kaldiriyordu, muhakkak belki daha guvensizdir ancak ses onemli, o yuzden pegasus, fazla masraf yapamadigimdanda mecburda kaldim pegasus icin.. neyse sonuc olarak simdi hersey yolunda..
Bilgisayari actigimda islemci sicakligi dusuk yani 38 derece 40 derece filan ve islemci fan'i donus hizi 2000 rpm, sicaklik arttikca ornegin 50 ye gelince islemci fan'i 1500 rpm civarina dusuyor dahada sessizlesiyor :) bu celiski garip degilmi? belki mantikli bir aciklamasi vardir sormak istedim.
Zalman 460 PS ZM460-APS bugün aldım iyidir umarım :) daha takmadım çünkü:) pazar günü takarım ;)
TAGAN ANTEK ENERMAX 3ÜNDEN BİRİ
quote:
Orjinalden alıntı: KKM
tagan sessizlik konusunda gerçekten çok başarılı...
ben 380W TAGAN kullanıyorum...
ilk zamanlar çalışmadığını zannediyordum fanının... /geceyarısı 4 te bile)
elimi arkasına koyunca anlıyordum çalıştığını... bide kulaamı yapıştırırsam PSU ya tamam diyodum galiibaa ses çıkarıyo...
ciddiyim...
gerçi şimdi tozlanma yüzünden biraz ses çıkarıyo amam ben onun gençliini de bilitim
bende arkadaşa katılıyorum.Bu işte tagan baya ustalaşmış.Çok başarılı ürünler çıkarıyor.TAGAN SP_400P1B ATX 1.3 standardı ile uyumlu PS/2 PSU 2× sıcaklık kontrollü, eş hızlı 80 mm fan. (1x ön, 1× arka) sayesinde PSU'yu sessiz bir biçimde soğutur. 2× ekran kartı konnektörü (1× 4-pin + 1× 6-pin - PCI Express) fiyatı da 46$+kdv