Şimdi Ara

En sessiz SABİT DİSK ?! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
8.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o kapi dısına takilan hdd'den baya bi ses geliyo demekki bukadar kasadan uzak tutulduguna göre
  • bilgisayarım 2 yılı aşkın süredir 7/24 açık ve 2 adet hdd var devamlı dl da ve bir ses duymadım
  • bende coolermaster silent 120mm ledli kasa fani var onunla birlikte thermaltake big typh120vx en dusuk devirdeki halinin gurultusu birlesince sinirlerim gerilmeye basliyor. intel stok fanini ozledim..
  • Kesin cözüm

En sessiz SABİT DİSK ?!
  • quote:

Orjinalden alıntı: K.MARX

Kesin cözüm

En sessiz SABİT DİSK ?!

• quote:

Orjinalden alıntı: ylpc

quote:

Kesin cözüm

En sessiz SABİT DİSK ?!

• @K.MARX

Harikasin, imkanim olsa düsünmeden yapicam böyle bişey sifir desibel için
  • Kasa yansa haberi olmayacak, ben kasamdan ayrılamam
  • SAmsungu iyi monte edersen ses sorunu olmuyor. Bende 2 tane var.
  • quote:

Kesin cözüm

En sessiz SABİT DİSK ?!

"AZİMLE ....... DUVARI DELERMİŞ."

HARBİDENDE ERİNMEMİŞ DUVARI DELMİŞ YAWWWW.

• HDD SESİNDEN BENDE MADURUM. BEN ASKIYA ALARAK UĞULTUDAN KURTULDUM AMA KAFA SESİNİ KESMEK İÇİN GALİBA BİRAZ DAHA AZMETMEM GEREKİCEK

En sessiz SABİT DİSK ?!
  • Lastik Mod FTW !
     En sessiz SABİT DİSK ?!
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.MARX

Kesin cözüm

En sessiz SABİT DİSK ?!

• montaj yaparken küçük lastikler kullanarak gayet sessiz bi sistem elde etmek mümkün. duvarları delmeye gerek yok yauw.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.MARX

Kesin cözüm

En sessiz SABİT DİSK ?!

onedir birader ya hiç mi üşenmedin :D hem çok ısındımı elinin altında oluccak fönün soğuk tarafını açıcan 2 dk tutucan buzzz :D

( fönüm hep elimin altında olur profesional fön canavar gibi ama biraz ses sorunu oluyo :D:D:D:D:D:D

• :D:D:D:D
  • vallahi çözümler çok güzel :) ama ben WD blue serisi disk aldım hem hızlı hemde sessiz hatta okadar ki ilk gün sabah pc çalışmıyor diye kapatmaya kalktım sonra bir baktım hem güç hemde hdd ışıkları yanıyor.
  • ben çok daha farklı bir yolla pc mi aşırı sesiz kullanıyorum, 200gb 2.5 7200rpm wd hdd (sistem ve oyun) ve 500gb 2.5 5400rpm(arşiv( hdd kullanıyorum bilgisayarımdan çok memnunum, performans biraz düşse de pc sessiz oluyor.böyle birşey yapacaksan 2.5lik hddler daha hassas olduğu için bilgisayarını ups ile çalıştırmanı tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biri89 -- 3 Eylül 2009; 5:25:35 >
  • Ben de harddiskin iki yanına şerit şeklinde sünger yapıştırdım ve kendi yuvasına vidalarla değil de bu süngerlerle sıkıştırdım.Sünger dediğim şey ise anakart, ekran kartı kutularından çıkan o ince siyah sünger.Şu an ses sıfır.Bence deneyin.
    Lastikle falan harddiski askıda tutmaya gerek yok bence.Ama küçük de olsa harddisk soğutma için bir fan şart.
  • Sessiz HD kullanmak isteyenlere WD Green serisini tavsiye ederim.Sistemimde 2 adet 500 Gb'lık var ve gerçekten çok sessiz çalışıyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.