Şimdi Ara

En sacma konu diyeceksiniz ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar benin hedef konusunda bir kararligim yok yani idealist degilim parasi olsunda her isi yaparim gibisinden Ama farkli hobilerim var elektronik ve makine araclarindan cok hoslaniyorum ornegin roket yapimi cok ilgimi cekiyor Roketsan gibi yerlerde calismak icin itulu ariyorlar sanirim yildiz teknik makine den ciksaniz boyle yerlerde calisabilirmisiniz yoksa hepsi hayalmi EN az 1 sene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mezuna kalıp tıp icinmi calisayim ?

• senin ilacın makine
    3 idiot filmini izle derim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoblinSatack

Evet arkadaslar benin hedef konusunda bir kararligim yok yani idealist degilim parasi olsunda her isi yaparim gibisinden Ama farkli hobilerim var elektronik ve makine araclarindan cok hoslaniyorum ornegin roket yapimi cok ilgimi cekiyor Roketsan gibi yerlerde calismak icin itulu ariyorlar sanirim yildiz teknik makine den ciksaniz boyle yerlerde calisabilirmisiniz yoksa hepsi hayalmi EN az 1 sene

kardesım bende senınle aynı durumdayım su meslek bana gore dıyemıyorum hep degısıyor o ankı kafama gore bundan dolayıda hep kayıp ettıgımı dusunuyorum.....rotasız gemı

• quote:

Orijinalden alıntı: cCc.KaaN.cCc44

quote:

Evet arkadaslar benin hedef konusunda bir kararligim yok yani idealist degilim parasi olsunda her isi yaparim gibisinden Ama farkli hobilerim var elektronik ve makine araclarindan cok hoslaniyorum ornegin roket yapimi cok ilgimi cekiyor Roketsan gibi yerlerde calismak icin itulu ariyorlar sanirim yildiz teknik makine den ciksaniz boyle yerlerde calisabilirmisiniz yoksa hepsi hayalmi EN az 1 sene

kardesım bende senınle aynı durumdayım su meslek bana gore dıyemıyorum hep degısıyor o ankı kafama gore bundan dolayıda hep kayıp ettıgımı dusunuyorum.....rotasız gemı

Benim adimda kaan

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cCc.KaaN.cCc44

quote:

Benim adimda kaan

benım kı alperen kaan kardesımın ısmı ccc ıle cok ıyı duruyor...ayrırca bu konu sacma deıl bence cok onemlı bır konu

• en saçma konu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Neden bu kadar ucuz?
    5 ay önce açıldı
    Bu Kadar Troll Yeter
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.