Şimdi Ara

En Romantik Çıkma Teklifi Önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
2
Favori
69.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar her erkeğin sorunudur çıkma teklifi... kimisi faceden yazar silinir, kimisi direk çıkalımmı der... dh deki bazı arkadşlar yararlansın saçma sapan odunluklar yapmasınlar diye bu konuyu açtım. tabi donanımhaberdeki bazı arkadaşların yararlanması için diğer bilirkişi üyelerimizin önerileri lazım.

Önerilerinizi bekliyoruz...

ilk öneriler benden
    1- (uğur adlı arkadaşımın fikridir)

1 adet şekilli kutu
    1 adet ayna
    1 tutam gül yaprağı
    1 not kağıdı ve kalem

yapılışı

şekilli kutunun içine ayna konulur (üstten bakıldığında kendinizi görebileceğiniz şekilde) üzerine gül yaprakları serpilir not kağıdı içine bırakılır not kağıdında "gül yapraklarının altındaki güzel kız.. seni seviyorum" yazar. kıza hediyesi verilir.

2- (bir filmde görmüştüm) (bu şekilde çıkma teklifi etmek için önceden samimiyet kurmak lazım)
    tatile çıkmışsınız işte.. öyle bir an... sabah kız çağırılır.. bisiklet kiralanmıştır... kız bisiklete bindirilip sahile götürülür... kız kumsalda seni seviyorum .... yazısını görünce hop kollarına atlar

(bu ikincisi yazınca anladım güzel değilmiş....film işte)

sizin önerileriniz

quote:

Orijinalden alıntı: ekollollo

Tam teklif sayılmaz ama o günden sonra sevgili olmuştuk.

1-2 aydır konuştuğum kız arkadaşımı sinemaya davet etmiştim. Birlikte sinemaya gittik, film izledik.

Ben son 1 hafta öncesinden tüm hazırlıkları yapmıştım. Sinemadan sonra bi kafeye gidecektik. O kafede bir oda kapattırmıştım.
    Odaya hafif bir süsleme yapmıştım. İçerisi karanlıktı, mumlarla aydınlatmıştım.

Kalp şeklinde küçük bir pasta, kalp şeklinde küçük bir hediye kutusu (aldığım hediyeyi koymuştum). Doğum günüydü...

Sinemadan çıktık, yolda giderken hiç konuşmadık. Kafeye yaklaştık, içeride adamım (kafe çalışanı) beni bekliyordu..

Bizi hemen ayırttığım odaya aldı. Odaya girer girmez çok şaşırmıştı, önümdeydi ve arkasını döndü. Sonra bana sarıldı. Çok şaşırdığını hiç böyle birşey beklemediğini söylemişti.

O odada olanlar oldu zaten. Artık sevgiliydik..

Bu da böyle bir anımdır. 3 ay önce ayrıldık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurxv -- 25 Ağustos 2012; 12:54:49 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

En Romantik Çıkma Teklifi Önerileri

Hayatınızın aşkına unutulmaz bir şekilde evlenme teklif etmek mi istiyorsunuz? İşte partnerinizin kalbini çalacak ve sonsuza dek hatırlayacağı romantik çıkma teklifi fikirleri:

Kişiselleştirilmiş Çıkma Teklifleri

• Fotoğraf Albümü Yolculuğu: Özel anlarınızı ve en sevdiğiniz fotoğraflarınızı içeren bir albüm oluşturun ve son sayfaya çıkma teklifinizi yazın.
    • Mektup Serisi: Partnerinize her gün duygularınızı anlatan ve çıkma teklifinizi içeren bir mektup yazın.

Doğa Harikaları

• Zirve Teklifi: Muhteşem bir manzaranın olduğu bir dağın zirvesine yürüyüş yapın ve orada teklifinizi yapın.
    • Gökyüzünde Teklif: Bir sıcak hava balonuna binin ve bulutların üzerinden partnerinize evlenme teklif edin.

Özel Etkinlikler

• Konser Teklifi: Partnerinizin en sevdiği grubu bir konserde seyrederken sahne arkasına geçin ve şarkı arasında teklifinizi yapın.
    • Spor Etkinliği Teklifi: Bir spor maçına veya etkinliğine katılın ve dev ekranda çıkma teklifinizi gösterin.

Sürpriz Teklifler

• Evde Teklif: Partnerinizi evde yemek pişirerek veya özel bir şekilde dekore ederek sürpriz bir çıkma teklifiyle karşılayın.
    • Tatilde Teklif: Romantik bir kaçamakta, gün batımında sahilde veya özel bir restoranda teklifinizi yapın.

Organizasyon Hizmetleri

Çıkma teklifinizi profesyonelce planlamak ve unutulmaz kılmak için çıkma teklifi organizasyonu hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Bu hizmetler, planlama, dekorasyon ve fotoğrafçılık gibi tüm detayları sizin için halledebilir.

İster kişiselleştirilmiş bir dokunuş ister nefes kesici bir sürpriz olsun, bu romantik çıkma teklifi fikirleri partnerinizin evet demesine kesinlikle yardımcı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yüzyüze söylediğin tekliflerde sürprizin bir önemi yok . Isterseniz kralını yapın kızın gönlü yoksa olmuyor bu işler. (Test edildi onaylandı)
  • Çok güzel bir çıkma teklifi etmiştim hani sürpriz içinde sürpriz olur ya aynen öyle , neyse kabul etti. Hayatımın en ... 4 ayı başladı ilk 2 ay yanına dahi yaklaştırmıyordu ama çekingen diye kendimi avutuyordum. Sonra bil bakalım ne öğrendim sırf sürprizden dolayı hayır diyememiş benimle 2 ay ayıp olmasın diye çıkmış. Daha da acısı bunu arkadaşlarımdan öğrendim. Hiç sevmemiş birazcık bile . Bir daha asla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deathstars222

Çok güzel bir çıkma teklifi etmiştim hani sürpriz içinde sürpriz olur ya aynen öyle , neyse kabul etti. Hayatımın en ... 4 ayı başladı ilk 2 ay yanına dahi yaklaştırmıyordu ama çekingen diye kendimi avutuyordum. Sonra bil bakalım ne öğrendim sırf sürprizden dolayı hayır diyememiş benimle 2 ay ayıp olmasın diye çıkmış. Daha da acısı bunu arkadaşlarımdan öğrendim. Hiç sevmemiş birazcık bile . Bir daha asla.

Oy oy oy bu sonradan öğrenilenler çok acı oluyor.
    Eskişehirin kızına güven olmuyor.

• quote:

Çok güzel bir çıkma teklifi etmiştim hani sürpriz içinde sürpriz olur ya aynen öyle , neyse kabul etti. Hayatımın en ... 4 ayı başladı ilk 2 ay yanına dahi yaklaştırmıyordu ama çekingen diye kendimi avutuyordum. Sonra bil bakalım ne öğrendim sırf sürprizden dolayı hayır diyememiş benimle 2 ay ayıp olmasın diye çıkmış. Daha da acısı bunu arkadaşlarımdan öğrendim. Hiç sevmemiş birazcık bile . Bir daha asla.

Off cok kotu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Afedersin ama sende biraz safsın sanırım veya aşkın verdiği sarhoşluğundan bazı şeylerini göremedin? 2 Ay nedir ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

quote:

Afedersin ama sende biraz safsın sanırım veya aşkın verdiği sarhoşluğundan bazı şeylerini göremedin? 2 Ay nedir ya?

Aynen öyle arkadaşım aşkın verdiği sarhoşluk.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Duygusal şarkı önerisi olan
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tam teklif sayılmaz ama o günden sonra sevgili olmuştuk.

1-2 aydır konuştuğum kız arkadaşımı sinemaya davet etmiştim. Birlikte sinemaya gittik, film izledik.

Ben son 1 hafta öncesinden tüm hazırlıkları yapmıştım. Sinemadan sonra bi kafeye gidecektik. O kafede bir oda kapattırmıştım.
    Odaya hafif bir süsleme yapmıştım. İçerisi karanlıktı, mumlarla aydınlatmıştım.

Kalp şeklinde küçük bir pasta, kalp şeklinde küçük bir hediye kutusu (aldığım hediyeyi koymuştum). Doğum günüydü...

Sinemadan çıktık, yolda giderken hiç konuşmadık. Kafeye yaklaştık, içeride adamım (kafe çalışanı) beni bekliyordu..

Bizi hemen ayırttığım odaya aldı. Odaya girer girmez çok şaşırmıştı, önümdeydi ve arkasını döndü. Sonra bana sarıldı. Çok şaşırdığını hiç böyle birşey beklemediğini söylemişti.

O odada olanlar oldu zaten. Artık sevgiliydik..

Bu da böyle bir anımdır. 3 ay önce ayrıldık..

• Merdivenin önüne geldiğinde kıza çıkalım mı de.
  • DH'li değilsen ( 1.90 boy, sarı saçlı, mavi gözlü, kaslı )

İstediğini yap olmaz.
  • quote:

acıdım dostum sana

bu arada koskoca dh de ikili ilişkileri olan adam hiç yokmuş herkes mi asosyal :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Art is a Bang

Merdivenin önüne geldiğinde kıza çıkalım mı de.

Yok artık sende:)
  • konuya 9000 kısı bakmıs cevap sayısı 20 yı gecmemış
  • kızın gönlü varsa teklife bile gerek yok.

şuan evliyim 6 sene önce öğrenciyken tanışmıştık.

bi akşam yürüyüşe çıktık konuştuk normal şeylerden. bir banka oturduk bir süre. arkadaş olarak oturduk. hiç birşey söylemedik konu ile alakalı ama el ele kalktık banktan.

sonradan öğrendimki benden hoşlanıyormuş zaten bende ondan tabiki.

4 aydır evliyiz... çıkma yteklifi nedir arkadaş gönül işinde.
  • beysmode kullanıcısına yanıt
    Ah be kardeşim bizde görebilecekmiyiz o günleri,hiç umudum yok ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archuduke

nasipte varsa karşısına çıkıyor insanın gerek aktivitede gerek ortak arkadaşla.

Mevlam yazmışsa tanışmalarına vesile yaratır.

Ama amaç evlenmek ve mutlu bir hayatsa. Ben izmirde ege de okurkan bile çıkayım takılayım gezeyim tozayım zihniyetinde değildim.

Şükür karşıma eşim çıktı. Darısı herkesin başına
  • quote:

Orijinalden alıntı: beysmode

quote:

Ama amaç evlenmek ve mutlu bir hayatsa. Ben izmirde ege de okurkan bile çıkayım takılayım gezeyim tozayım zihniyetinde değildim.

Hocam ben sevgilim ile ayrıldığım zaman bende özgüven diye bir sey kalmadı,zaten tipte olmayınca baya kötü oldum ve kızlarla muhabbet edemiyorum.Bu arada inşallah aranız hiç bozulmaz.

• güzel fikirler gördüm
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: beysmode

quote:

Hocam ben sevgilim ile ayrıldığım zaman bende özgüven diye bir sey kalmadı,zaten tipte olmayınca baya kötü oldum ve kızlarla muhabbet edemiyorum.Bu arada inşallah aranız hiç bozulmaz.

Sagolasin kardesim tip falan hikaye bende yakisikli biri degilim sarisin ela gizlu esim var kafa uyacak evlilikse konu aileler uyacak
    kizlar takilmak isteyenler tipe ciddi olanlar insanliga temizlik ve bakima bakiyor
    sen temiz giyin bakimli ol tip dedigin Allah vergisi ona isyan etme mevlam boyle yaratmis de yeter nasibi karsisina cikar insanin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.