Şimdi Ara

En rahatsız edici filmler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
10
Favori
5.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pink flamingos(1972)(hayatımda izlediğim en iğrenç film)
    Sodom'un 120 günü(1975)
    Cannibal Holocaust (1980)
    Funny Games(1997)
    The Human Centipede (2009) 2.filmi bir o kadar iğrenç ve rahatsız edicidir.
    A Serbian Film (2010)sadece izleyin neden yazdığıma hak vereceksiniz.
    Grotesque (2009)bu film aşırıdır doğrama biçme piskopatlığın son noktası ve oldukça gerçekçidir.
    Martyrs (2008)
    clockwork orange(1971)
    Hostel serisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANTİ BUG -- 25 Ekim 2015; 8:02:11 >

• bitane nazi doktorunun 3 insani birbirine monte edip kirayak yaptigi bi film vardi kusmustum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.C. Vatandaşı

bitane nazi doktorunun 3 insani birbirine monte edip kirayak yaptigi bi film vardi kusmustum...

Human centipede o filmin adı 2. filminide izlemeni öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

quote:

Orijinalden alıntı: T.C. Vatandaşı

bitane nazi doktorunun 3 insani birbirine monte edip kirayak yaptigi bi film vardi kusmustum...

Human centipede o filmin adı 2. filminide izlemeni öneririm.

Ha izle geber diyon yani yok aga bunyem kaldirmaz...

• T.C. Vatandaşı kullanıcısına yanıt
    Resimlere bakmam bile tiksinmeme yetti arkadaş o ne öyle

• pink flamingosun fragmanı bile iğrençti izlemedim ama human centipede 1, cannibal holocaust, a serbian film bu tarzın sağlam filmleridir, tabi herkesin kaldırabileceği filmlerde değil bunlar. Human centipede 2 ise manyaklık sınırlarını hayli zorlamış izledim ama ilk film çok daha güzeldi. Serinin 3. filmi çıkacaktı ama ertelendi galiba. Sodomun 120 günü tek kelimeyle iğrençti, grotesque izlemeyi düşünmediğim bir film, çünkü filmin konusu bile yok sadece kesip biçme var. Aslında rahatsız edicilik demek illaki sapıklık ya da kesip biçme anlamına gelmiyor. Bunların hiçbiri olmadan da film seyredilmesi kolay olmayabiliyor. Örneğin, KEVİN HAKKINDA KONUŞMALIYIZ filmi tek kelimeyle mükemmeldir aynı zamanda da oldukca rahatsız edicidir.
  • High tansion kadar rahatsız edici bir film görmedim. Hâlâ daha son sahneyi düşünüyorum. Izleyeli 4 sene falan olmuştur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ölülerle ilişkiye girip şeylerini kesip yiyen flim vardı zamnında forumda izlemyin die paylaşmışdım o flim kadar rahatsız flim yokdur flim başında bile gerçek olarak yapılmışdır yazıyordu düşünün
  • Konu bile rahatsız etti
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

ölülerle ilişkiye girip şeylerini kesip yiyen flim vardı zamnında forumda izlemyin die paylaşmışdım o flim kadar rahatsız flim yokdur flim başında bile gerçek olarak yapılmışdır yazıyordu düşünün

Oo bende bir hareketlenme oldu diyememedim. O nasil bir senaryo lan

• Başta verilen filmlerin resimlerine baktım yetti bana.

• kesinlikle yok böyle bir film

Edit:Diğer filmleri merak edip araştırdım,oldboy bunların yanında komedi filmi kalır. 120 days of sodom ve cannibal holocaust filmlerini ne diye çekmişler anlamış değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Türkolog_ -- 18 Eylül 2013; 23:28:24 >
  • A serbian için çok iğrenç yorumlar aldım. Hemen izleyeyim
  • Bu listeden cannibal holocoust u izledim bir tek tüm seriyi. Onun dşından bunlardan en iğrenci böyle insan üstünde etkisi kalan hangisi beyler onu bi söyleyin hele
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bos İnsan

Bu listeden cannibal holocoust u izledim bir tek tüm seriyi. Onun dşından bunlardan en iğrenci böyle insan üstünde etkisi kalan hangisi beyler onu bi söyleyin hele

pink flamingos'u izle ama bundaki iğrençlik kesme biçme değil haberin olsun.
  • quote:

Bu listeden cannibal holocoust u izledim bir tek tüm seriyi. Onun dşından bunlardan en iğrenci böyle insan üstünde etkisi kalan hangisi beyler onu bi söyleyin hele

NEKROMANTİK(1987) denen bir film vardı, izlemeye başlayıp 5 dakika sonra kapatmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadsnow32

quote:

NEKROMANTİK(1987) denen bir film vardı, izlemeye başlayıp 5 dakika sonra kapatmıştım

Bakalım The serbianı yeni bitirdim. Fena değildi.

• Grotesque izledim şimdi kısa zaten 1 saat civarı bir şey. Et ve kan sevenler için güzel diyebilirim, ama sonu neydi öyle ya gülmekten altıma kaçıracaktım
  • favorim izlemediyseniz tavsiye ederim...

HOSTEl I

HOSTEL II

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_06tr -- 19 Eylül 2013; 15:44:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga_06tr

favorim izlemediyseniz tavsiye ederim...

HOSTEl I

HOSTEL II

Hostel 3 ü de izle

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.