Şimdi Ara

EN ÖSYM TARZI/BEĞENDİĞİNİZ AYT MATEMATİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
5
Favori
1.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu seriyi diğer dersler için de yapıyorum mezun/12 ler için güzel bir şey olur bence
    Yazarken zorluğunu size göre 10 üzerinden derecelenrirseniz daha iyi olur diye düşünüyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• UP

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3d 345 apotemi baska bilmiyorum

• Soru Bankalarında ÖSYM tarzını çok aramamak lazım özellikle ayt için konuyu öğretmesi yeterli ve bana göre bunu en iyi yapan karekök ve 345. Endemik çok çözmedim ama derece yapanlar iyi diyor yapamadığın sorularda bu ösymde çıkmaz çözmeyim deyip atlama sakın

Ha Deneme anlamında 345 Ayt denemelerinin sınava çok benzediğini düşünüyorum birçok sorunun benzerini gördüğümü hissettim hatta geometrisi daha kaliteliydi

Son olarak forumda derece yapan kişiler tarafından defalarca kaynak tavsiyesi açıldı gidip onları okumanı tavsiye ederim artık bu tarz konular azalmalı bence arama kısmına şu isimleri aratabilirsin

umitcanevleksiz
    thekillingroad
    phosphophyllite
    vedddd
    Bunlar benim bildiklerim yeterli olur zaten sana fazlasiyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5CA6AEEDC -- 9 Ağustos 2020; 22:40:43 >
  • Teşekkürler hocam yorumunuz için

Hocam akıl akıldan üstündür anlayışıyla konuyu açtım biri çıkar der bu yayın yeni kimse bilmiyo ama falan böyle şeyler olabilir.bide forumda dolu boş başlık var biraz ders hakkında boş konu açalım :)

• Yok hocam o nasıl laf boş konu değilde çok değişik kaynaklar aramaya gerek yok herkes bunları çözüyor zaten aşagı yukarı önemli olan iyi çözmek bilindikleri hallet ararsın yenisini zaten 4-5 bilindik kaynak çözünce iyi seviyeye gelirsin.

• hedef2021 kullanıcısına yanıt
    uff tyler, the creator.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam ayt matemaitkte kaynak ayırma çok fazla bulduğunu çöz ama zorluk sıralaması yaparsan daha kolay ilerlersin direk zordan başlarsan moralini bozabilir biraz
    Cozdugunuz kaynakları yazın dememiş .ddd
    Apotemi baya ÖSYM tarzı evet hocam .d

• Gayet ösym tarzı kardesım.

Aynen hocam ayt branş denemelerini inceleyin ardından 2020 aytyi açın farkı görün , apotemi kötü kaynaktır demiyorum ÖSYM tarzı olmadigini söylüyorum apotemi çok uç bi yayın

• Karekök

• Ben TYT Mat icin söylemiştim ayt kaynaklarına hiç bakmadım. TYT de kullanılabilir bi kaynak bence

• Hocam ben cok yanlış gelmisim başlığı tyt diye okudum. seni de boşuna gerdim k.b

Tyt için ayni sekilde problemlerinize göz atmanız yeterli , ben niye bunları söylüyorum çünkü hepsini cozdum hocam ben nickinizden anlaşılacağı üzere daha yolun başınızdssiniz başarılar

• Apoteminim soru tipi ösym ye yakın ama zor. Acil soru tipi yakın değil ama sb si güzel. 345 acil kadar radikal değil ama bazen saçmaladığı oluyor. 3d sınav yeni nesil gelirse patlamamak için çözülebilir. Bilgi sarmal direk çıkmış sorular.

• Bu yıl için net ÜçDörtBeş ayt denemesi. Bildiğin sınavın kopyasiydi. Son virüs yüzünden çıkarttıkları denemede sadece geometri biraz daha kolay olsa bildiğin 2020 ayt. Gelen sorular zaten genel olarak kalıp sorulardı.

• karekök ve endemik çözdüm sadece. bi arkadaş 345 ve apoteminin çözemediği sorularını da atardı ara ara. onların soru tarzını da az buçuk biliyorum yani.

bence içlerinde en kalitelisi ve ösym tarzına yakın olanı endemik.

bu 4 yayını değerlendirerek söylüyorum. diğer yayınları bilmediğimden yorum yapamıyorum.
  • Apotemi acil

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.