Bildirim
En nefret ettiğim kız türü..

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Böylelerine bayan demeden ağız burun gireceksin. -
Gece geç saatte zorla götürüldükleri emniyetten çıkarken çok rahatlamış gözüküyorlardı :D Ne yapmışsa komiser yumuşatmışlar bunları sinirlerinden eser kalmamış :D -
videonun sonunda çok güldüm
gecenin bi saatinde polise hastaneye gidicem beni bırakın diyolar -
trafik mahkemesi mi var la? -
5 dakikamı bu mallara ayıramam. -
Lan sinir kat sayım arttı izleyince vurucaksın bunları varya -
quote:
Orijinalden alıntı: 'Boyz N Da Hood
5 dakikamı bu mallara ayıramam.
Aynen nedir konu? Biri özet geçsin. Seslerine bile tahammül edemiyorum bu salakların. -
Yeter be diye diye soktu adam içeri
Helal olsun dayı. -
polisler de bakıyorlar öyle tutacaksın kolundan arabadan indirip vuracan kelepçeyi bu kadar basit polis bunları tepesine çıkarttıkça şımarıyorlar. . .
polis nasıl olurmuş buyrun;
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3lKwkn6JT74
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Creav -- 28 Eylül 2012; 15:27:37 > -
Lan altındaki arabanın rengi pembe tabi dikkat çekecek, birde diyor ki tacize uğruyorum lan salak evini 7/24 canlı kamera ile internete açıyorsun, her yerin açık orada göz tacizine uğramıyor musun. -
quote:
Orijinalden alıntı: 'Boyz N Da Hood
5 dakikamı bu mallara ayıramam.
kendimden utandım -
kendilerini güzel sanmaları yok mu, dokunma banaymış. Sanki tecavüz edecek polis estetik doktoruna gidiyorlardır mutlaka, oralarını buralarını düzeltmek için.
-
7/24 hastaneye gidiyorlar , 2side sıyrık neyse ehliyetlerine el koymuşlar -
İkisininde ne halt olduğunu tüm Türkiye biliyor zaten. Bir şey söylemeye gerek yok.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X