Şimdi Ara

En nefret edilen karakter (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
1
Favori
10.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Obsession

Inoue,Sakura,Danzo,Orochimaru.

Orochimaru? Neden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow Jaggerjack

quote:

Orochimaru? Neden?

Ya çok zeki,takdir ediyorum fakat konuşmasına kıl oluyorum.Çok tuhaf sesi var uyuz oluyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Orochimaru? Neden?

Ya çok zeki,takdir ediyorum fakat konuşmasına kıl oluyorum.Çok tuhaf sesi var uyuz oluyorum.

Uyuz olman onun gücünü eksiltmez
    Haklısın biraz ürkütücü sesi var sanki ama yaptığı vicdansızlıklar orochimaru'ya hayranlık duyma sebebimdir

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orochimaru? Neden?

Uyuz olman onun gücünü eksiltmez
    Haklısın biraz ürkütücü sesi var sanki ama yaptığı vicdansızlıklar orochimaru'ya hayranlık duyma sebebimdir

Ha bi de yaptığı vicdansızlıklar var,milleti deney faresi diye çağırması var.Her şeyiyle uyuz bi karakter.

Bizde Ateşin İradesi var.Kralına gider.

• fictional karaktere nefret duymuyorum.
  • Senju Tobirama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uchiha Madara.

Senju Tobirama

Nick-mesaj uyumu
  • Katekyo hitman reborn - byakuran

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haruno sakura

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes de sakura dan nefret ediyor gibi
  • Sarutobi yazanı da gördüm ya ne diyeyim pamuk şeker gibi dede adamcağız

1. SAKURA
    2.Kizaru (en az sakura kadar)
    3. Yagami Light
    4.Akainu (aksi bakkallara benziyo)
    5.Marshall D. Teach
  • Detective Conan
    Mouri Kogoro

En nefret edilen karakter

One Piece
    Usopp

Shingeki no Kyojin
    Levi

• USOPP

• Sasuke.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siyah.

Şaşırdığımdan soruyorum. Sasuke nerede büyük laf etmiş ? İlk büyük sözü abisini öldürmekti ve bunu gerçekleştirdi. Daha sonra köyü yok edeceğini söyledi ve 5 kagenin olduğu yere saldırdı. Hayatta kaldı. Daha sonra da o haliyle Danzo'yu öldürmeyi başarabildiğine göre pekala da köyü yok edebilecek potansiyeli ve gücü var demektir. Büyük laftan kastın, yapamayacağı şeyleri söyleyip boş boş konuşmaksa ben bunu Sasuke'de göremiyorum açıkçası. Ama yok başka birşeyi ima ettiysen anlarım.

Hocam sasuke danzo'yu yine karinin yardımı ile yendi 5 kage olayında ise raikage dağıtacaktı ama gaara engel oldu aynı şekilde mei de öldürecekti zetsu yadıma geldi son olarak oonoki ağzını yüzünü yamultacaktı tobi gelip kurtardı. Sasuke gördüğüm en yönetmen torpilli karakter. Ben de sevmem

• Yondaime Hokage kullanıcısına yanıt
    Ben zaten yardım almadı demedim. Hayatta kaldı dedim. Bir zahmette yardım alsın zaten. Tek başına animede ki en güçlü bir yığın karaktere saldırdı. Mei ile Oonoki de yeterince çakrası kalmamıştı zaten. Raikage olayına ise katılmıyorum. Gaara yardım etmeseydi bence Raikage'nin sonu olacaktı o olay. Zaten sol kolunu almıştı, bu sefer bütün vücudunu alacaktı. Karin olayını hatırlayamadım ama yardım etmiş olabilir tabi. Ama benim demek istediğim bunlar değildi zaten. Sasuke'nin köyü yok edebilecek potansiyeli olduğunu ve bu nedenle de büyük laf etmediğini söylemek istemiştim.
  • quote:

Şaşırdığımdan soruyorum. Sasuke nerede büyük laf etmiş ? İlk büyük sözü abisini öldürmekti ve bunu gerçekleştirdi. Daha sonra köyü yok edeceğini söyledi ve 5 kagenin olduğu yere saldırdı. Hayatta kaldı. Daha sonra da o haliyle Danzo'yu öldürmeyi başarabildiğine göre pekala da köyü yok edebilecek potansiyeli ve gücü var demektir. Büyük laftan kastın, yapamayacağı şeyleri söyleyip boş boş konuşmaksa ben bunu Sasuke'de göremiyorum açıkçası. Ama yok başka birşeyi ima ettiysen anlarım.

hocam olay tartışmaya dönecekse pek açıklama yapma taraftarı değilim ama

- abisini biliyosunuz yenmedi. yendiğini sandı. normal şartlarda abisini yenmesinin imkanı yok.
    - ikincisi killer bee nin kellesini alacaktı. nerede ?
    - konoha yı yok edicem diyor. yapacağına inanıyor musunuz ? ki mangasında bile olay nerelere vardı.
    - bi ara naruto yu yok edecekti. hani nerede. naruto mangada tanrı olma yolunda ilerliyor. finalde de tanrı olup bitirecek. (rikudou sennin anime de tanrı mertebesinde. o dünyada da tanrı bizim düşündüğümüz tanrı kavramından çok farklı. yani seçilmiş birisi ileri de tanrı olabiliyor. şimdi de sıra naruto da.)

ayrıca naruto ya şu saatten sonra itachi nin verdiği karga sayesinde sharingan da ciddi bi zarar veremiyor. yani sharingandan etkilenecek değil.

izanami, izanagi, amaterasuymuş, tiramisuymuş. etkilemiyor yani.

ayrıca bu kadar güven nereden geliyor ? çok çalışması ve azminden mi ? hayır. doğuştan gelen sharingan gözlerinden. daha da güçlü nasıl oldu. abisi sayesinde. sürekli destek çıkıp arkasında durdu.

tamam kin ve nefret besleyebilir ama bazı şeyler açıklanmasına rağmen hala neye kin ve nefret beslediğini o bile bilmiyor.

şu an sasuke ayrı bi platformda. yani Kishimoto bile naruto yu sasuke ile eşleştirmiyor. sasuke yaptığı yanlışlarla üstün yeteneklerini heba ederken, naruto üstün azmiyle gücüne güç katıyor. zaten yeni çıkmış oyunundan da finali az buçuk herkes tahmin ediyor. sasuke sadece kendi aleminde takılıyor hocam.

naruto güneşi temsil edeyor. gittiği yere aydınlık ve mutluluk götürürken
    bazıları da sasuke karanlık gücü temsil ediyor demiş. yanlış. sasuke ise karanlık gücü değil. o ayı temsil ediyor. ayı bilirsiniz. güneşten aldığı ışınları yansıtarak kendisini parlak gösterir. yani bu kadar hırs yapmasının ve güçlenmesinin sebebi asıl en başta da naruto neden bu kadar güçlü diyip hırs yapması. sasuke, narutodan aldığı ışıkla parlıyor yani.

yani manga dünyasında iyi kötü diye bi kavram yoktur. JAPON kültüründe iyi kötü diye bi kavram yoktur özetle. ama genelde TÜRK insanı hep insanları iyi kötü diye ayırıyor. orası da bana mantıklı gelmiyor. JAPON kültürüne göre iyi kötü yoktur. insanın yaptıkları şeyleri önceden bi şeyler tetiklemiştir ve o yüzden bu yolları seçmiştir.
    yanlış bi yol seçmesi onun kötü biri olduğu değil yanlış bi yol seçtiği anlamına gelir. Kishimoto nun da naruto ve sasuke ile güç gösterisi yapacağını sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsanelerölmezunutmayın -- 1 Aralık 2013; 23:37:28 >

• Fazla derine girmişsiniz hocam ama neyse demek istediğinizi anladım ben. Ancak sonu sizin söylediğiniz gibi biter ve Naruto'yu ilahlaştırırsa Kishi, açıkçası soğurum ben o animeden. Tadında bırakılsın, fazla uçmasın öyle Naruto
  • quote:

Ben zaten yardım almadı demedim. Hayatta kaldı dedim. Bir zahmette yardım alsın zaten. Tek başına animede ki en güçlü bir yığın karaktere saldırdı. Mei ile Oonoki de yeterince çakrası kalmamıştı zaten. Raikage olayına ise katılmıyorum. Gaara yardım etmeseydi bence Raikage'nin sonu olacaktı o olay. Zaten sol kolunu almıştı, bu sefer bütün vücudunu alacaktı. Karin olayını hatırlayamadım ama yardım etmiş olabilir tabi. Ama benim demek istediğim bunlar değildi zaten. Sasuke'nin köyü yok edebilecek potansiyeli olduğunu ve bu nedenle de büyük laf etmediğini söylemek istemiştim.

Hocam benim demek istediğim ise Sasuke'nin o köyden ölüsünü çıkartırlar. Sasuke hiç bir savaşı yardım olmadan kazanamadı daha. Bir sürü güçlü karaktere saldırmakta sorun yok Raikage ayağını verecekti ama sasukeyi öldürecekti orada. Danzo da ise tekrar izle istersen karin elini ısırtıp çakrasını yeniletiyor ve karin'i yaralıyor yenmek için

• quote:

Orijinalden alıntı: Itachi-san

O sharinganları tek tek ...

asırıya kacsa da ne yaptıysa koyu korumak icin yapmıs birisiydi her ne kadar sandaimeyi kıskansada nefret edilesi degil bence

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.