Şimdi Ara

En nefret edilen karakter (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
1
Favori
10.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Carrier has arrived

quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow Jaggerjack

En nefret edilen karakter

Bebek halinde ki sevimlilik, tatlilik.
    Buyuk halinde ki cekicilik, seksilik.
    Hangi karakterde var?

Büyük hali iyi de, velet halindeki zırlamaları beni animeden soğutuyordu az daha izlemeyi bırakacaktım. Grimmjow'u sevmemdeki en büyük etken, Ichigo ile son savaşlarından önce Orihime ve Nel'in zırlama nöbetlerini durdurmasıydı. Bu yüzden Grimmjow benim için Bleach evrenindeki en sağlam karakterdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Carrier has arrived

quote:

Bebek halinde ki sevimlilik, tatlilik.
    Buyuk halinde ki cekicilik, seksilik.
    Hangi karakterde var?

Büyük hali iyi de, velet halindeki zırlamaları beni animeden soğutuyordu az daha izlemeyi bırakacaktım. Grimmjow'u sevmemdeki en büyük etken, Ichigo ile son savaşlarından önce Orihime ve Nel'in zırlama nöbetlerini durdurmasıydı. Bu yüzden Grimmjow benim için Bleach evrenindeki en sağlam karakterdir.

Ne zamandır bu sahneyi arıyordum ama bulamamıştım. Bleach'teki en güzel sahne bile diyebilirim buna.

• Bleach: Orihime
    tek geçerim.kurasaki kun demesinden gına geldi artık birde ard arda demesi fitil ediyo adamı.
  • Sakura öl lütfen artık lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Team NINJA

Bleach: Orihime
    tek geçerim.kurasaki kun demesinden gına geldi artık birde ard arda demesi fitil ediyo adamı.

Hele bir de taskete demesi yok mu deli oluyorum o sözüne. LAn adam ölmüş lan ölmüş daha ne yardımı yapsın size yeminlen dayaklık
  • Death Note --- Near gerçekte olsa döverim o derece
  •  En nefret edilen karakter
  • şüphesiz Akainu
  • Orochimaru en azından açık sözlü, akainu sinsi, alttan işler çeviriyor. Akainu diyorum. Karasakal da olabilir o da baya...
  • Fakat adam kendi adalet anlayışı içerisinde hareket ediyor. Donanmayı korumak için yaptığı işleri gizliyor ve kötü kişiyi oynuyor aslında akainu takdir edilebilecek bir karakterdir. Savaşın sonlarına doğru mahkumun idamınnı gerçekleştirerek zaten yapması gerekeni yaptı ve diğer insanların korsanlardan korkmasını önledi. Akainu seride en doğru hareket eden insanlar içinde
  • Yondaime Hokage kullanıcısına yanıt
    Ben squardonun kafasını çelmesinden bahsediyorum.
  •  En nefret edilen karakter

En kötüsü budur herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖncüTürk

Ben squardonun kafasını çelmesinden bahsediyorum.

Tamam kendi ordusunu korumak için düşmanı kullanıyor bundan daha doğal ve güzel bir şey yoktur. Düşmanlar yok edilir savaş güzel şeylerin ve adil dövüşlerin olduğu bir ortam değil zaten. Akainu yaptığı o hareketle zaten benim takdirimi kazanmıştır.
  • sakuraya kıl oluyorum
  • One piece'den akainu

Bleach'den orihime

Katekyo hitman reborn dan sawada tsunayoshi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marshall D Teach,Sakura
  • Narutoda sasukeydi de sonunda imana geldi. Danzo vardi Kabuto vardi onlar da nanay, sanirim bir tek yasayan karin kaliyor.

• 1- Death Note'dan near veledi en nefret ettiğim. Koskoca kira reyizi hallediyoya deli oluyorum bu saçmalığa
    2- Danzoyuda sevmem her taşın altından çıkıyor onada sinir oluyorum
    3- fairy tail gray de arada lucy yengeye yaklaşıyo onada sinir oluyorum. Natsunun olm Lucy ne hakla yaklaşıyosun ona git juvianla naparsan yap

• Klasik

Naruto'da Sakura
    One Piece'de Nami ve Gekko Moriah
  • Sasuke+Sakura
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.