Şimdi Ara

En Nadir Yılbaşılarından Birini Yaşıyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tabi bunu istanbul'lu olarak söylüyorum, tek kar tanesi yok. Çok değil daha geçen sene dizime geliyordu, ondan önceki sene ve ondan önceki sene ve ondan önceki sene doldu dolu kar olurdu. Şuan bırak karı camı sonuna kadar açtım + kısa kollu ile takılıyorum. Bu durum beni çok üzüyor çünkü ben yılbaşı temalarına bayılıyorum. Her yılbaşı civalarında kar yağdığında hep dışarıda gezerdim, akşam karanlığı, felaket kar yağıyor, etrafı loş bir şekilde aydınlatan sokak lambaları ve etraftaki site binaları, etrafta dolaşan bir kaç köpek, tek çıt sesi olmayan sokaklar. Bayılıyordum böyle bi ortamda gezmeye, elime alıyordum aystimi sahile doğru iniyordum yavaş yavaş geziniyordum çok eğlenceliydi. Bu eğlencem bu yılbaşında tamamiyle yattı. Cidden üzülüyorum =[

• neresi nadir birader ? 3 sene arka arkaya yağdı diye iyice alıştınız.bu sene böyle işinize gelirse
  • zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    Hz Mikail misin hocam neden bu kadar sinirlendin
  • Ocak şubata mart aylarnda yagar. Bu sene kar gelmedi, geç yagacak. Dedigim gibi ocaktan sonra heran döktürebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cenabi rabbim başka derd vermesin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaqenn

Hz Mikail misin hocam neden bu kadar sinirlendin

Hocam bende kar yağmasını çok seviyorum ama olmayınca olmuyor işte.bu sene izlanda soğukları var
    10 gün içinde izlanda bitip sibirya gelicek,ondan sonra kısmetse 12-13 ocak gibi güzel bir kar yağışı gelicek
    yoksa ben herkesten çok istiyorum onun yüzünden sinirlendim
  • kar ney
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzel gidiyordu ama aysti ne alaka anlamadim😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.