Şimdi Ara

En mantıklı hamburger menusu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 14.95 lik 2 hamburgerli burger king menüsü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boğaziçili bilgecan

MasterCard ,maesteo,visa hepsi aynı mı oluyor?
    Yoksa farklı mi
    En mantıklı hamburger menusu

• quote:

Orijinalden alıntı: feda0034

14.95 lik 2 hamburgerli burger king menüsü
    küçücük onlar tavsiye etmem

• Eskiden baya yerdim B.King,mcdonalds,popeyes 2 Senedir yemiyorum.Burgeri alınca etine bir bakın nasıl birşey galiba et oranı %10.Başka ne var içinde ? Rengi değişik bir et.Eskidendemi böyleydi şimdi mi böyle artık yemiyorum. YT'de evde burger videoalrını izle engüzelini evde yaparsin.Ben artık evde yapıyorum.Çok güzel oluyor 100gram kıyma koyuyorum her zaman.
    Kasaba git yağsız yerinden 500gram kıyma al.Eğer beğenmezsen kasabı değiş.İstersen hazır kıyma al ama en güzeli kasaptan almak.
    Unonun burger ekmeğini al yada biminkide olur.Ben şoktan tam buğday ekmeği alıyorum büyük ona koyuyorum.Pates soğan halkası a101
    calve ranc sos hardal ketçap da al turşuyla bigmac sos yaparsn YT de var 1 dahada dışardan yemezsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: boğaziçili bilgecan

Linki var mı hocam
    Maalesef mağazaya gittiğinde yazdıklarımı söyle verirler zaten. Bir de bunlar var fiyatları çok iyi ve doyuruyor baya özellikle ekonomix ravyk burgerden 2 tane sipariş ver mis 26 tl ye dünyaları yersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Free WiLL -- 8 Haziran 2019; 2:48:14 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.