Şimdi Ara

En KÜçüğünden Amfi Önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu an elektro gitar öğreniyorum. fakat o sesi duymadıkça zevk fazla vermiyor. ben de gerçekten alışana kadar küçük bir amfi alayım diyorum. IBANEZ GRG170DX gitarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• güncel
  • Bence iyi bir ses karti alin ve guitar rig ile devam edin.
    Kendim ne yazikki degilim ama pro yardiran arkadaslarim guitar rig veya marshall 10wat kullaniyorlar evde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tom Hagen kullanıcısına yanıt
    biliyorum guitar rig'i de pek tatmin etmiyor. ucuzundan bi marshall alcaz heralde
  • Marshall mg10 u birkaç saat test etme şansım oldu bence parasını hak etmeyen bir amfi. Dahaca 1 aydır gitar çalıyorum bunu da belirteyim öyle gitardan çok anlayan biri falan değilim ama amplitube'un, guitar rig'in tonları beni daha fazla tatmin ediyor. Yine de temiz ses vermesi yönünden gerçek bir amfinin yerini tutmuyorlar burası bir gerçek.

Şimdi yakınlarda bir blackstar id core 10 veya line 6 spider iv 15 bakıyorum bulabilirsem onları test edip ikisinden birini alacağım. Duyduğum kadarıyla id core 10 daha fazla beğenilen bir amfi ilk önceliğim o olacak

Edit: Ayrıca tecrübeli kişilerin çoğu marshall'da markaya de para ödüyorsun, mg10'un ederi fiyatının yarısı kadar gibisinden şeyler söylüyor bunu da ekleyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogukan733 -- 15 Kasım 2015; 1:35:51 >
  • Roland Micro Cube öneririm. Baya baya sağlam bir amfidir. İnternette araştır biraz anlarsın zaten. Bu arada bende ikinci el temizini satıyorum kaynanan seviyormuş.

• talhagenc kullanıcısına yanıt
    Kirlisine temizinden 20 tl cikar. Bak senin de kaynanan seviyomus 30 tl veriyom. Al su 5 tl yi de. Gencsin ihtiyacin olur . Saka bi yana sifiri 600 kusur lira. 2. eli ne kadar duser ki? Be daha cok 100-150 max 200 bakiyom. (Gitar da arkadas saolsun 200 tl max 500 e temiz elektronik gitar+amfim olucak
    edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nobel Adayı -- 15 Kasım 2015; 15:38:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben 300'e veriyorum. forumdaşa olsun 250. Aklında bulunsun yani böyle bir seçenekte var diye.

• Blackstar fly oneririm. Kucuk ama islevi buyuk

• @nebilimbenyaadamı öneri gayet güzel aklımda bulunduracağım teşekkürler
    @talhagenc sen de saol. seninkini de düşüncem. Teklif güzel. Teşekkürler

• Roland Micro Cube müthiştir.. Tecrübeyle sabittir....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.