Şimdi Ara

EN KRAL yan etkisi en az olan antidepresan hangisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
32.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kullanmayı düşünüyorum da. daha önce de kullandım.anafranil ve lustral kullandım birini 4 ay birini 3 ay kullandım.lustral daha iyiydi bana göre daha kralı var mı

• Açmayın şöyle başlıklar ya... Antidepresan doktor tavsiyesi olmadan kesinlikle kullanılmaması gereken bir ilaç. Antidepresanın kralı olmaz, antidepresan yardımcı bir ilaçtır sadece, kullanmayı düşünüyorsan git doktora dozunu ayarlasın eğer gerçekten ihtiyacın varsa.
  • Xanax çok kral bir ilaçtır. Ancak alabileceğini sanmıyorum.
  • 70lik alternatif.. şaka şaka
  • meresa on numara bi ilaçtır..
  • melisa çayı günde 3 bardak iç ohh mis gibi.
  • Bugün psikiyatriye gidiyorum (şikayetlerimi dinleyen diğer doktorlar organik bişeyimin olmadığını durumun stres bazlı psikolojik olduğunu söylediler). Dönüşte yazarım ilaç verirse tabi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En ucuz sigara hangisi?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • slm nizam
    bende nervium ve prozac var. mis gibi uyutuyo.kendimi iskandinavyada hissediyom
  • ne kadar ilaç perestsin len sen bak ben hiç ilaç ismi veriyo muyum.
  • en kral antidepresan efexor xr dir
    lustral murat 124 ise, efexor xr ferrari dir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scandinizo

ne kadar ilaç perestsin len sen bak ben hiç ilaç ismi veriyo muyum.

ewet nizam bu cümleyi kurdun bir aylık iskandinavya tatili kazandın.
    tebrikler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme tahtasi -- 15 Temmuz 2011; 12:21:36 >

• en kral az yan etkisiz depresan olmaz arkadaşlar bi karşılığı olacak sende az diğerinde daha çok yan etki yapan cinsten farklı depresanlar var kullanmadan bilmeniz çok zor bakarsınız hormonlarınız bozulmuş yada başka bişey yada hiç yan etki yapmamış dediğim gibi değişir tavsiyem çok çok ihtiyacınız olmadan sakın sakın kullanmayın 2 gün kullkanır bırakırım bana iyi gelir gibi düşünülmesin ilacı almaya başladıktan 2 yada 3 hafta sonra başlar ilacın olumlu etkisi fakat aldıgınız gün biraz rahatlarsınız en azından sarılacak bi ilacınız var arkadaşlar mutlu kalın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertunga77 -- 20 Temmuz 2011; 2:43:39 >
  • İlaç son çare olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: morqq

Xanax çok kral bir ilaçtır. Ancak alabileceğini sanmıyorum.

Vermezler yeşil reçete olmadan Xanax'ı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fincankahve

quote:

Orijinalden alıntı: morqq

Xanax çok kral bir ilaçtır. Ancak alabileceğini sanmıyorum.

Vermezler yeşil reçete olmadan Xanax'ı.

Evet vermiyorlar. Ancak alabilirsen ne mutlu
  • Xanax gibi yeşil reçete ilaçları öyle tanıdık eczacıdan falan almak mümkün değil, çünkü bu ilaçlar reçetesiz asla satılamaz, reçetesiz verildiği zaman eczacılara çok büyük cezalar geliyor, kaç tane yeşil reçeteli ilaç sipariş edip aldıysa o kadar da yeşil reçete göndermesi gerekir sağlık bakanlığına eczacının, örneğin 10 tane xanax çıkışı yaptıysa xanax'ın yazılı olduğu 10 tane de yeşil reçetenin birer nüshasını il sağlık müdürlüğüne göndermedin mi hakkında yasal işlem başlatılır, bu ilaçları öyle alabiliyorsan al tanıdık bul vs. gibi düşüncelerle alamazsınız, illa yeşil reçete olacak, yoksa 5 milyar da versen adam o ilacı sana vermez, veremez.
  • yokmu ilaç
  • 2.5 litre pet şişe içine 1 hafta boyunca osur ve sıkıca kapagını kapat. hafta sonu sakin bi günde kapagı aç ve bir anda burundan çek. Dertlerini unutucaksın. Emeğe saygı paylaşırsanız nick yazın lütfen.
  • Ilaç size fayda etmez ki sadece beyini uyuşturuyor baska bir şey de yapmıyor tüm iş siz de bitiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VolcanoPower

2.5 litre pet şişe içine 1 hafta boyunca osur ve sıkıca kapagını kapat. hafta sonu sakin bi günde kapagı aç ve bir anda burundan çek. Dertlerini unutucaksın. Emeğe saygı paylaşırsanız nick yazın lütfen.
    Sen denedi mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.