Şimdi Ara

En korkunç makrocu bu olsa gerek !.. Makr-öcü adam !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yani ben kalpsizim ( Bööğk )
    -
    -

-

-

-
    Dahası için -http://www.flickr.com/photos/andreah45/

• Çok güzeller ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

Çok güzeller ya

Hocam "güzel" sizin zihninizde bir başka anlam bulmuş galiba :) Güzel bu ise Adrianna Lima ne anlam ifade ediyor siniz için merak etmedim desem yalan olur bu sorunun tarafınızdan cevabının ne şekilde dillendirilebileceğini ? (Pehh, fena laf yaptım)
  • Böyle şeylere baktıkça makrodan ve böceklerden korkuyorum. Mide bulandırıcı yahu. Halbuki yanı başında yaşıyor hayvan
  • Vay arkadaş. Yolda molda yerde böcek görüp, üstüne basıp, CBÖRRK diye patlattığımızda bu kadar detay birbirine giriyor demek ki.
  • Dünyadaki yercekimi daha gücsüz olsaydi, böceklerin hakim tür olacagini belirten teoriler var.
  • Wayy babommm... FF le macro olmaz haa...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nasıl da içli içli bakıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zommby

Wayy babommm... FF le macro olmaz haa...

Olur hocam öööF öF dedirtir, OoooF oF dedirtir, UuuF uF dedirtir. FF'le makro olmaz diyenleri eS eF ile kınıyoruz !..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 145tr

Dünyadaki yercekimi daha gücsüz olsaydi, böceklerin hakim tür olacagini belirten teoriler var.

Bir de böceklerin gelecekte insanlığı kurtaracak besin kaynakları olacağını duymuşluğum var. Düşünsen bunların çorbası, mantı içine kapatılmış birer böcek falan !.. "Böcek sağanda", "Böcek solunda", "Böcek midende", "Böcek fırın" , "Böcek kapama" , marketlerde özel poşetlerde satılan "Böcek gevreği" ! Sanki ben hazırım böyle bir geleceğe şimdiden .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 14 Aralık 2012; 18:24:14 >
  • Sümüklüböcek de yirsin sen!
  • quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

quote:

Orijinalden alıntı: 145tr

Dünyadaki yercekimi daha gücsüz olsaydi, böceklerin hakim tür olacagini belirten teoriler var.

Bir de böceklerin gelecekte insanlığı kurtaracak besin kaynakları olacağını duymuşluğum var. Düşünsen bunların çorbası, mantı içine kapatılmış birer böcek falan !.. "Böcek sağanda", "Böcek solunda", "Böcek midende", "Böcek fırın" , "Böcek kapama" , marketlerde özel poşetlerde satılan "Böcek gevreği" ! Sanki ben hazırım böyle bir geleceğe şimdiden .

Buyrun afiyet şeker...

https://www.google.com.tr/search?q=bug+eating&hl=tr&client=firefox-a&hs=mwE&tbo=u&rls=org.mozilla:tr:official&channel=fflb&tbm=isch&source=univ&sa=X&ei=BVbLUMLQNoSmhAefhIHYBg&ved=0CDsQsAQ&biw=1472&bih=828

• quote:

Orijinalden alıntı: Crosshair

Sümüklüböcek de yirsin sen!

Midye yiyorum ve bu sümüklü böcek ondan çok farklı değil gibi. E Çin'de mi ne köpekleri yiyorlar. Fransa'da salyangoz... Bizde de koç yumurtası gayet doğal yiyeceklerden birisi :) :) :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

Çok güzeller ya

Hocam "güzel" sizin zihninizde bir başka anlam bulmuş galiba :) Güzel bu ise Adrianna Lima ne anlam ifade ediyor siniz için merak etmedim desem yalan olur bu sorunun tarafınızdan cevabının ne şekilde dillendirilebileceğini ? (Pehh, fena laf yaptım)

Herkesin yeri ayrı şimdi

• Adam makro şov yapmış resmen.
    Banada güzel geldi ama kaşıntı tuttu nedense
  • onları çeken fotoğrafçı ölmüş ölmüş
  • Allah neler yaratmış?makro güzel icraat ta böğürtü böcek lazım millete kış malum
  • Son fotograf
  • kıytırık böcükde bukadar detay varsa kim bilir ben nasıl bir canlıyım eleman benide çekse ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: _*_SwEeT_*_

kıytırık böcükde bukadar detay varsa kim bilir ben nasıl bir canlıyım eleman benide çekse ya

Hocam sizi fotoğraflıyorlar, rontgenliyorlar, ultrasonluyorlar, tomografiyorlar, sintigrafıyorlar, açıyor-bakıyorlar, parça alıp hücreleri bile inceliyorlar, beynin çalışması için ayrı kaç tane bilim dalı var ! :) Yani size yapılan bunca zulüm insan haklarına uygun mu bir düşünmek lazım. Böcüğe oranla biz bi Dünya'yız.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.