Şimdi Ara

En korkunç makrocu bu olsa gerek !.. Makr-öcü adam ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

quote:

Orijinalden alıntı: _*_SwEeT_*_

kıytırık böcükde bukadar detay varsa kim bilir ben nasıl bir canlıyım eleman benide çekse ya

Hocam sizi fotoğraflıyorlar, rontgenliyorlar, ultrasonluyorlar, tomografiyorlar, sintigrafıyorlar, açıyor-bakıyorlar, parça alıp hücreleri bile inceliyorlar, beynin çalışması için ayrı kaç tane bilim dalı var ! :) Yani size yapılan bunca zulüm insan haklarına uygun mu bir düşünmek lazım. Böcüğe oranla biz bi Dünya'yız.

bakış açını değiştir şimdi her türlü işlemi yapıyorlarda şu böcük kadar karizma çıkan hiçbiyerim olmadı :)
    yolda görsen böcük der üstüne basar geçersin foto, video, röntgen, ultrason, tomografi v.b aklına ne geliyorsa hangisinde bu kadar atarlı çıktın :D
    şaka bir yanada sony a35 aldım bugün yarın elimde olur büyük ihtimal dalavere yapmazlarsa 600tl body aldım ama bildigin amatör yanında gezen vasıfsız eleman olarak düşünün beni lens almam lazımda nasıl birşey almam gerikir diye foruma bakınıyordum help me üstadlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _OkNisT_ -- 5 Ocak 2013; 1:33:02 >

• quote:

Dahası için -http://www.flickr.com/photos/andreah45/

exif ve ekipman bilgisi istesem ayıp olur mu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: welowis

quote:

Canon 5Dmk2 + APO Rodagon 75/4.5 2x
    32 shots F:5.6 step 0.2 mm HF (B) diye yazmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cromartie

quote:

Orijinalden alıntı: welowis

quote:

Canon 5Dmk2 + APO Rodagon 75/4.5 2x
    32 shots F:5.6 step 0.2 mm HF (B) diye yazmış

görememiştim teşekkürler

• ilki cok manyak bisi..

kac gozu var oyle...?
  • Böcek öldürürken bir kez daha düşünün.
  • O en alttaki ne öyle yaa. Allah'tan bunlar böyle bi evrime tabi olup da büyümediler. Şunları düşünsenize ormanda gidiyor falan köpek boyunda...
  • Ben bunları derste gördüm daha doprusu birçok detayı görememiştim. vay benim halime
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zommby

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 145tr

Dünyadaki yercekimi daha gücsüz olsaydi, böceklerin hakim tür olacagini belirten teoriler var.

Bir de böceklerin gelecekte insanlığı kurtaracak besin kaynakları olacağını duymuşluğum var. Düşünsen bunların çorbası, mantı içine kapatılmış birer böcek falan !.. "Böcek sağanda", "Böcek solunda", "Böcek midende", "Böcek fırın" , "Böcek kapama" , marketlerde özel poşetlerde satılan "Böcek gevreği" ! Sanki ben hazırım böyle bir geleceğe şimdiden .

Buyrun afiyet şeker...

https://www.google.com.tr/search?q=bug+eating&hl=tr&client=firefox-a&hs=mwE&tbo=u&rls=org.mozilla:tr:official&channel=fflb&tbm=isch&source=univ&sa=X&ei=BVbLUMLQNoSmhAefhIHYBg&ved=0CDsQsAQ&biw=1472&bih=828

Bilgisayarın ekranında birşeyler okurken poğaça+çay üzerine bu mesajlar ve verdiğin link harika gitti dostum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi
    quote:

Bir de böceklerin gelecekte insanlığı kurtaracak besin kaynakları olacağını duymuşluğum var. Düşünsen bunların çorbası, mantı içine kapatılmış birer böcek falan !.. "Böcek sağanda", "Böcek solunda", "Böcek midende", "Böcek fırın" , "Böcek kapama" , marketlerde özel poşetlerde satılan "Böcek gevreği" ! Sanki ben hazırım böyle bir geleceğe şimdiden .

Bilgisayarın ekranında birşeyler okurken poğaça+çay üzerine bu mesajlar ve verdiğin link harika gitti dostum.

Afiyet olsun, Allah bereketini arttırsın...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.