Şimdi Ara

En Konforlu 2021 model C Segment Sizce Hangisi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
0
Favori
4.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Celonfix

Egea (!)  

Kullanmakta olduğum Mazda 3 segmentine göre oldukça konforlu, malzeme kalitesi iyi, yol tutuşu muazzam.

mazda 3 satılıksa talibim hocam :)

Orijinalden alıntı: Aléister Crowley

Passat diyorum ve bombayı bırakıyorum.Passat nedense bana hep bi C sedan havası veriyor

Sizin gibilerde nedense hep bana troll havası veriyor çok ilginç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @commandx @bianconera 308'in süspansiyonları o kadar sert değil, ayrıca küçük jant + köfte yanak lastik ile kullanılınca bana içinde olduğum kısa süre için gayet konforlu geldi. Rüzgar sesi olarak ise 120'ye kadar belirgin bir şey duyamadım ben. Mondeo/Fusion ile kıyaslamıyoruz sonuçta C segmentte rakipleri belli.

Bir de Mazda 3 diyen arkadaşlar, Türkiye'de mazda 3 var mı ya? 2021 modelini Türkiye sınırları içinde hiç göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtesHırsızı -- 7 Eylül 2021; 15:54:34 >

Orijinalden alıntı: daswagen

Böyle olmaz anket açılmalı.

Anket açılsın ki segmentinin banisi olmakla kalmayıp yarım asırdırda lideri ve referansı olan Golf’ ün birinciliği tıpkı objektif otomotiv otoritelerinde olduğu gibi burada da tescillensin.

Hocam sen de şu yaptığın işte banisin yemin ediyorum...

Orijinalden alıntı: maietnigri

mazda 3 satılıksa talibim hocam :)

Alıntıları Göster

Yok hocam şu anlık düşünmüyorum, en azından bi 15-20bin km yaptıktan sonra yada yeni turbo benzinli kasa gelirse satmayı düşünüyorum tabi alıcı bulmak zor Mazda'ya Subaru'ya En Konforlu 2021 model C Segment Sizce Hangisi? 

En Konforlu 2021 model C Segment Sizce Hangisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 7 Eylül 2021; 16:18:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Celonfix

Yok hocam şu anlık düşünmüyorum, en azından bi 15-20bin km yaptıktan sonra yada yeni turbo benzinli kasa gelirse satmayı düşünüyorum tabi alıcı bulmak zor Mazda'ya Subaru'ya  

Alıntıları Göster

niye foto attın ki şimdi :) nispet yapar gibi. hem kasa 14 sonrası güncel kasa, hem de ateş kırmızısı. gerçek bir arzu nesnesi :) satan olsa da binsek :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maietnigri -- 7 Eylül 2021; 16:33:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: maietnigri

niye foto attın ki şimdi :) nispet yapar gibi. hem kasa 14 sonrası güncel kasa, hem de ateş kırmızısı. gerçek bir arzu nesnesi :) satan olsa da binsek :)

Alıntıları Göster

Sahibinden de var hocam bir kaç ilan En Konforlu 2021 model C Segment Sizce Hangisi?  Konu sahibi Türkiye'de Mazda kaldı mı yazmış o yüzden attım. 14-18 kasanın Hatchback'ini pek beğenmiyorum ama son kasanın Hatchback'i ufak bir makyaja rağmen çok güzel gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 7 Eylül 2021; 16:43:20 >

• yeni kasayı getirmediler ama tasarım olarak önü falan harika görünüyor, özellikle HB kasa kırmızı renk ile çok dikkat çekici. ama arkalarda bağımsız süspansiyondan vazgeçip torsiyona dönmüşler maalesef yeni kasada :/

Hangi kol kıran motor yahu, 10 yıl öncenin cth kodlu 160 hp 1.4 tsi’larında o sıkıntı vardı, güncellendiler bitti. Sonra o motoru da act 150 hp yaptılar, hiç sorun duymadık. Aynı sorunu Opel 1.4t astralarda yıllardır yaşadığı halde hiç ses bile etmedi.

Yine yağ eksiltme işi, yüksek km’lerde Euro 5 motorlarda olabilen bir sorundu onu da Euro 6 ile çözdüler. 2016’dan beri bir sorun yok.

Dsg de düzgün kullanımda sıkışık trafikte sorun çıkarmaz, kavramada kalan çift kavramalı her şanzıman sorun çıkartır dsg’de de olduğu gibi. kavramada da tutmayı nasıl başarabiliyorlar diye şaşıyorum. Zira araç autohold’da ilken boşa alıyor, frene bastığınızda boşa alıyor. Ayağının ucu ile bas Çek yapıp kavramada tutunca edc sorun çıkarmıyor sanki.

Vag’ı sevin ya da sevmeyin, şu an piyasadaki en az sorunlu araçları ve motor ünitelerini üreten firmalardan birisi. Her aracın kronik sorunu var, hepsinde bir şeyler çıkıyor. Bunu görmeden gelip vw gömüyorsunuz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• ugo U kullanıcısına yanıt
    2010 model Mazda 3 Ford ortaklığı ile üretiliyordu. Yani forddan inip forda binmişsin! Sen şimdi Mazda'nın kendisinin ürettiği 2013, ve özellikle 2019 sonrası modelleri bir dene bakalım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: alimakgrav

Gerçekten torsiyon mu arkalar??

evet ama bu son kasa TR'ye gelmedi zaten, bizde yok.

• Süspansiyon konforu, ferahlık, arka hacim, koltukların rahatlığı vs. Golf bu konuda segmentinde üstleri oynar diyebilirim. 308 bu konularda Golf’ ün gerisinde ama 308’ in de yalıtımı çok çok iyi gerçekten.

İslam ÇUPİ
  • Biri Mazda’ya müşteri bulmak zor yazmış. Tersimle güldüm.

2 sene önce Mazda 3 muadil golf ile aynı paraydı. Satamıyorlardı. Şimdi muadil BMW 1 serisi, Mercedes a serisi, Audi a3 den çok fiyat çekiyorlar.

Sonra “bilen bilir”, “müşteri zor” vsvs

Zaten toplasanız 50 tane araç var. Sıfır araç yokluğunda Hepsi birbirini gazlıyor. Bir dönem golf 7 sahipleri de böyleydi. Sonra patladılar.

2 yıldır satılık Mazda 3 ler var. Adam “ya tutarsa” mantığı ile her ay düzenli ilan ücreti veriyor.

Sahibinden bu tarz kişilere yıllık ilan ücreti getirmeli indirimli.

mesela megane 4 izolasyon haricinde çok konforlu ama sürücüye daha çok iş düşüyor. fluence daha da konforluydu ama 90 ile giderken 150 ile gidiyor sanıyordun.

ters örnek olarak 308'in süspansiyonu sıkı -çalışma mesafesi kısa ama araca alışınca sürüşü çok huzurlu, akşam iş çıkışı 400 km yol yapıp gayet zinde inebiliyorsun araçtan,

güncel ceed'in konfor-yol tutuş-izolasyon olarak iyi bir dengesi var. focus 4 için de aynısı söylenebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: alimakgrav

2010 model Mazda 3 Ford ortaklığı ile üretiliyordu. Yani forddan inip forda binmişsin! Sen şimdi Mazda'nın kendisinin ürettiği 2013, ve özellikle 2019 sonrası modelleri bir dene bakalım.

Gerçekten mi? Ben 7 yıl mazdaya bindim sanıyordum, meğer fordmuş.

şaka bir yana, o kadar süre içinde mazda kullanıp, mazdagaraj ve mazdaclubtr de araç hakkında herşeyi öğreniyorsun.

Benim mesajda vurgulamak istediğim, ister BL kasa veya BM veya hadi son kasa BP olsun, Ford Mondeo’nun daha konforlu olduğudur.

2010 Mazda 3 Impressive AT+lpg
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.