Şimdi Ara

EN KOMİK FIKRAlar-Nükteler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yahudinin biri, Kayseri'de bir çocugun elinde kiymetli bir boncuk görür. Çocuga eger elindeki o boncugu bana verirsen sana seker veririm diye kandirmaya çalisir. Çocuk da yahudiye:
    " Seker alivermeme lüzum yok. Bir defa esek gibi anirirsan bu boncugu sana veririm", deyince, Yahudi çocugun istedigi gibi hemen anirir. Fakat çocuk boncugu yine vermez ve Yahudiye söyle der:
    " Sen esek iken bu boncugun kiymetini biliyorsun da, ben insan oldugum halde bunun kiymetini bilmedigimi mi saniyorsun"
    Kaynak: Ibrahim Siddik Imamoglu, Büyük dini hikâyeler, Cilt: 1, Osmanli yayinevi, Istanbul

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BADI_SABA -- 23 Kasım 2004, 20:19:12 >

• Herkes bildigi en komik fıkrayı buraya yazsın olur mu...! Devamı gelecek insallah.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BADI_SABA

Yahudi ve Kayserili Çocuk
    Yahudinin biri, Kayseri'de bir çocugun elinde kiymetli bir boncuk görür. Çocuga eger elindeki o boncugu bana verirsen sana seker veririm diye kandirmaya çalisir. Çocuk da yahudiye:
    " Seker alivermeme lüzum yok. Bir defa esek gibi anirirsan bu boncugu sana veririm", deyince, Yahudi çocugun istedigi gibi hemen anirir. Fakat çocuk boncugu yine vermez ve Yahudiye söyle der:
    " Sen esek iken bu boncugun kiymetini biliyorsun da, ben insan oldugum halde bunun kiymetini bilmedigimi mi saniyorsun"
    Kaynak: Ibrahim Siddik Imamoglu, Büyük dini hikâyeler, Cilt: 1, Osmanli yayinevi, Istanbul

bildiğin en komik fıkra bumu hocam

• Ağlama yoksa beni de ağlatacaksin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Komik Teknoloji Karikatürleri
    11 yıl önce açıldı
    HAYATTAKİ EN KLİŞE LAFLAR!!!
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: efece

quote:

Yahudi ve Kayserili Çocuk

bildiğin en komik fıkra bumu hocam

• Bildigim en komik fıkra bu mu degil...Aslında bu topigin amacı repertuari genisletmek...herkes bildigi en komik fikrayi yazarsa guzel bir repertuar olur...,!Sizlerden de bekliyoruz..Yorumdan ziyade fıkra
  • Bill Clinton;

Türkiye bizim her zaman dostumuz

olan bir ülkedir.Hep onurlu ve bizimle e?it

olmak istemiştir, bunu biliyoruz.çıkarlarımız

herşey demek değil.Dünya barışının sürekliliği

için Türkiye’yi de diğer yoksul ülkeleri de

dostça selamlıyoruz.Bu yolda tüm birikimimizi

kullanmak zorundayız.Türkiye bizim kö-

tü ve iyi günde müttefikimizdi, bir nevi ai-

lemizdir.

Süleyman Demirel

Koltuğumda biraz daha oturmak için

kimseden istekte bulunmam.Demokrasi için

ne gerekirse yaparım çünkü hırstan

arınmak zorundayız.çağdaş uygarlık yolunda

coşmuş bir insanim.Bensiz bir Türkiye

de pekala güzel yönetilebilir.Bunun aksini

düşünemiyorum.Kendim için bir şey

istiyorsam namerdim.Tersi olsaydı derdim ki;

istiyorum, evet sürem uzatılsın!!!

Bülent Ecevit

Benim solcu bir politikacı olduğuma

kuşku duyulamaz. Yolumdan döndüğüme

hala inananlar varsa, onların akıllarına

hayret ederim. Her kesimden sabit fikirlilere

şaşarım. Asıl olan her zaman ve her konuda

halkın isteğidir. Sağcıların kıblesi ise hep

Amerika Birleşik Devletleri'dir. Ben de

halkım için varım ve tüm hizmetlerimle

onların bir memuru olmaktan kıvançlıyım!!!

Mesut Yılmaz

Benim dürüst parti lideri imajım

Her şeyden önemlidir.Ben başka liderler gibi

halkı kandırmak amacıyla tasarlanmış

oyunlara girmem. Bu benim için sakınılacak

bir görünümdür. Ekonomiyle ve borsayla

görevim gerektiği kadar ilgiliyim.Halkımla

içli dışlıyım ve bu ilişkilerim sayesinde

toplumda değerli bir yerim var.Sanılmasın ki

yakın çevremi ihya ederim...

Şimdide birer satir atlayarak okuyun :)))))

• bu da güzel
  • Aşağıdaki şiir, edebiyat tarihimizin saygın şahsiyetlerinden Sümbülüzade Vehbi Efendi'nin müstesna bir eseridir. Şiirin hikayesi de şöyle: Bir gün padişah Vehbi Efendi'yi yanına çağırır ve: "Bana öyle bir şiir yaz ki bir mısrasını okuyunca içimden seni öldürmek, bir sonrakini okuyunca ise ödüllendirmek gelsin" der. Ve işte sonuç aşağıda:

Azm-u hamam edelim, sürtüştürem ben sana,
    Kese ile sabunu, rahat etsin cism-u can.
    * * *
    Lal-u şarap içurem ve ıslatıp geçirem,
    Parmağına yüzüğü, hatem-i zer drahsan.
    * * *
    Eğil eğil sokayım, iki tutam az mıdır?
    Lale ile sümbülü kakülüne nevcivan.
    * * *
    Diz çökerek önüne ılık ılık akıtam,
    Bir gümüş ibrik ile destine ab-ı revan.
    * * *
    Salınarak giderken arkandan ben sokayım,
    Ard eteğin beline, olmasın çamur aman.
    * * *
    Kulaklarından tutam, dibine kadar sokam,
    Sahtiyenden çizmeyi, olasın yola revan.
    * * *

Öyle bir sokayım ki, kalmasın dışarda hiç,
    Düşmanın bağrına, hançerimi nagehan.
    * * *
    Eğer arzu edersen, ben ağzına vereyim,
    Yeter ki sen kulundan lokum iste her zaman.
    * * *
    Herkese vermektesin, bir de bana versene,
    Avuç avuç altını, olsun kulun şaduman.
    * * *
    Sen her zaman gelesin, ben Vehbi'ye veresin,
    Esselamun aleyküm ve aleykümesselam.

• quote:

Bill Clinton;

Türkiye bizim her zaman dostumuz

olan bir ülkedir.Hep onurlu ve bizimle e?it

olmak istemiştir, bunu biliyoruz.çıkarlarımız

herşey demek değil.Dünya barışının sürekliliği

için Türkiye’yi de diğer yoksul ülkeleri de

dostça selamlıyoruz.Bu yolda tüm birikimimizi

kullanmak zorundayız.Türkiye bizim kö-

tü ve iyi günde müttefikimizdi, bir nevi ai-

lemizdir.

Süleyman Demirel

Koltuğumda biraz daha oturmak için

kimseden istekte bulunmam.Demokrasi için

ne gerekirse yaparım çünkü hırstan

arınmak zorundayız.çağdaş uygarlık yolunda

coşmuş bir insanim.Bensiz bir Türkiye

de pekala güzel yönetilebilir.Bunun aksini

düşünemiyorum.Kendim için bir şey

istiyorsam namerdim.Tersi olsaydı derdim ki;

istiyorum, evet sürem uzatılsın!!!

Bülent Ecevit

Benim solcu bir politikacı olduğuma

kuşku duyulamaz. Yolumdan döndüğüme

hala inananlar varsa, onların akıllarına

hayret ederim. Her kesimden sabit fikirlilere

şaşarım. Asıl olan her zaman ve her konuda

halkın isteğidir. Sağcıların kıblesi ise hep

Amerika Birleşik Devletleri'dir. Ben de

halkım için varım ve tüm hizmetlerimle

onların bir memuru olmaktan kıvançlıyım!!!

Mesut Yılmaz

Benim dürüst parti lideri imajım

Her şeyden önemlidir.Ben başka liderler gibi

halkı kandırmak amacıyla tasarlanmış

oyunlara girmem. Bu benim için sakınılacak

bir görünümdür. Ekonomiyle ve borsayla

görevim gerektiği kadar ilgiliyim.Halkımla

içli dışlıyım ve bu ilişkilerim sayesinde

toplumda değerli bir yerim var.Sanılmasın ki

yakın çevremi ihya ederim...

Şimdide birer satir atlayarak okuyun :)))))

buda fıkra mıydı

• Fatih Terim (milli takımın başındayken) fransa ile milli maç yapılacaktır ve bu yüzden fransaya gidip o takımın taktiklerini öğrenmeye çalışmaktadır. bi ara fransa milli takımının antrenörü ile tanışır ve fikir alışverişi yapmaya başlar. Önce sorar:
    -Hocam siz takıma alınacak oyuncuları neye göre belirliosunuz?
    Fransanın hocası cevap verir:
    -zekalarına bakarak.
    -nasıl yani?
    Fransız hoca Zidane ı yanına çağırır ve sorar:
    -Zidane söyle bakayım annenin ve babanın bir çocuğu var ama bu kardeşin değil kimdir?
    -Benim hocam!
    Fatih terim bayaa etkilenir ve aynısını kendi futbolcularına yapmak ister. türkiyeye döndüğünde gidip hakan şüküre sorar:
    -hakan söyle bakayım annenin ve babanın oğlu ama kardeşin değil bu kimdir?
    hakan düşünür ama bulamaz. " 1 dakka hocam" deyip terim yanından ayrılır ve rüştünün yanına gelir ve aynı soruyu yöneltir. rüştü :"ben!" diye yanıt verince, halan koşa koşa terimin yanına gelir
    -rüştüymüş hocam!
    Terim kafasını iki yana sallar:
    -olmadı hakancım, cevap Zidane dı....

• Bir cocuk varmış cok fırmalaymış.. Birgün bu cocuk babası ile yolda yürerken 2 tane kedi görmüşler
    kediler yolun kenarında çiftleşiyorlarmış cocukta fıtlama ya bunu bildiği halde " Baba bu kediler ne yapiyor " demiş..
    Babasıda " Oğlum bişey yapmıyorlar şakalaşıyorlar şakalaşıyorlar " demiş.. Sonra oğlu dönüp babasına " Baba şaka maka ama üsteki iyi s.k.yo " demiş. Biraz müsteccel ama idare edin.
  • iki kişi yolda karşılaşmış. biri diğerine "-sen sağır mısın?" demiş.diğeri de yoluna devam etmiş.
  • BAKIN ÜLKEMIZDE NELER OLUYOR DA HABERIMIZ YOK
    1)Ayni turizm sirketine ait iki otobüs yolda karsilasti soferler ellerini birakip birbirini selamladi 52 kisi öldü.
    BITLIS

2)Odun kesmek için agaca çikan çiftçi, Nasreddin Hoca fikrasindaki gibi bindigi dali kesmeye basladi. Farkettiginde is isten geçmisti. Dalla birlikte yere çakildi hastanede öldü.
    ANTALYA

3)Bir anne yagmur girmemesi için bacayi tikadi. Soba yaniyordu bacadan çikamayan karbonmonoksit evi doldurdu. Anne ve oglu öldü. 3 yavru komada.
    ISTANBUL

4)Asabi çoban ot yemeyen koyununu tüfegin dipçigiyle dövmeye basladi. Tüfek ates aldi ve çoban öldü.
    BITLIS

5)Köpegi ile ava giden acemi avci, ihtiyaç molasi verdi tüfegi bacaklarinin arasina kistirip tuvaletini yapmak istedi o sirada köpek dizlerine atladi tetige dokundu avci çenesinden giren fisekle öldü.
    TOKAT

6)Tarlada otlayan iki koyun bir evin önündeki insaat kumunu dagitti. Koyun sahibi aile ile kum sahibi aile birbirine girdi. Iki aileden bes kisi öldü.
    GAZIANTEP

7)Iki odayi yikip tek oda yapmak isteyen ev sahibi isi abartti.Tek duvariçin kazma yerine dinamit kullandi. Mahalleyi havaya uçurdu. Yaralandi.
    TRABZON

8)Saskin köylü üç katli evinin terasinda kömürlükte buzagi beslemeye basladi buzagi büyüdü.250 kiloluk dev bir inek oldu. Bulundugu odayasigmayan inek üç katli evden vinçle indirildi.
    IZMIR

9)Karadenizli iki kardes çatidaki hurdalari satmak istedi. Agabey çatiya çikti demir yiginlarini asagidaki kardesine atmaya basladi. Kardesi ise hepsini tuttu biri hariç: Buzdolabi. Onun da altinda kalip agir yaralandi. Hastanede 'Hizli atti tutamadim' dedi.
    IZMIR

10)Yeni dogan bebegi seven bir dayi faciaya yol açti. Bebegi 'Hoppala' diye havaya firlatti. Talihsiz bebek tavandaki serinletici pervaneye çarparak öldü.
    ANTALYA

• quote:

Orjinalden alıntı: efece

Fatih Terim (milli takımın başındayken) fransa ile milli maç yapılacaktır ve bu yüzden fransaya gidip o takımın taktiklerini öğrenmeye çalışmaktadır. bi ara fransa milli takımının antrenörü ile tanışır ve fikir alışverişi yapmaya başlar. Önce sorar:
    -Hocam siz takıma alınacak oyuncuları neye göre belirliosunuz?
    Fransanın hocası cevap verir:
    -zekalarına bakarak.
    -nasıl yani?
    Fransız hoca Zidane ı yanına çağırır ve sorar:
    -Zidane söyle bakayım annenin ve babanın bir çocuğu var ama bu kardeşin değil kimdir?
    -Benim hocam!
    Fatih terim bayaa etkilenir ve aynısını kendi futbolcularına yapmak ister. türkiyeye döndüğünde gidip hakan şüküre sorar:
    -hakan söyle bakayım annenin ve babanın oğlu ama kardeşin değil bu kimdir?
    hakan düşünür ama bulamaz. " 1 dakka hocam" deyip terim yanından ayrılır ve rüştünün yanına gelir ve aynı soruyu yöneltir. rüştü :"ben!" diye yanıt verince, halan koşa koşa terimin yanına gelir
    -rüştüymüş hocam!
    Terim kafasını iki yana sallar:
    -olmadı hakancım, cevap Zidane dı....

• Yaşlı bir kadın kedi maması almak için markete gider. Üç kutu alıp kasaya götürür. Kasadaki kız ;" Üzgünüm bayan ama bunları alabilmeniz için kediniz olduğunu kanıtlamanız gerekir. Bir çok yaşlı insan bunları kendileri yemek için aldıklarından kediniz olduğuna inanmadan size bunları satma yetkimiz yok." der. Bunun üzerine yaşlı bayan eve gidip kedisini alır ve markete getirir. Market bunun üzerine kadına kedi mamasını satar. Ertesi gün yine yaşlı kadın üç kutu köpek maması almaya kalkar. Kasiyer yine kadından köpeği olduğuna dair bir kanıt ister. Çünkü yaşlı insanlar bazen de köpek maması yemektedirler. Bunun üzerine kadın yine evine döner köpeğini alıp markete gelir ve mamaları alır. Ertesi gün yine yaşlı bayan markete gelir bu sefer elinde bir kutu vardır. Kasiyere gider ve elini içine sokmasını söyler. Kasiyer korkarak; " Hayır, içinde beni ısıracak bir yılan olabilir." Yaşlı kadın;" İnanın, kutunun içinde size zarar verebilecek hiç bişi yok. Lütfen elinizi kutunun içine sokun.". Bunun üzerine kasiyer elini kutuya sokar ve sonra elini koklayarak ; "Bu şey sanki bok gibi kokuyo." der Yaşlı kadın devam eder;" Evet ööle. Şimdi lütfen üç rulo tuvalet kağıdı alabilir miyim?

• quote:

Orjinalden alıntı: BeZgİn KeDi

Yaşlı bir kadın kedi maması almak için markete gider. Üç kutu alıp kasaya götürür. Kasadaki kız ;" Üzgünüm bayan ama bunları alabilmeniz için kediniz olduğunu kanıtlamanız gerekir. Bir çok yaşlı insan bunları kendileri yemek için aldıklarından kediniz olduğuna inanmadan size bunları satma yetkimiz yok." der. Bunun üzerine yaşlı bayan eve gidip kedisini alır ve markete getirir. Market bunun üzerine kadına kedi mamasını satar. Ertesi gün yine yaşlı kadın üç kutu köpek maması almaya kalkar. Kasiyer yine kadından köpeği olduğuna dair bir kanıt ister. Çünkü yaşlı insanlar bazen de köpek maması yemektedirler. Bunun üzerine kadın yine evine döner köpeğini alıp markete gelir ve mamaları alır. Ertesi gün yine yaşlı bayan markete gelir bu sefer elinde bir kutu vardır. Kasiyere gider ve elini içine sokmasını söyler. Kasiyer korkarak; " Hayır, içinde beni ısıracak bir yılan olabilir." Yaşlı kadın;" İnanın, kutunun içinde size zarar verebilecek hiç bişi yok. Lütfen elinizi kutunun içine sokun.". Bunun üzerine kasiyer elini kutuya sokar ve sonra elini koklayarak ; "Bu şey sanki bok gibi kokuyo." der Yaşlı kadın devam eder;" Evet ööle. Şimdi lütfen üç rulo tuvalet kağıdı alabilir miyim?

çok iyiydi
    bunu okuyunca benim aklıma şu geldi.

adam doktora gitmiş.doktora demiş ki"-doktor bey benim bir sorunum var, nasıl diyeyim yani ne yesem o şekilde çıkıyor.." doktor anlamamış"-nasıl yani?" demiş.adam"-yani kavun yesem kıçımdan kavun, peynir yesem peynir, domates yesem domates olarak çıkıyor" demiş. doktor bunun üzerine şunu demiş:"-pok ye o zaman poook!!!"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezilvezir -- 24 Kasım 2004, 14:59:18 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.