Hedefim üniversite okumak arkadaşlık sosyal yaşam hedefim Komiser yada polislik veya Subaylıkta olabilir. Yaşım 20 tam. Bölüm dersleri harici önerebileceğiniz ders varmı cıvık cıvık yorum yazacaklar baştan yazmasın Allah Razı Olsun Şimdiden
kolay bölüm yok her bölümün zorluğu var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Hocam İlk 2 Yıl üniversite hayatı ve ders ( orta ) Son 2 yıl da kpss ye zaman ayırmak istiyorum derslere diğil finallere diğilde kpss'ye yoğunlaşmak istiyorum Tarih coğrafya gibi zor bölümlere gidersem finalleri yetiştircem sınavı geçecem diye kpss yi 1 sene ertelerim.Olmaz yani
Hocam bende sözelciyim fakat sözel deki bölümler de emin ol sanıldığı kadar kolay değil. Özellikle fen-edebiyat tarih bölümü aşırı derece de emek isteyen zor bir bölüm. Keza Türk Dili Edebiyatı, Coğrafya v.b de bu şekilde. Kolay bölüm ancak senin ilgi ve alakanla ölçülebilir bir şey. Sözel bölümler okunması zor ama mezun olunca da işsizlik garantisi aldığın nadir bölümlerdendir. :) Bunun yerine açıköğretim düşünebilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: jack76
Hocam bende sözelciyim fakat sözel deki bölümler de emin ol sanıldığı kadar kolay değil. Özellikle fen-edebiyat tarih bölümü aşırı derece de emek isteyen zor bir bölüm. Keza Türk Dili Edebiyatı, Coğrafya v.b de bu şekilde. Kolay bölüm ancak senin ilgi ve alakanla ölçülebilir bir şey. Sözel bölümler okunması zor ama mezun olunca da işsizlik garantisi aldığın nadir bölümlerdendir. :) Bunun yerine açıköğretim düşünebilirsin.
Açık öğretim'e gitsem aslında dediğiniz gibi hocam buradada işe girip çalışssam da olur ama aöf normel üniden dahada zormuş veriyorlar elini kayıttan sonra bir sürü kitap onlardan sınav falan filan