Şimdi Ara

En kolay schengen vizesi nasil alabilirim ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
3
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aklın alıyor mu yazdığını? benim pek yatmadı ama kaybedecek bir şeyin olmadığına göre neden olmasın. başarırsan konuyu bir hortlat.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yazma benim konuma beni çok sinirlendirdin şuanda benim kaybedecek birşeyim yok ben kafayı sıyırmış biriyim giderim diyorsam giderim aydında suriyeli multecilerin icinde yasayacagima orda yasarim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Camouflage``

Kardesim ben 29 yasindayim bu yazdiklarini unutma isveç`ten iltica kabul edildigim zaman bu konuda senle zıtlaşırız sayın vasıflı arkadaşım

Alıntıları Göster
    cidden söylüyorum boş yere ümit felan bağlama. Kanadaya ya vasfınla ya paranla gidersin. herhangi bir vasfın olmadığı acıkça belli bugün kanadaya turist olmak haricinde ayak basıp 1 aylık yaşamanın bedeli 45-50k cad. çünkü kanada hükümeti ciddi bir vasfın yoksa veya iyi bir şirketten davet vs gelmediği müddetce bazı maddi gereksinimler ve İngilizce ielts puanı istemekte.
    kanada asgari ücretle çalışan birinin ay sonunda elinde kalan parası 1800cad civarı oluyor sen garsonda olsan fabrikada da çalışsan bu para gececek eline dilde bilmediğini varsayarsak insan gücü gereken yerlerde hammallık yapacaksın.
    en kolay nasıl giderim dersen dil okuluyla gidersin dönemlik 10k cad yılda 20k. okul sebebiyle part time işe girsen eline gececek 1k cad para. bu parayla sokakta yatarsın anca. yani o kadar kolay değil hayal kurma.

isveç de böyledir. hele beni işten çıkardılar dini inancım yok vs diyerek gercekten sana iltica hakkı vereceklerini mi zannediyorsun ? zannediyorsan fiziksel yaşın 29 zihinsel olarak bir sıkıntı olabilir hocam bir doktora görün derim. Nihai kararı doktor versin.

hadi iyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 30 Ocak 2020; 0:32:8 >

• Avrupa ya gitmek icin kendi kardesini baskasiyla tanistirmak isteyen bir uye vardi, adini unuttum. Onu aklima getirdin.
  • iltica sebebin ne?
  • Rajeesh kullanıcısına yanıt
    işten çıkartılması ve yalandan dinsizim demesi ymiş
  • İltica etmek için vize almana gerek yok. Sınır güvenliğine iltica etmek istediğini söyle, göçmen polisi seni alıp sorgular ya da sorgulamadan direkt mülteci kampına alırlar.

Mülteci kampında ise süreç başlar. Geldiğin gibi gelişine geri gönderemezler havaalanından. İltica etmek istiyorum dedikten sonra adına bir süreç yürür, sana avukat vs. sağlarlar. Hepsi karşılanıyor. Sürece ve gidişata göre de başarılı olursan, olursun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

sen isveç e böyle gidersin anca
    https://www.google.com.tr/maps/@59.3386721,18.0565767,3a,75y,64.43h,94.16t/data=!3m9!1e1!3m7!1s07O0hpgXJmcmb6_sVZKdzw!2e0!7i13312!8i6656!9m2!1b1!2i37

greencard hüseyin e git garanti görürür seni o
    Yalnız o değilde sokakları biraz gezdim arabaların alayı premium sınıfı. %90'ı SUV, çoğunun markası da Volvo. Adalet...

• Bu ne cesarettir yiğidim beni ara demek istedim okuyunca.Norveç e bile giremezsin ki bu aklindakini yapamazsin direkt sinirdisi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emperor Karl Franz

Yalnız o değilde sokakları biraz gezdim arabaların alayı premium sınıfı. %90'ı SUV, çoğunun markası da Volvo. Adalet...

Alıntıları Göster
    hocam volvo vs kullanmaları hep kıskanclık göstergesi cok kıskanc bu avrupa ahaber öyle diyo
  • Gitmeyi düşündüğun para ile hiçbir avrupa ülkesinde turist olarak 10 gün bile geçiremezsin. Ne ilticasından bahsediyorsun , 14 sene önce geldim ben Hollanda o zaman bile senin hayal ettiğin gibi kolay değildi , evlilik konusunda bile aylarca süründürüyorlardı , sene olmuş 2020 şimdiki durumu sen hesap et.

• KnK bAk şiMdi avRupaya GidiYoSun sOnRa PaSaPoRtu fLn yıRtıP aTıYosUn poLiSe iLtiCa eDiceM dioSun sOraRLarSa aTeisTim beNi dıŞLıyoLar diYosuN tmmDır kiraNı fLn KarŞıLıYoLar 5000 euRo maaŞ veRiYoLar 2 sEneYe vAtanDaşSın

• Vallaha hepimize yazik. O veya bu sekilde olur da bu isi basarirsan yine bir gocmenin altinda kole gibi calisacaksin. Kimsesizligin yoksunlugunu cekeceksin. Yasin olupta 40 a geldiginde hersey anlamini yitirecek.

Hayat hicbir yerde easy mode degil. Her tarafta farkli bir zorluk yasar insan.

Ha bir de Suriyeli diyip duruyorsun ama Avrupaya gelirsen Suriyelilerin oldugu konumda sen olacaksin.

Hakkinda hayirlisi olsun.
  • PKK liyim Fetocuyum dersen direk alirlar.

Sana tavsiyem o sekilde gitme istedigini almak icin ulkeni satma. Goruyorum ben o tipleri yasadigim ulkede kimse selam vermiyor konusmuyor bi sorun oldugunda Elcilige bile gidemiyorlar artik. Ayrica Mit gelip avliyor arada kaza susu fln neyce cok konusturma beni, yapma bence.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.