Şimdi Ara

En kolay schengen vizesi nasil alabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
3
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar norveç`e iltica edeceğim turist olarak gitmek için bankada belli bir meblağ olması falan vs... bir ton evrak istiyorlar Ben schengen vizesi olan norveç`e nasil kacabilirim cebimde 2000 2500 tl ile gidecegim norvec sehir merkezine gittigimde pasaportu schengen vizesini yirtip karakola iltica etmek istedigimi soyleyecegim yunanistan vizesi alsam yunanistan havaalanından norveç uçak bileti alabilirmiyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Norveç`e vardığımda bu konuya ss atacağım fazla vaktim yok arkadaşlar tecrubeli kisiler yazarsa sevinirim

• way bee adamdaki zekaya bak .ddd aga sen bu zekayla evinden çıkıp bakkala gidebiliyosan dua et
  • 380 euro ile gideceksin yani. Adamlar seni sınırdan içeri kaç günlüğüne alırlar o bile muallak bence.
  • En kolay hangisi veriyorsa onu al.
    Ama hic paran birikimin yoksa onu da alamazsin kardesim :(
    Olur da schengene girersen gerisi kolay. Otobusle gidersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxCrazyBoyxx01

way bee adamdaki zekaya bak .ddd aga sen bu zekayla evinden çıkıp bakkala gidebiliyosan dua et
    Nasil anlamadim ustadim Ben ciddiyim kaybedecek birseyim yok anne baba birakip gidecegim para ve refah bir yasam icin 5 10 Sene sonra donmeyi planliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Ape1281

380 euro ile gideceksin yani. Adamlar seni sınırdan içeri kaç günlüğüne alırlar o bile muallak bence.
    Hocam isten atildim 11500 tl kıdem+ihbar tazminatlarım + kullanmadigim izin gunleri 11500 tl para yatacak+ 1330 tl`de işsizlik maasim yatacak bu parayla gidersem kredi borcunu odememis olurum icralik olurum bu parayla gitmeyide dusunmuyor degilim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İyide senin nereden geldiğini bilecekler ki gidip pasaportu yırtıp oraya iltica edecem moruk diye hayale kapılma ertesi gün uçakla geri gelirsin Türkiyeye.
    Millette aptaldı ya bu şekilde iltica etmek varken vasıf elde edip başka ülkeye kaçmaya çalışıyorlar vay aptallar eleman bug bulmuş.

• norveçte schengen vizesini yırtarsan vizesiz olacağın için kaçak sayılırsın kardeşim hayırlı olsun ve seni bir güzel sınır dışı edebilirler bu arada yunanistandan schengeni alıp norveçe gider orada iltica başvurusu yaparsan schengeni yunanistandan almışsın sen hayırdır diyip seni postalayabilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brisbane -- 29 Ocak 2020; 21:49:50 >
  • çünkü parmak izini almıyorlar, fotonu çekmiyorlar vize veya pasaport alımı sırasında... lol
    bütün bilgilerine rahatlıkla ulaşabilirler bence. kim olduğun nereden geldiğin.
  • pcdaly kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle bunu diyen tipler genelde hayatlarında yurtdışına çıkmayan tipler hayallere kapılıyorlar anca :) Aslında garantili çok iyi bir teknik var iltica için. Facebook twitter veya instagram da çok rahat yapılabilir özellikle Facebook da. Aklı çalışan bunu çok rahat yapar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

Aynen öyle bunu diyen tipler genelde hayatlarında yurtdışına çıkmayan tipler hayallere kapılıyorlar anca :) Aslında garantili çok iyi bir teknik var iltica için. Facebook twitter veya instagram da çok rahat yapılabilir özellikle Facebook da. Aklı çalışan bunu çok rahat yapar.
    söle de yapak
  • 5 yıl once calıstıgım bır yerde ıranlı arkadaşım botla yunanıstan uzerınden almanya ya gıttı. Sımdı oranın vatandası oldu. Bana dedıgıne gore eger gelmek ıstıyorsan herhangı bır avrupa ulkesıne vıze al sonra 6 ay yanımda kaçak saklanarak kal dedı. Sokakta kımse sana kımlık fılan sormaz dedı ama hastalanırsan hastaneye fılan gıdemezsın dedı.

Her neyse dedı 6 ay kacak kal sonra polıse kendını ıhbar edıp sıgınma ıste. Ondan sonra sureç nasıl işliyor detayları sormadım ama çok ama çok ender sınır dışı yapıyorlarmış. Alman devletı okul masrafını, kırasını, yeme içme parasını karşılıyordu. Orada hemşirelık okuyor bır yandan da hemşire olarak calısıyor. Saati 16 euro kazanıyor. (7.5 saat calısıyor, 30 dk yemek molası )

5 yıl once ıstanbul da 1000 lıra cıvarına calısıyordu. Asgarı ucretten bıle az paraya sabahtan akşama kadar kargoda. Calıstıgı yer ev vemıstı, kaldırı daire de diger işcilerle yasıyordu. Kaçıp hayatını kurtardı valla.

Keşke bende gıtseydım suan pısmanım, cesaret edemedım aılemı bırakmayı ve bılmıyordum bu kadar kolay vatandaslık alacaklarını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 29 Ocak 2020; 22:21:2 >

• xxCrazyBoyxx01 kullanıcısına yanıt
    yayılmaması en iyisi kafan çalışıyorsa zaten çoktan aklına gelir yapardın.
  • quote:

yayılmaması en iyisi kafan çalışıyorsa zaten çoktan aklına gelir yapardın.
    peki hayatında hiç yurtdışına çıkmamış tipler diye aşağılamışsın muhtemelen 17 18 yasinda birisin kardesim kac kre gittin hangi yol soyle veya soylemesen bile biliyorum buyuk ihtimal benim dusundugum yontemdir ve bu arada kanada turkiyeden iltica basvurularini kabul eden bir ulke vize verirler mi bilmiyorum istesem ilk oraya giderdim zaten ugrasmam ancak ucak biletleri fiyatları 3-5 bin tl kanada tuzlu olur benim icin isveç`e de gidebilirim ben yalan atmayacagim hadi pasaportu yirtmam ancak gerçek olarak beni işten attıklarını ve dini inancım olmadığını söylerim

• Bak sende aydınlıymışsın bu aydına dönmeyeceğim artık isveç`e vardığımda yazarım aydında son günlerim ;)

• Camouflage`` kullanıcısına yanıt
    28 yaşındayım
    çok
    he kanadada seni bekliyordu bu vasıfsız gelsede 3k-5k euro ile ülkeme alsam diye.
    sana bir şey söyleyeyim mi istesem giderim diyorsun ya sen anca google map ile gidersin kanadaya
    sen anca avrupa ülkelerine *vize verirlerse* turist olarak gidersin boşa hayal kurma.
  • Camouflage`` kullanıcısına yanıt
    sen isveç e böyle gidersin anca

greencard hüseyin e git garanti görürür seni o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 29 Ocak 2020; 23:39:3 >

• quote:

28 yaşındayım
    çok
    he kanadada seni bekliyordu bu vasıfsız gelsede 3k-5k euro ile ülkeme alsam diye.
    sana bir şey söyleyeyim mi istesem giderim diyorsun ya sen anca google map ile gidersin kanadaya
    sen anca avrupa ülkelerine *vize verirlerse* turist olarak gidersin boşa hayal kurma.
    Kardesim ben 29 yasindayim bu yazdiklarini unutma isveç`ten iltica kabul edildigim zaman bu konuda senle zıtlaşırız sayın vasıflı arkadaşım

• En kolay schengen vizesi nasil alabilirim ?

Vasıflı arkadas 12.500 tl para yatacak bana isten çıkmışım ben gözü dönmüş biriyim al pasaport randevusu ben haritayı sana orda atarım bol bol bakarsın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.