Şimdi Ara

En Kısa Yoldan Bir Bilgisayarı Açılmaz Hale Getirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar babam her gün evde maç bulup izliyor.Bir insan voleybol maçında bile bağırıp çağırır mı yahu.Annemle bıktık artık.Komşularda rahatsız oluyordur eminim.

Babamın eski bir dizüstü bilgisayarı var.En etkili ve kısa bir şekilde nasıl kullanılamaz hale getirebilirim?Dıştan belli olmayacak şekilde donanımlara zarar verebilirim ama içini açmakla filan zaman kaybedemem.Yazılımsal olarak bir şeyler olabilirse iyi olur.

Ona bu yaptığını onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle demeyin.Onu da denedim.Hayır yarın vizem var sus biraz diyorum onu bile takmıyor.Babama karşı konuşmak çözüm değil malesef.

• System 32yi sil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: windstyle

System 32yi sil

Kesin çözüm . Düzeltmek istediğinde formatlarsin.

• Power supply nin kablosunu kes.

• Fan deliğinden sıvı dök

• Arkadaşlar geri dönüşü olmayacak şekilde halletmek istiyorum.Hiç bir şekilde kullanılamaz hale gelsin.
  • Bataryayı çıkart araya kağıt koy tamamdır.

Yada şarj aleti saklayabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: iAlpin

Power supply nin kablosunu kes.

Laptoplardan anlamıyorum hiç.Psu laptopun neresinde oluyor ki?Kabloyla çalışıyor zaten meret.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Propus

Arkadaşlar geri dönüşü olmayacak şekilde halletmek istiyorum.Hiç bir şekilde kullanılamaz hale gelsin.

O zaman altından az su dök sonra pc yi ac. Farkedilmesini istemiyorsan çok dökme suyu ve izgaradan dok

• İçini açmak istemediğinize göre aklıma gelen ilk şey usb çıkışından kısa devre yapıp anakartı yakabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: MAXSTAR

Fan deliğinden sıvı dök

Bu mantıklı geliyor.Fakat kuruması ne kadar zaman alır ki.İçini açtığında sıvı döküldüğünü anlamaması lazım.Çok anlamayan birisi değil.İçini açtığında dışardan bir müdahele olduğunu anlamaması lazım.
  • Ne yapmaya çalışıyorsun? Anne babanın bir eğlencesi var sen de onu yok etmeye uğraşıyorsun. Bebekken sen gece ağladığında onlar böyle düşünseydi ne olurdu acaba. İlla ders çalışacaksan kütüphaneye falan git
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MAXSTAR

Fan deliğinden sıvı dök

Bu mantıklı geliyor.Fakat kuruması ne kadar zaman alır ki.İçini açtığında sıvı döküldüğünü anlamaması lazım.Çok anlamayan birisi değil.İçini açtığında dışardan bir müdahele olduğunu anlamaması lazım.

Kurutma işini fön makinesiyle halledersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: osmanenes3

İçini açmak istemediğinize göre aklıma gelen ilk şey usb çıkışından kısa devre yapıp anakartı yakabilirsiniz.

Bunu beğendim baya.Peki nasıl kısa devre yaptırabilirim usb portlarından?
  • Format atarken yukleme ekraninda pc yi kapa

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre0210

Ne yapmaya çalışıyorsun? Anne babanın bir eğlencesi var sen de onu yok etmeye uğraşıyorsun. Bebekken sen gece ağladığında onlar böyle düşünseydi ne olurdu acaba. İlla ders çalışacaksan kütüphaneye falan git

Annemin değil sadece babamın oyuncağı.Adama izle ama insan gibi izle bağırıp çağırma diyoruz hiç dinlemiyor bile.Annem ve ben bu durumdan çok rahatsızız.Üstelik müstakil bir evde yaşamıyoruz, apartmanda yaşıyoruz.Apartmanda yaşamanın da bazı kuralları vardır.Adam bağırıp çağırınca ses komşulara kadar gidiyor.Millet işten gelip evinde dinleniyor.Akşam akşam bide gürültü mü çeksinler.Şimdi sen buna eğlence mi diyorsun?

• Çöp şiş bul ve yandaki ızgaralardan sok bekle. Isınıp kendini kapatır sen sürekli aç ve bum

• quote:

Orijinalden alıntı: RancStone

quote:

Arkadaşlar babam her gün evde maç bulup izliyor.Bir insan voleybol maçında bile bağırıp çağırır mı yahu.Annemle bıktık artık.Komşularda rahatsız oluyordur eminim.

Babamın eski bir dizüstü bilgisayarı var.En etkili ve kısa bir şekilde nasıl kullanılamaz hale getirebilirim?Dıştan belli olmayacak şekilde donanımlara zarar verebilirim ama içini açmakla filan zaman kaybedemem.Yazılımsal olarak bir şeyler olabilirse iyi olur.

Ona bu yaptığını onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle demeyin.Onu da denedim.Hayır yarın vizem var sus biraz diyorum onu bile takmıyor.Babama karşı konuşmak çözüm değil malesef.

Netlimiter (full) kur. Ayarlarını gizli olcak şekilde yap, takıla takıla krize girer en sonunda pes edip internete bile girmez. Laptobu bırakana kadar sende internetini yavaşlat ttnete ara küfür et. Laptobu bırakınca kendi netlimiterinden sınırı kaldır. Bilgisayarıda bozma boşuna

+1 bunu yap

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Havalandırma ızgarasından içeri tuzlu su fışkırt kesin çözüm.
  • HOCAM ASFALYALARI İNDİR HİÇ BİR ŞEY YAPAMAZ
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.