yani kendi nicim diye söylemiyorum ama en karizmatiğini buldum... [baris] -------------------------------------------------- .....''ARE YOU READY''..... [rockbnd][gitar][djsm] [spr][bgdnc2][sumo]
® tescillendik abi..! Negative® , bende bununla adayım zuzuhaha
sayın janjancım orda er değil ONBAŞI yazıyor dikkatli oku.... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Iyi dee ben o postu attığımda Er'di.. Gıcık oldu herald artırdı postlarını nese editleyim bare.. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> editle bare...
diğer sayfalara hiç bakmadım ama kesin benim nik en karizmatik olarak seçilmişdir bile :) kardeşim önemli olan adını soyadını yazabilmek değilmi nedir öyle nik mik bizi bozar öyle şeyler
diğer sayfalara hiç bakmadım ama kesin benim nik en karizmatik olarak seçilmişdir bile :) kardeşim önemli olan adını soyadını yazabilmek değilmi nedir öyle nik mik bizi bozar öyle şeyler
acharad
nick delikanlıyı bozar değil mi tuna kardeş
zuahhaa
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by mehmetmetingülcan</i> <br />nick delikanlıyı bozar değil mi tuna kardeş <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> tabi ya nik dediğin nedirki elbet bigün yok olur ama ad soyad ömür boyu kalır [evlol]
FPOTUR kımde yaw soyleyın
[akum]
sayın casus cs clan oyunudur eğer kapışacak clan arıyorsan telefon bırak bir maç ayarlıyalım.