Şimdi Ara

En Kapak Sözler (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
4
Favori
70.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • knight online konusu açılmışken bir kaç bir şeyde benden...

--- çocuğun bir tanesi tosunpaşa adında bir elemana sorar
    --abi sen türk müsün, adamın cevabı çok hoştur
    -- sen TOSUNPAŞA adında hiç rus gördün mü :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bnymntlk -- 29 Kasım 2015; 1:13:53 >
  • Tecavüzden sonra "Zevk aldın mı?" diye sormak nasıl abesle iştigalse, gidişinin ardından aylar sonra arayıp "Nasılsın ?" diye sorman da o kadar abesti işte..
    Uyuz bir itin kasığındaki pire kadar mutluyum ve başını çöpe soktuğu için kıçı açıkta kalan bir kedi kadar tetikteyim..
    Tut ki mutluyum.. Tut ki yıkıldım Sana ne!... (Küçük İskender)
  • Buda benden olsun:) Necip Fazıla sormuşlar:Üstad bitkilerden bi tütün Allahı zikretmiyormuş.Üstadın cevabı şöyle olur:)getirin o kafiri yakalım:):):)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eski kırşehir millet vekili Osman Bölükbaşı mecliste bir konuşmasında "bu meclisin %50 si aptaldır" demiştir, bunun üzerine salonda yükselen tepkiler olunca meclis başkanı Bölükbaşını sözlerini geri alması için tekrar kürsüye davet etmiştir. Bölükbaşı ise "özür dilerim meclisin %50 si ağtal değildir" demiştir.

Necip fazıla sormuşlar "üstad kadının akıllısını nasıl anlarsın" diye
    demiş ki "konuşmasından"..
    sormuşlar "ya hiç konuşmuyorsa"
    demiş ki "o kadar akıllısını hiç görmedim"

yine Osman bölükbaşı birgün İsmet inönü ile uçak yolculuğu yapıyormuş. İsmet inönünün kucağında oturan torunu elindeki bozuk parayı göstererek "dede bunları uçaktan atsak ne olur" diye sorunca İsmet paşaya cevap sırası vermeden yapıştırır bölükbaşı..." yavrum o parayı atarsan sadece bulan sevinir, dedeni at ki bütün millet sevinsin"...

• BİDE BEN YAZAYIM

BAŞIMDAN GEÇTİ VEYA GEÇMEDİ VEYA BAŞROL OYUNCUSU BENİM BU ÖNEMLİ DEĞİL

2 3 ÇOCUK VE KÖPEKLE ÇARŞIDA DURUYORLAR KIZDA KÖPEĞİ GÖRÜNCE GEÇEMİYOR VE DİYOR Kİ KÖPEĞİN SAHİBİNE
    KIZ-KÖPEĞİ GEÇTE GEÇEYİM
    SAHİP-SEN GEÇ BİŞEY YAPMAZ
    KIZ-AMA GELİYO
    SAHİP-AMA GELİR TABİ AMA KİM GELMEZKİ
  • HEE BİDE ÜNİVERSİTEDEYİM YENİ BİR ERKEK YURDU AÇILDI BİZDE ORDA KALIYORUZ YURDUN KAPISININ ÖNÜNDE ARKADAŞIN İNMESİNİ BEKLİYORUM KIZ YURDUNUN MÜDÜRESİ GELDİ YURDA ŞÖYLE Bİ BAKTI DEDİKİ YURTTA KAÇ KİŞİ VAR DEDİM KAÇ KİŞİ LAZIM
  • BİDE

ÜNİVERSİTEYE GİDERKEN OTOBÜSTE İKİLİ KOLTUĞUN KORİDOR TARAFINDA OTURURSUN KARŞI TARAFINDA KORİDOR TARAFINA ŞANSINA TEYZE OTURURSA YAŞANACAK OLAYLAR;
    İLK OLAYIMIZ TEYZE BANA LAF SOKAR :

TEYZE-NEREYE GİDİYOSUN ÇOCUM
    BEN-KONYA
    TEYZE- NE YAPIYOSUN KONYADA
    BEN-OKUYORUM
    TEYZE- BENİDE Bİ OKUSUNA YAVRUUUM

İKİNCİ OLAYIMIZ BEN TEYZEYE LAF SOKARIM:

TEYZE-NEREYE GİDİYOSUN ÇOCUM
    BEN-KONYA
    TEYZE- NE YAPIYOSUN KONYADA OKUYOMUSUN
    BEN-SANANE TEYZE BURSMU BAĞLICAN

• Bİ TANE DAHA ESKİLERE GİDELİM BU SEFER

İLK OKUL;

RESİM DERSİ;

ÖDEV KONTROLÜ;

YİNE SIRADAN BİR GÜN HERŞEY OLAĞAN ŞEKİLDE DEVAM EDERKEN HOCA ÖDEVLERİ KONTROL EDECEĞİNİ SÖYLEYİNCE BEN ŞOKE OLUYORUM ÇÜNKÜ NE ÖDEVDEN HABERİM VAR NEDE KONTROLDEN ÖDEVİN KONUSU SPOR İLE İLGİLİ BİR RESİM ÇİZİLMESİ GEREKİYORMUŞ HERKES GÖSTERDİ TABİ NEYSE SIRA BANA GELDİ BEN DİYORUM İÇİMDEN S*ÇTIK HOCA BENİ ÇAĞIRDI TABİ BEN HEMEN RESİM DEFTERİNE Bİ TOP BİZDİM GÖTÜRDÜM
    HOCA- BUNE NEDEN YAPMADIN ÖDEVİ
    BEN- YAPTIMYA HOCAM .
    HOCA-HANİ OZAMAN
    BEN- BAKIN İN CİN TOP OYNUYO (SONRA YARIL GİT)

• ünlü bir düşünür yolda giderken, duvarın üstünde oturan ve annesi hayat kadını olan bir çocuk görür.
    çocuk yoldan geçen insanlara taş atmaktadır, düşünür çocuğa: evladım insanların kafasına taş atmasana, der
    çocukta o na: 'sanane neden atmıyacakmışım' diyince, düşünür: 'babanın kafasına değebilirde ondan'
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

matematik hocamız orta okul zamanlarında bize haykırdı :

- Ulan Fatih sultan mehmet sizin yaşınızda istanbul'u fethetti siz şu basit problemi yapamıyosunuz !!!

öğrencilerden biri : Ama hocam Fatih'in hocası Akşemsettin di

...

bizde ooooooo yaptık ve hoca bozardı

quote:

Orijinalden alıntı: Arthur

bir de şöyle bir şey var:

tembel oğluna "Atatürk senin yaşındayken okul birincisiydi" der,oğlu da "senin yaşındaykende cumhurbaşkanıydı ama" der...

Doğru valla.

quote:

Orijinalden alıntı: Fâti

Bizim bi arkadaşa 1 vermişti sözlüsüne bi hadise yüzünden

1 ay sonra geldi hoca dedi senin bu 1 duruyo hâla dedi

Arkadaş : "Hocam bu fidan değil ki büyüsün."

iyi oturmuştu hoca...

O da güzelmiş.

quote:

Orijinalden alıntı: BlooDyLoVe

Lise 2 - Yer: Alanya
    Ankaradan yeni taşındığımız dönem. Sınıftaki ilk dersimde tanışma seansı.

---
    Hoca: İsim ney peki ?
    Ben : Aytaç hocam
    Hoca: ooo Ben Aytaçın sütlerini çok severim çok taze oluyorlar.
    Ben: Hocam birde salamlarını denemelisiniz. Onu daha çok seversiniz....
    ---

Olay 2
    Yine aynı hoca sınav sonuçlarını açıkladıktan sonra sınıfta zayıf alan sadece ben olunca;
    --
    Hoca: Sınıftaki herkes kopya çekmiş anlaşılan. Aytaç size kopya çekmeyi öğretmedilermi ankarada.
    Ben: Hocam her çilingir kapı açmayı bilir ama hepsi hırsızlık yapmaz...
    ---

@ Bu hocamla daha sonra çok samimi olmuştuk. O kadar samimi olmuştuk ki tiyatro odasının anahtarını bana vermişti Rahat rahat sigara içebilmem için Okul hayatımdaki en iyi anlaştığım hocamdı =)

Bilge adammış. Bükemediği bileği öpmüş.

quote:

Orijinalden alıntı: ::MetallicA::

Bir e-mail geldi onlarıda yazayim.

-80'li yillarin sonlari, bir Besiktas-Boluspor maci sirasinda Hakem,Besiktas'in net 2 golunu vermez, Boluspor'a havadan bir penalti verir.Mac cigirindan cikmistir. Besiktas'lilar neredeyse sahayi terk etmeyi dusunurler.
    Boluspor 2. golu de atar. Metin TEKIN santrayi yapmaz bekler.Hakem dudugu bir daha calar, ama Metin hala topa dokunmaz.Hakem, "Metin neden baslamiyorsun?, bak kart cikartirim!" der.Metin cevap verir: "Hocam sahaniza gecin de baslayalim."

-Show TV'deki Ates Hatti programinda Reha MUHTAR, Prens Charles'in müslüman oldugu yonundeki soylentileri elestirmektedir. KonuyuDiyanet Isleri Baskani ile tartismaktadir:- Efenim Prens Charles'in musluman oldugunu soyluyorlar,peki ama oyle bir adamdan musluman olur mu?- Olur tabi neden olmasin?- Ama efenim nasil olur?- Reha bey siz musluman misiniz?- Tabi muslumanim efendim.- Siz namaz kiliyor musunuz?- Hayir.- Oruc tutuyor musunuz?- Hayir.- Icki iciyor musunuz?- Evet.- Ee sizden nasil musluman oluyorsa, ondan da en az sizin kadar musluman olur.

-Rahmetli Baris MANCO, Fransa'da bir televizyon programina katilir. Hersey gayet guzel giderken, sunucu klasIk avrupali edasi ile:"Siz Turkler barbarsiniz" muhabbetine girer.Bunun uzerine Baris MANCO sunucuya uzerinde para olup olmadigini sorar.Sunucu, cebinden birkac banknot cikartip baris manco'ya uzatir:B.M .: Simdi bu paranin uzerindeki kim?S. : General bilmem ne, bilmem neredeki savasta kahramanlik yapmistir, vs. vs. vs.B.M : Peki bu?S : Tegmen bilmem ne, boyle etmistir, soyle etmistir.Bunun uzerine Baris MANCO cebinden birkac banknot cikarir veuzerindekileri teker teker anlatir:B.M.: Bu Mevlana Celaleddini RUMI; unlu bir Turk dusunurudur.Bu Halit Refik KARAY; unlu bir Turk Edebiyatcisidir.Bu Mustafa Kemal ATATURK, Turkiye Cumhuriyeti'ninkurucusudur.Sessizliğin üzerine sunucuya bakarak soyle der:B.M.: Simdi siz soyleyin, kim barbar?

-Cumhuriyet'in ilânindan sonra, Istanbul'da bir resepsiyon verilir.Tum dunya ulkelerinin elcileri ve ataseleri de davet edilir.Davet guzel bir sekilde devam etmektedir, fakat Ingiliz atasesi olanBinbasinin bakislari Mustafa Kemal'in gozunden kacmaz.Butun davet boyunca kendisine dik dik bakmistir ve bakmaya devametmektedir. Ne oldugunu ogrenmek icin yaverini gonderir.
    Yaver Mustafa Kemal'e soyle der:- Pasam; kendisine neden ters bir tavir takindigini sordum, o da banaMustafa Kemal'in Canakkale'de babasini öldürdügünü soyledi.Bunun uzerine Mustafa Kemal soyle der: GİT SOR BAKALIM BABASININ ÇANAKKALE'DE NE İŞİ VARMIŞ ?

Güzel. Sonuncuyu biliyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: shruikan

fuzuli ve ruhi atışması;

bir gün yolda yürürlerken Fuzuli ve Ruhi karşılaşırlar. iş bu ya birbirlerine gıcıktırlar. tam karşı karşıya gelip selam verirler ve o esnada yolun ortasında yatan bir köpeği göstererek der ki Ruhi: "ey it! ne yatarsın öyle fuzuli fuzuli?". Fuzuli de bu laf sokmanın altında kalmayıp der ki: "tut kuyruğundan duvara, çıksın g.tünden ruhi!".

Of diyelim ne diyelim. Çok güzelmiş.

quote:

Orijinalden alıntı: MrGEN

Lise 3 dönemin son haftasında hocalar derse giriyor fakat ders işlemiyorlardı.Herkes sessizce oturup birşeylerle uğraşabiliyordu.
    Sürekli konuşan birisi olarak , hoca bir uyardı konuştum 2 uyardı yine konuştum artık tak etti ki bana "olum sen 3 kuruşluk adamsın" dedi.
    Cevap."Olsun be hocam benim en azından bir değerim var bazı insanların bir değeri bile yok" vee yükselen ooo sesleri ardından tenefüsteki tebrikler

...........................

Nasreddin Hoca’ya sormuşlar: “Kimsin?”
    “Hiç” demiş Hoca, “hiç kimseyim.”
    Dudak bük...üp önemsemediklerini görünce, sormuş: “Sen kimsin?”
    “Mutasarrıf” demiş adam kabara kabara.
    “Sonra ne olacaksın?” diye sormuş Nasreddin Hoca.
    “Herhalde vali olurum” diye cevaplamış adam...
    “Daha sonra?..” diye üstelemiş Hoca.
    “Vezir” demiş adam.
    “Daha daha sonra ne olacaksın?”
    “Bir ihtimal sadrazam olabilirim.”
    “Peki ondan sonra?”
    Artık makam kalmadığı için adam boynunu büküp son makamını söylemiş: “Hiç.”
    “Daha niye kabarıyorsun be adam, ben şimdiden, senin yıllar sonra gelebileceğin makamdayım: ‘hiçlik makamı’ında!”

...........................

Hoca abi bu çarpar adamı işte böyle.

• Zeki müren sana yağı

zeki müren bir gün televizyonda yemek programının davetlesidir. orda yemegin tadına bakar ve ascıya soyle der : siz bu yemegın ıcıne ne koydunuz?? cok guzel olmus gercekten .
    - ascı cevap verir: sana koydum. ( sana bildiginız gıbı yag markası) zekı muren de bu cevabın uzerıne bozulur ama pek bellı etmeden o mukemmel cevabı verir.
    - ya demek oyle oyleyse bende turkıye dekı butun ascılara soyleyeyımde onlarda sana koysun.
  • takipdeyim
  • takip
  • çok iyimiş
  • bir kapak da ben atayım.

adam isim değiştirmek için başvurunca isminiz nedir deniyor, ahmet tekerlek diyor. haklısınız beyfendi deyip, ne olmasını istiyordunuz denince, mehmet tekerlek diyor..

• HEE BİDE ÜNİVERSİTEDEYİM YENİ BİR ERKEK YURDU AÇILDI BİZDE ORDA KALIYORUZ YURDUN KAPISININ ÖNÜNDE ARKADAŞIN İNMESİNİ BEKLİYORUM KIZ YURDUNUN MÜDÜRESİ GELDİ YURDA ŞÖYLE Bİ BAKTI DEDİKİ YURTTA KAÇ KİŞİ VAR DEDİM KAÇ KİŞİ LAZIM
  • Yeğenimin sınıfından bir alıntı;
    Öğretmen (İngilizce dersi): "Peach" (okunuş: piiç, anlam: şeftali), evet gençler bu kelimenin anlamı nedir?
    Öğrenci: "Hocam tam olarak anası babası olmayan anlamında..." :)
  • Üniversite yıllarından;
    Saç konusunda fakir bir hocamız vardı. Heralde kendi kafasını unutmuş bizim seyrek saçlı arkadaşa takılmaya çalıştı;
    -Hoca: "Oğlum ne iş, kafandaki saçlar 11'e 11 maç yapıyo.."
    -Öğrenci: "Benim iyi yine, sizinkiler okeye dördüncü arıyo hocam" :)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.