Bildirim
En kaliteli gainer?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hope401
Arkadaşlar bu işin en iyisi grainer nedir?
Benim araştırmalarım sonucu bulduğum en verimli marka DYMATIZE Super Mass Gainer
Siz ne diyorsunuz? (Maddiyat 2. planda)
WEIDER MEGA MASS 4000 7000 GR ÇİKOLATA -
quote:
Orijinalden alıntı: Teknik_Psikopat
quote:
Benim araştırmalarım sonucu bulduğum en verimli marka DYMATIZE Super Mass Gainer
WEIDER MEGA MASS 4000 7000 GR ÇİKOLATA
http://urun.gittigidiyor.com/diger-hersey/weider-mega-mass-2000-3-kg-muz-81054879
bu nasıl peki?
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Teknik_Psikopat
quote:
WEIDER MEGA MASS 4000 7000 GR ÇİKOLATA
http://urun.gittigidiyor.com/diger-hersey/weider-mega-mass-2000-3-kg-muz-81054879
bu nasıl peki?
Benim gösterdigimin protein ve karbonhidrat değerleri daha yüksek 1 porsiyonda. Hem 7 kg oldukça verimli olacaktır.
-
Weider mass 127 gram karbonhidratın 94 gramı şeker
bunun yerine 1 kg şeker alın daha ucuz :)) -
Gainerlar bildiğin aburcuburun toz hali işte arkadaş. Bunları iyi birşeymiş gibi görüp para bayılmayın. Zaten porsiyonu 100-200gr hatta 300-350 grama kadar çıkabiliyor. Bu da 2 hafta içinde kutunun dibini görmeniz demek. -
Bnm piyasada gördüğüm en iyi içerikli gainer mass tech
Weider alıcağıma mass tech alırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CE21D1C4 -- 11 Nisan 2013; 1:00:02 > -
Bende alicam. 4D, Gain Bolic ya da Dymatize ama 18-20 servis yaziyor hepsinde. Ki bunlar 4.5-5 kg.
Bunun yerine protein alsak daha mantikli sanki. 1.8 kg'luklarda 56 servis var.
Kilo aldiriyor ama o konuda suphen olmasin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ultimate Nutrition Iso Mass Xtreme
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dymatıze mass gainer etkili olabilir ama şunu bilmeniz gerekir bu tozların hiçbiri aşlı başına kilo aldırmaz düzenli yemeniz lazım kahvaltının üstüne bir kasık aksam yemekten sonra bir kaşık öğün atlmanız çok riskli çünkü verim alamazssınız ürünlerin hiçbirinden . üzlüerek okuyorum bazı yorumlarda sanki bu ürünlerin birden kilo aldıracagı gibi bir önyargı var hayır bunlar günlük kalori ve protein ihtiyacını karsılasada tek başına etkili değil düzenli bir diyete ihtiyaç duyarlar mesela cok yiyemeyen fakat en az 3000 kaloriye ihtiyaç duyan ectomorf vücut tipinin günlük yemesi gereken seyler
sabah
2 yumurta
50g peynir
süt 1bardak
en az 2 dilim ekmek
fıstık ezmesi(icinde saglıklı yaglar vardır ve yuksek kalorıye sahiptir)
recel
kahvaltıdan 20 dk sonra
dymatize mass gainer 1 ölçek
öğlen
2 tost yada 2 dane fıstık ezmeli sandviç
kola içebilirsiniz çünkü kalori bakımından iyidir
muz yemeniz tavsiye edilir
akşam
pılav kurufasulye makarna benzeri gibi yüksek kalorili tahıl ağırlıklı beslenmelı
en az 2 dılım ekmek yemelısınız
ıcecek tercıhe baglı
yemekten 20 dk sonra 1 ölçek dymatize mass gainer
yatmadan önce 1 bardak süt tabi ben yumurta kakao ve şeker karıştırıyorum çikolatalı bol kalorili
süt oluyor
ekstradan artık mideniz alıyosa cips ekstra fındık fıstık aburcubur 1 haftada 4 kılo rahat alırsınız
NOT yukarıda yazan diyet programı sadece bir fikir sahibi olmanız içindir herhangi bir diyete başlamadn önce bir diyetisyene başvurmalısınız
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X