Şimdi Ara

EN JANJANLI TASK-SIDE BAR HANGISI ? :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bu ara bilgisayara format atacağım ve görünümü değiştirmek istiyorum.
    Sizlerin sıklıkla kullandığı taskbar veya sidebar uygulamalarını merak ediyorum.

Aşağıda gördüğüm birkaç uygulamayı yazıyorum. Ne dersiniz ?
    Vista inspirat...
    Yahoo gadgets....
    Vista Sidebar.
    Ben en çok vista inspiratı beğeniyorum ve kullanıyorum. Siz ne önerirsiniz.? Başka yazılım varsa kullandığınız o da olabilir.

• "Vista inspirat" bir ara bende kullanmıştım.Gayet güzeldi.

Şimdi hepsinden vazgeçtim sadeliğe yöneldim..
  • aslında vista inspiratın mac versiyonu var o da çok tatlı.. Ama sistemi yiyyo meretler...
  • Görsellik olarak güzel şeyler katıyorlar ama çeşitli sebeplerden dolayı insan sıkılıyor bir müddet sonra...
  • vista transformation pack yüklüyorum bakalım yorumları yazıcam
  • vista inspirata gerek yok bence paket halinde almaktansa o öellikleri sunan en iyi programları manuel kullanman en iyisi
    object dock
    vista themes with uxtheme.dll patch
    vista sidebar
    vista sound pack
    winflip
    istersen stardock icon packager with ductien pack
    istersen windows blinds with aero galss theme
    sana vistayı aratmaz
    ve sonucta benimki gibi böyle bir xp'in olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radonk -- 27 Ağustos 2008; 0:24:15 >
  • vay hocam asmıssın sen yaw :D

Aslında şu sidebarları sevmedim. Ben sadece sayfaların kenarındaki şeffaflık ve klasör düzeninde görmek istiyorum vistayı.. Yani doğal işletim sistemiymiş gibi. ... vista transformation pack baya yetti gibi bana şimdilik bu yüzden. sesleri de var.. Ama dediğim gibi sen aşmışsın olayı :)

bu arada vista inspirat sistemi çok yavaşlatıyodu.. (Core2Duo 1gb ram) Ama transformation pack fena değil. bir yavaşlık hissetmedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Full Body en iyi program mı?
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Transformation Pack'ler orijinal dosyaları değiştirdiği için diğer programlar gibi sistemi çok kasmazlar. Bu yüzden görsellik açısından Transformation Pack'ler daha iyidir. Ben de kullanmaya çalışmıştım. VTP 8.01 kurdum ama bir türlü tam bir vista görünümü elde edemedim. Sanırım kurulumu Güvenli Modda yapmadığımdan olsa gerek. Hata benden kaynaklandı. Ama eğer bunları yapmadan side bar eklemek istiyorsanız Yahoo! Widget önerebilirim. Çok hoşuma gitmişti.
  • hocam haklısın valla. ben de tam vista görünümü elde edemedim. Ama vista tr. pack gerçekten çok başarılı. Tam performans için ne yapmak lazım acaba.. Mesela başlat menusunu ve çerçeve kenarlarındaki şeffaflığı göstermiyor bende
  • Ben de bi ara necator americanus arkadaşınkine benzer bi görünüm kullanıyordum. Gayet şık ve hoş bence. Sonra benim pc eskidikçe, seçimim mecburi olarak sadelikten yana kullanmaya başladım.
  • format atmadan önce vtp8.0.1 denedim çok güzeldi.. abi format attım alet yüklerken hata veriyor.
    Naaptım ettimse kuramadım meret pek de güzel.
    şimdi görüntü için fista kurulmaz :)
    güvenli modu da denedim. var mı tecrube eden ?
  • walla bnde vista inspirat kullanıorm ama sistemi nası yiyo bi bilsen
  • arkadaşlar olayı çözdüm :) süper bişey..

windowblinds ile smoked glass diye bir tema kullanıyorum.
    yanına winflip ve rocket dock... Yeme de yanında yat...
    Var ya vista halt etmiş yanında... Bilgisayarı çukulata gibi ısırasım geliyo.. :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vincent Lord

arkadaşlar olayı çözdüm :) süper bişey..

windowblinds ile smoked glass diye bir tema kullanıyorum.
    yanına winflip ve rocket dock... Yeme de yanında yat...
    Var ya vista halt etmiş yanında... Bilgisayarı çukulata gibi ısırasım geliyo.. :))

SS koysana merak ettim.
  • Walla bi ss yolla merak ettm
  • bu resim

bu da video.
    http://www.dosya.tc/02092008.mp4.html
    ceple çektim pek kaliteli olmadı ama. MP4 formatında. Vlc player ile açın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vincent Lord -- 5 Eylül 2008; 19:07:51 >
  • Üst taraftaki tema bölümüne yönelin süper temalar ve öneriler var!
  • hoca orası da 350 sayfa ya bak bak bitmiyo :)))
  • necator americanus su linkleride atsan çok kıyak olurdu
  • hoca video bile çektim walla bi tane yorum gelmemiş aaa olmas ki ama ayıp ayıp :P :P
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.